A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

2019. január 21. 20:20

ifj. Lomnici Zoltán
888

Soros György civil közösségei lelepleződtek, az ellenzék súlytalan segéderőivé silányultak.

„Ha az ellenzék használhatatlan, a sajtó már nem képes az emberek szájába rágni, hogy mit kell mondani és gondolni, akkor be kell vetni az általa pénzelt civil szervezeteket, amelyek már eddig is nagy szolgálatokat tettek az országnak, és távol tartották magukat a napi politikai küzdelmektől. Soros György okos ember, rájött a helyes megoldásra, ezért a nemzeti erők vesztésre álltak.

Ám ekkor történt valami. A Soros civil hálózatának vezérhajójaként sikeresen működő Magyar Helsinki Bizottság arca, egy kiszuperált bírónő – nevezett Sándor Zsuzsa – az egyik kereskedelmi televízióban elszólta magát, és az ország bajainak megszüntetésére egyetlen gyógyírként a jelenlegi kormány megbuktatását jelölte meg. Sándor a nemzeti erőknek felbecsülhetetlen szolgálatot tett, hiszen ettől kezdve senki nem hivatkozhatott a jogvédő szervezetek pártsemlegességére, objektivitására. Soros György civil közösségei lelepleződtek, az ellenzék súlytalan segéderőivé silányultak.

Tehát bezárult a kör egy gyűlölettől elvakult exbírónő fegyelmezetlenségének következtében. A pénz persze változatlanul áramlik a Soros szolgálatában álló tanácsadók, szerkesztők, aktivisták folyószámláira, ezért nem árt résen lenni. Fontos, hogy a magyar választó megismerje a háttérhatalom valódi céljait, és soha többé ne kövesse azoknak az útmutatásait, akik egyszer már csaknem csődbe vitték az országot, és akik meg kívánják változtatni a magyarság nemzeti karakterét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141843

Ajánljuk még a témában