Hír TV: Aberráltak a homoszexuálisok Jakab Péter szerint

2019. február 19. 12:24
A jobbikos politikus a zsidóság és a cigányság mellett egy újabb kisebbség ellen intézet kirohanást – közölte a Hír TV a honlapján.

Aberráltaknak nevezte a homoszexuálisokat egy újabb felvételen a jobbikos Jakab Péter kilenc évvel ezelőtt. „Színpadra szólítom a nemzeti média nagy alakját” – Jakab Péter, a Jobbik miskolci elnöke konferálta fel Pörzse Sándor országgyűlési képviselőt egy 2010-es kampányrendezvényen. Pörzse két témát tartott fontosnak az önkormányzati választás hajrájában: a zsidókérdést és a cigánykérdést.

A televízió így számolt be az esetről:

A Hír TV hétfőn mutatta be azt a felvételt, amelyen Jakab azt sérelmezte, hogy a zsidó bűnözőknek kóser ételt kell hozatni a börtönbe egy drága miskolci étteremből.

De ezen az esten egy másik kisebbség ellen is kirohanást intézett Jakab Péter A homoszexuális felvonulást buziparádénak, a résztvevőket pedig aberráltaknak nevezte. „Nyilván a csendőrségről továbbra sem fogunk lemondani. A csendőrségnek nem az lesz a feladata, hogy b*ziparédákat biztosítson. Miskolcról több mint 100 rendőrt küldtek, mert olyan jól állunk, ezeket az aberráltakat kell nekik kísérgetni” – fogalmazott.

Jakab Péterről – mint azt a Mandiner megírta – hétfőn kiderült: zsidó vicceken nevetett. Őt aznap választották meg a Jobbik frakcióvezető-helyettesévé. Szintén hétfőn tett képviselői esküt az a Bencsik János, aki évekkel ezelőtt azt állította, az Egyesült Államok „izraeli ügynökök” markába került.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Hír TV szavazókat szerzett a Jobbiknak. XD

Lebukott. Kibukott. Jöhet a Megbukott.

Nem. Azt bizonyítja, hogy a Jobbik mindig primitív volt, és belefingott a nulláslisztbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés