Polt megint az erőszak oldalára állt

2019. január 21. 15:14

MSZP
MTI-OS
Koholt vádakat emlegetnek a szocialisták az ügyészség eljárása kapcsán.

"A Polt-féle ügyészség szerint jogszerű volt az, ahogyan fegyveres biztonsági őrök erőszakkal léptek fel az ellenzéki képviselőkkel szemben az MTVA székházában. Sajnálatos módon ezen meg sem lepődünk egy olyan legfőbb ügyésztől, akinek a családja rajta van a Fidesz fizetési listáján.

Az ügyészség korábban az NVI-nél kopasz verőemberek bevetéséhez asszisztált, most pedig már abban sem lát kivetni valót, ha fegyveresek alkalmaznak erőszakot ellenzéki képviselőkkel szemben. Sőt! Koholt vádak alapján most már az ellenzéki képviselők ellen nyomoz a fideszes ügyészség.

Polt pártszolgálatos Péter szolgalelkűségével ismét átlépett egy határt, de tovább küzdünk az igazságért, ezért az ügyészség eljárása ellen panasszal élünk, és pótmagánvádat nyújtunk be a bíróság felé."

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Koholt vádak és koncepciós eljárások tekintetében ez a párt igazán szakértőnek tekinthető még azokból az időkből, amikor a demokráciának nem a liberális, hanem a népi változatáért küzdött.

Most meg az "igazságért" vívnak halált megvető bátorsággal. Panasszal élnek és pótmagánvádat nyújtanak be. Egy "diktatúrában"... Az ügyészség ellen...

Válaszok:
Csigorin | 2019. január 21. 17:04

Mi van MSZP? Épkézláb program nincs, demokratikus jogrend kétségbevonása van? Minden vonalon hergeltek, uszítotok, cirkuszoltok. Mert e nélkül be kellene ismernetek, hogy másfél évtized alatt váltópártból gyenge középpárttá csúsztatok le, és sejtelmetek sincs, hogyan lehetnétek Orbán komolyan vehető ellenfelei.

Nem lenne könnyű a barátai között donort találni.

oly hosiesen mint Rakosi elvtars jogaiert kuzdottek anno, mikor nem akarta neki a gaz horthysta csendorvilag beszerezni a legujabb szovjet irodalmat hogy legyen mit olvasgasson a bortonben...

Nekem inkább Hadházyék tűntek erőszakosnak. Majd a bíró eldönti, mihez van joga egy országgyűlési képviselőnek és mihez nem. Közintézmény rendjének megzavarása biztos nem az, de mit tudhatom én ebben a modern korban, mi számít rendnek és mi nem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés