Boross Péter maga a gyalázat

2019. február 6. 19:40

MSZP
MTI-OS
Egy igazi férfi soha nem beszél így a nőkről.

„A volt miniszterelnök nem a női képviselőket, hanem elsősorban önmagát minősítette az újraindított Magyar Nemzetnek adott interjúban. Boross Péter nem az ellenzéki nőket, hanem az egykor patinás lap szellemiségét, és a kereszténydemokraták táborát gyalázta meg nem túl férfias mondataival. 

Boross Péternek egyetlen szava sincs, amikor egy kormánypárti politikus eltöri felesége orr- és járomcsontját, de primitívnek nevezi a női képviselőket, ha jogosan kiállnak a választókért.

Boross Péter személyesen is élen járt afféle kijelentések megfogalmazásában, mint hogy szingli adót kellene bevezetni vagy, hogy a nő egy helyen nem helyettesíthető: a szülőszobában. Egy olyan politikus, akinek politikai közössége kifejezetten érdekelt a nők hátrányos megkülönböztetésének fenntartásában és nap, mint nap tesz azért, hogy a magyar társadalom több mint fele mind jogilag, mind társadalmilag, mind a közbeszéd szintjén hátrányokat szenvedjen, alaptalanul beszél politikai kultúráról. 

Az ellenzék női képviselői kiálltak a nők és a gyermekek elleni erőszak visszaszorításáért, az Isztambuli Egyezmény ratifikációjáért, és azért, hogy a Lanzarote-i Egyezményt végrehajtsa Magyarország. A képviselőtársnőink folyamatosan dolgoznak a hátrányos megkülönböztetéstől szenvedő társadalmi csoportokért, és azért, hogy ebben a társadalomban minden honfitársunknak megbecsült helye legyen. Szakmai munkájuk mind a bizottságukban, mind szakpolitikai síkon megkérdőjelezhetetlen: honvédelem, gazdaságpolitika, költségvetés, Európai Unió, szociális-, oktatási-, kulturális- intézményrendszerek tárgyában is kivételesen értékes munkát végeznek mindannyian.

A magyar társadalomnak szüksége van erős nőkre az ellenzék sorain belül is. Egy igazi férfi soha nem beszél így a nőkről. Egy ilyen interjú után jó oka van mindenkinek arra, hogy a volt miniszterelnök helyett is elszégyellje magát.”

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az ellenzék női képviselői kiálltak a nők és a gyermekek elleni erőszak visszaszorításáért, ..."

Csak egy apróság, ha már erőszakról van szó: Az erőszakot elkövetők túlnyomórészt férfiak, de az erőszakot elszenvedők közt is a férfiak vannak a legnagyobb arányban. Miért kellene a nőket ért erőszakkal foglalkozni külön? Ha férfi az áldozat, akkor az miért sima rendőrségi ügy, ha nő, akkor politikai-ideológiai?

A szégyentelen MSZP szégyentelenül szégyenkezne mások helyett...

Magyarország számára siralmas, hogy ez a buta Bangó és képviselő lehet.

Czeglédi ellen kilencen vallottak:-)))))

Én is rászántam magam. Boross helyettem szólott.

Szemelyesen az AVH- hoz van szerencsenk?
Varhato a fekete auto is?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés