Több mint adminisztráció

2019. február 20. 8:31
Kulifai Máté
Facebook
Magyar nyelven is kaphatóak meleg királyfikról szóló mesekönyvek, s történelmet írt a magyar Vogue is, amikor egy transznemű fiatal magyart rakott a címlapra példaképnek.

„A skandináv országokban valamint Nagy Britanniában drámai mértékben vetik alá gyermekeiket hormonkezelésre a szülők, az óvodákban szörnyeknek öltözött drag queenek mesélnek a gyerekeknek, a legnevesebb egyetemek pedig sok helyen a női mosdókba is beengedik a magukat nőnek tartó férfiakat. Női börtönőkben transzneműek erőszakoskodnak, pékeket azért hurcolnak meg, mert lelkiismereti okokból nem sütnek meleg pároknak esküvői tortát. Németországban őrült adminisztrációs káoszt eredményezett a harmadik semleges nem bevezetése.

S azt gondolhatnánk Magyarország védett övezet, de nem. Magyar nyelven is kaphatóak meleg királyfikról szóló mesekönyvek, s történelmet írt a magyar Vogue is, amikor egy transznemű fiatal magyart rakott a címlapra példaképnek.

Ilyen esetben az anya és apa elnevezésnek elvitatása többet jelent egyszerű adminisztrációs változtatásnál. Az LMBT-lobbi régóta használja a nyelvi háborút céljai elérésére. Valljuk be eredményesen. A naplók után jönnek a transznemű vécék, a kötelező gendersemleges tanítási nyelvezet, s a szexuális devianciák tantervben történő oktatása.

Igenis jogos mindennemű felháborodás a francia népet elnyomó, többségi társadalmat jogaiban korlátozó Macron ellen. S menteni Magyarországon még azt, ami menthető.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lényeg pár száz szavas szókincsbe is belefér.

De azért ugye nem azt akarod mondani, hogy Franciaországban Macron nem változtatott most semmin?

Nem ismerem a konkrét rendeletet, a magyar sajtó meg valóban nem mérvadó, de hajlamos vagyok föltételezni, hogy az eddigi francia nyilvántartásokból is pontosan kiderült, ki jogosult mondjuk elvinni a gyereket az iskolából vagy kinek kell címezni a beírást, ha netán a gyerek nem a biológiai szüleivel él.

Ha tehát ezt a rendszert átalakítják, az nyilván ideológiai okokból történik.

Úgy alapvetően ez az aggasztó a homoszexuális házasság erőltetésével. Először azzal az ideológiával vezetik be, hogy kinek mi köze két ember boldogságához, azután kiderül, hogy a két tetszőleges nemű ember boldogságához hozzátartozik az az emberi jog, hogy tetszőleges helyről tetszőleges technikával egy csecsemőt kaphassanak.

Légy erős: fogok tudni aludni.

A "dolgozószobálya" mondlyuk tényleg vicces.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés