A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

2019. január 21. 20:20

Soros György civil közösségei lelepleződtek, az ellenzék súlytalan segéderőivé silányultak.

2019. január 21. 20:20
ifj. Lomnici Zoltán
888

„Ha az ellenzék használhatatlan, a sajtó már nem képes az emberek szájába rágni, hogy mit kell mondani és gondolni, akkor be kell vetni az általa pénzelt civil szervezeteket, amelyek már eddig is nagy szolgálatokat tettek az országnak, és távol tartották magukat a napi politikai küzdelmektől. Soros György okos ember, rájött a helyes megoldásra, ezért a nemzeti erők vesztésre álltak.

Ám ekkor történt valami. A Soros civil hálózatának vezérhajójaként sikeresen működő Magyar Helsinki Bizottság arca, egy kiszuperált bírónő – nevezett Sándor Zsuzsa – az egyik kereskedelmi televízióban elszólta magát, és az ország bajainak megszüntetésére egyetlen gyógyírként a jelenlegi kormány megbuktatását jelölte meg. Sándor a nemzeti erőknek felbecsülhetetlen szolgálatot tett, hiszen ettől kezdve senki nem hivatkozhatott a jogvédő szervezetek pártsemlegességére, objektivitására. Soros György civil közösségei lelepleződtek, az ellenzék súlytalan segéderőivé silányultak.

Tehát bezárult a kör egy gyűlölettől elvakult exbírónő fegyelmezetlenségének következtében. A pénz persze változatlanul áramlik a Soros szolgálatában álló tanácsadók, szerkesztők, aktivisták folyószámláira, ezért nem árt résen lenni. Fontos, hogy a magyar választó megismerje a háttérhatalom valódi céljait, és soha többé ne kövesse azoknak az útmutatásait, akik egyszer már csaknem csődbe vitték az országot, és akik meg kívánják változtatni a magyarság nemzeti karakterét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toma1958
2019. január 22. 15:04
Ez az ember a NER egyik kiemelkedően gusztustalan figurája.
zenitaph
2019. január 22. 09:01
Tehát Lomnici elmond egy történetet, amiben valaki függetlennek hazudja magát minden politikai oldaltól, de aztán elszólja magát és csak kiderül, hogy melyik oldalon áll mi a valódi politikai szándéka. milyen érdekes és tanulságos...
flesh ripper
2019. január 22. 08:40
Állítólag az anti-Soros tv. azt a célt szolgálta volna, hogy az obskúrus-diverziós álcivil "NGO"-knál tapasztalható illegális irdatlan pénzmozgásokat (bizony ez a pénzmosás nagyszerű eszköze) feltárja. A humanitárius álca és az altruista kulisszák mögött nagy üzlet zajlik. Pénzmosás és emberkereskedelem. Kíváncsi lennék, hogy az adónyomozás mennyire hatékony ebben a műfajban? Csak akarat kérdése?
Természetes Orbánizmus
2019. január 22. 08:26
Látjátok libsik kutyaütők ami vagytok független szakértő objektív véleményébe is a kormány amelyet megerősít de mindenki hülye ti vagytok helikopter gondoljátok!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik