Haladó emojik – Az Alapjogokért Központ sajtószemléje

2019. február 15. 10:30

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Zavarba ejtő emojik és elbukott női kvóták az Alapjogokért Központ külföldi sajtószemléjében.

„Nőnek született, de férfinak érzi magát? Van egy rossz hírünk. Még pedig az, hogy Ön akkor bizony el van nyomva! Egyik eheti hősünk pedig azt sugallja, hogy az elnyomásért Isten felelős, hiszen női testbe zárta őt. A Huffington Post tudósítása egy kegyetlen világba kalauzol minket, oda, ahol egy transznemű személynek olyan szörnyű traumákkal kell szembesülnie, mint – született nő lévén – a női kollégiumban történő elhelyezés, vagy hogy rá a férfi helyett továbbra is a női névmást használják. Szerencsére a progresszió visszavág, így az elnyomók (főleg a férfiak, mert ők tudnak igazán jól elnyomni) most végre jól megkapják.

Számos új hangulatjel jelent meg ugyanis a csevegőalkalmazásokban, amelyek között nemcsak az azonos nemű fekete párt ábrázolóval ismerkedhetünk meg az ABC News jóvoltából, hanem a férfiak nemi szervének méretét kigúnyoló kézjellel is. Ha valaki ennél is haladóbb szeretne lenni, figyelmébe ajánljuk az Independent által magasztalt menstruáció-emojit. Akiben – jogosan – felmerül a kérdés, hogy ez utóbbi miképpen is nézhet ki, megtudhatja a sajtószemléből.

Gyűjtésünkből arra is fény derül, hogy az emberi természet megint nem hajlandó a liberális ideológiához idomulni, sőt, már a CEU is azt állítja, hogy a női kvótázás megbukott! A Frankfurter Allgemeine Zeitung számol be a Soros-egyetem friss kutatásáról, amely bebizonyította, hogy az intézkedés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a nők még így is el vannak nyomva! Reméljük, a válasz nem a további érzékenyítés lesz, hanem a felesleges előírások elvetése, de illúzióink nincsenek.

A teljes elemzés ezen a linken olvasható.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"azt szimbolizálja, hogy egy férfi nemi szerve kicsi, és ezzel a csodálatos progresszió újabb csúcsra ért: a szerző ünnepel, hiszen „végre megalázhatjuk a férfiakat”. Ha minden jól alakul, akkor a haladók tervei szerint ez a hangulatjel lesz a válasz arra, ha egy férfi rosszul viselkedik"

Rákeresve, a NY Post is hasonló szellemben ünnepelte a kispöcs emojit, mint a Vice - a progresszió újabb lépcsőfokhoz ért, rég nincs már szó egyenlő bánásmódról, és társairól, vannak a számukra kiemelten támogatott és különösen gyűlölt körök, előbbit nem lehet kritizálni, utóbbit nem lehet pozitívan említeni.
Igaza volt Jonah Goldbergnek, az amerikai progresszió ugyanott gyökerezett, ahol a totalitárius rendszerek, mint a fasizmus, nácizmus, kommunizmus is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés