Több mint adminisztráció

2019. február 20. 08:31

Magyar nyelven is kaphatóak meleg királyfikról szóló mesekönyvek, s történelmet írt a magyar Vogue is, amikor egy transznemű fiatal magyart rakott a címlapra példaképnek.

2019. február 20. 08:31

„A skandináv országokban valamint Nagy Britanniában drámai mértékben vetik alá gyermekeiket hormonkezelésre a szülők, az óvodákban szörnyeknek öltözött drag queenek mesélnek a gyerekeknek, a legnevesebb egyetemek pedig sok helyen a női mosdókba is beengedik a magukat nőnek tartó férfiakat. Női börtönőkben transzneműek erőszakoskodnak, pékeket azért hurcolnak meg, mert lelkiismereti okokból nem sütnek meleg pároknak esküvői tortát. Németországban őrült adminisztrációs káoszt eredményezett a harmadik semleges nem bevezetése.

S azt gondolhatnánk Magyarország védett övezet, de nem. Magyar nyelven is kaphatóak meleg királyfikról szóló mesekönyvek, s történelmet írt a magyar Vogue is, amikor egy transznemű fiatal magyart rakott a címlapra példaképnek.

Ilyen esetben az anya és apa elnevezésnek elvitatása többet jelent egyszerű adminisztrációs változtatásnál. Az LMBT-lobbi régóta használja a nyelvi háborút céljai elérésére. Valljuk be eredményesen. A naplók után jönnek a transznemű vécék, a kötelező gendersemleges tanítási nyelvezet, s a szexuális devianciák tantervben történő oktatása.

Igenis jogos mindennemű felháborodás a francia népet elnyomó, többségi társadalmat jogaiban korlátozó Macron ellen. S menteni Magyarországon még azt, ami menthető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. február 21. 08:35
És mielőtt fletó megbukott volna, már nyomták az egyes-kettes szülő cuccot. A francúzok most vezették be.. 10 évet visszaestünk, pedig élen járhattunk volna a faszságban!
mokány
2019. február 20. 14:38
Na Bumm! Közben meg a megkérdezésünk nélkül nyélbe ütik a világállamot.
balbako_
2019. február 20. 11:30
Szerencsére a mi családunkban a szülők elolvassák mit adnak a gyerek kezébe. És nincs buzikirályfi, átoperált szörny, vagy számozott szülő.
fogas paduc
2019. február 20. 10:40
Ugye, egy személyt a neve, a születési adatai és az anyja neve után azonosítanak. Akkor ennek lőttek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik