Menny és pokol

2019. február 16. 10:25

Bencsik András
Demokrata
A demokraták, dacolva az úgymond diktatórikus hajlamú Trump elnökkel, megszavazták a módszeres és tömeges emberölés jogi lehetőségét.

„Igen, ez is Amerika. Ahol a demokraták, dacolva az úgymond diktatórikus hajlamú Trump elnökkel, 38-24 arányban megszavazták a módszeres és tömeges emberölés jogi lehetőségét. Aki ugyanis életképes magzatot öl meg a kilencedik hónapban, az gyilkos, ne kerteljünk. Mindezt arra hivatkozva, hogy az anyának jogai vannak. Érdekes, hogy ugyanezek a demokraták beengednék a Közép-Amerikából a határra érkező migránskaravánokat, arra hivatkozva, hogy Amerikát a bevándorlók tették naggyá.

Amerika sorsa megpecsételődni látszik. Éppen úgy, ahogy Nyugat-Európáé, mert amint évértékelő beszédében Orbán Viktor miniszterelnök mondta, »…az európai népek történelmi válaszúthoz érkeztek. Akik a bevándorlás és a migránsok mellett döntenek, bármilyen célból teszik is, valójában kevert népességű országot hoznak létre. Az ilyen országok történelmi hagyománya véget ér, és egy új világ veszi kezdetét… Vannak, akik ezt nem bánják, és vannak, akik legyintenek, mert úgy képzelik, hogy ez lassú folyamat lesz. Tévednek, és meg fognak lepődni. A 10 százalékos népcsoportból először 15-20 százalék lesz. Aztán minden felgyorsul, és a többi nem igényel fantáziát, csak egyszerű matematika. A magam korabeliek még látni fogják az egykor nagy keresztény országok gyors átalakulását. A szívünk fáj, de aligha segíthetünk. Aki egyszer erre a gyorsvonatra felszállt, el is fog menni a végállomásig. Retúrjegy pedig nincs. Nekünk, közép-európaiaknak azonban még megvan a saját jövőnk. A saját jövőnk, amely a szüleink és a nagyszüleink életének folytatása, ezeréves hagyományaink megőrzése, gazdaságunk, családunk és a keresztény kultúra megvédése. Ilyen is lehet a jövő. Pontosabban, a mi jövőnk még lehet ilyen is.«

Az élet kultúrája felül fog emelkedni a halál kultúráján, a megmaradás kultúrája túléli az önfeladás kultúráját, a szeretet kultúrája legyőzi a gyűlölet és az önzés kultúráját. Valóban nevetséges bohócokká váltak a balliberális politikai szereplők. Nevetségesek, de nem veszélytelenek, mert gyűlöletük mérge mar, mint a csörgőkígyóé. Micsoda szégyenletesen beteg gondolkodása lehet például annak, aki azt a bejelentést hallván, hogy a négygyermekes anyák életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól, azt kezdte sorolni, hány ismert fideszes politikus felesége jár ezzel jól…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ki fog előbb elfogyni?" - attól függ, hogy mennyien vannak az országban, akik megakadályozzák az újjáéledést.

Ez a minden határon túli kiterjesztés megdöbbentő, nem lehet napirendre térni felette. Még a három hónap is sok.

Micsoda ország, ahol ilyesmi megtörténhet, hagyják?

Ezek magukkal is háborúznak, józan ész, genfi egyezmények nélkül. Meg kell legyen majd a böjtje.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés