Cáfolat

2019. február 10. 11:08

Kocsis Máté
Facebook
Alkalmas és vállalható politikusok hiányában a liberális média végzi az ellenzéki politikai munkát.

„Az index.hu tegnap óta nagy betűkkel hirdeti az alábbi cikkét. Az írást természetesen hatalmas lelkesedéssel vette át számtalan ellenzéki médiafelület is. A szerző, Fábián Tamás hosszasan értekezik (reménykedik) a Fidesz-KDNP őszi meggyengüléséről, rossz választási szerepléséről, miközben - sugalmazását alátámasztandó - kitartóan hivatkozik »a Fidesz-frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójával« folytatott beszélgetésére. Ez álhír, hamis látszatkeltés és az olvasók becsapása, ugyanis a frakció egyetlen tanácsadója sem beszélt sem Fábián Tamással, sem az index.hu egyetlen munkatársával, és ezt bármilyen jogi eljárásban is vállalják.

Megértem, hogy alkalmas és vállalható politikusok hiányában a liberális média végzi az ellenzéki politikai munkát, mégis azt kérem, távolítsák el az alábbi írást, mert az valótlanul hivatkozik »a frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójára«, és ezzel megtéveszti a hírfogyasztókat!

A Fidesz-KDNP a közvélemény-kutatások szerint nagy fölénnyel élvezi a választók bizalmát, kiváló (és egyetlen alkalmas) főpolgármesterrel, és számos nagyszerű polgármester-jelölttel magabiztosan készül az önkormányzati választásokra, szemben a cikk szerzőjének lázálmaival.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valaki értő ember elmagyarázgatná Kocsis Máténak, hogy mit jelent az, hogy "a neve elhallgatását kérő"...

Válaszok:
Csigorin | 2019. február 10. 20:48

Gondolom valaki valahol irt egy facebook kommentet egy fideszes csoport falara, ezzel “tanacsot adott” es onnantol az indexnek mar “tanacsado”
Vagy ez vagy siman csak pofatlanul hazudtak.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2019. február 10. 22:42

Vagy valaki, aki -a saját jól felfogott érdekében- tényleg nem akarja elárulni a nevét valóban beszélt az Indexnek.

Persze a te -a valós élettől nagyon távoli- világodban csakis aljas hazugság lehet az egész, hiszen "a Párt mindenek felett", mint anno Csermanek idején...

A HVG is ezt csinálja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés