Kedves Blanka!

2019. január 18. 11:05

Ellenzéki képviselőnők
Levél
A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy.

„Kedves Blanka!

Szeretnénk néhány támogató, bátorító szót mondani neked. Nem ismerünk, nem tudjuk valójában ki vagy, egy dolgot tudunk: iszonyatosan bántanak mostanában, mert volt bátorságod gimnazistaként pár mondatot mondani szívedből, lelkedből saját országod kormányáról. Voltak benne erős szavak, mondatok. Mi is szoktunk ilyeneket használni időnként. Nincs ezzel baj. A baj azokkal van, akik most bántanak, gyaláznak téged.

Tudod szerintünk mindegy, hogy igazad van-e vagy sem. Nekünk sincs mindig igazunk. De jogod és jogunk van ahhoz, hogy nyilvánosan beszéljünk hazánkról. Úgy, ahogy gondolkodunk róla.

A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy. Nem a valamelyik tantárgyból elért jegyed, hanem tisztességed, emberi becsületed, helytállásod, bátorságod minősít. És ezekből nálunk most ötöst kaptál. Ismeretlenül is becsülve fejezzük ki tiszteletünket és kívánunk neked erőt megküzdeni a saját ügyedet, ami a mi ügyünk is.”

*

AláírókBangóné Borbély Ildikó, Bősz Anett, Demeter Márta, Gurmai Zita, Hohn Krisztina, Kunhalmi Ágnes, Potocskáné Kőrösi Anita, Schmuck Erzsébet, Szabó Tímea, Szél Bernadett, Vadai Ágnes, Varga-Damm Andrea.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 239 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olvassátok el az egészet az aláírók miatt. Szerintem ide fért volna.
Félelmetes értékvesztésen megy át a ballib.
Ezek a tehetetlen felnőtt politikusnők egy mocskos szájú gyereket tolnak maguk elé.

Válaszok:
Google | 2019. január 18. 12:03
Teknős | 2019. január 18. 15:05

Ott van Berni példának, ha nem kell ész, elég nőnek lenni.
Természetesen vannak rátermett nők is, de ők a tehetségük, szorgalmuk miatt érvényesülnek és nem a kvóta használatával.

Kedves Blanka!

Van egy mondás a madarak tolláról és az emberek barátjáról.

PS: egy év múlva a mostani aláírók már a nevedre sem fognak emlékezni. Most jól jössz percemberként a mocskos játékukhoz. Akkor majd róluk is megemlékezhetsz hasonló "stílusban".

Miért tenné? Valszeg ingyen felveszik a ceu-ra.
Mostanában nem fogja megérteni. Esetleg 10-15 év múlva.

Az ember azt hiszi, már régóta, ezeket hallgatva, nézve, h. nem lehet lejjebb.

Ez a bizonyíték, h. lehet.

Nyilván a család, az iskola elsősorban felelős.

Orbánnak öt, Ádernek négy gyereke van. Egyetemi végzettséggel rendelkező, nagyon nem akárkik. A negyedik Orbán kormányra milliók szavaztak. Ez a szerencsétlen képtelen fölfogni, h. ezzel a mosdatlan, egy jobb kocsihoz is méltatlan hanggal ezekenek a millióknak is kioszt valami becsületsértőt?

Nincs mentség a neki gratuláló felnőttek számára.

Nagyon is indokoltnak találnám, ha Beér püspök úr ismételten nyilatkozna, mondjuk, ezúttal a kiskorút körülvevő felnőttek állapotbeli kötelességeiről.

Sajnos, csak egyetérteni tudok.

Pukli meg a fekete ruhás nővér is emlékeim szerint elég gyorsan átment rendszerdöntőbe. Meg sem próbáltak ellenállni annak a késztetésnek, hogy ha nem teljesül minden kívánságuk, méghozzá gyorsan, akkor az egész rendszert kell leváltaniuk, mindenestül. Csak magukat okolhatják.

Persze, az ellenzéki politikusok azonnal rárepültek a tiltakozásokra, mint légy a döghúsra, de ez nem indok arra, hogy azok, akik úgy gondolják, hogy jó ügy érdekében tiltakoznak, beálljanak a sorba. Eleve nem is túl bölcs dolog, elnézve, hogy hogyan végződtek a hasonló próbálkozások, másrészt az ellenzék figurái mindenre megpróbálnak rárepülni a jövőben is, minden tiltakozásra és tüntetésre.

Nem az a baj, AMIT mondott, mindenkinek joga van a velemenyehez, legyen ellenzeki vagy kormanyparti.
Az a baj, AHOGY mondta, az az utszeli, ordenare bunko stilus, ami meg egy felnott ferfitol egy kocsmaban is visszataszito volna.

Van a politikában is, pl Novák Katalin. Okos, kultirált, rátermett, pont jó helyen van.
:-) gondolkodom..... van-e még?

azert en abbol a "holgykoszorubol" messze nem mindegyiknek adnam a szajaba..

Nem mentegetem, de sajnálom. Ő még csak most 18!
Éretlen, változhat még, mint ahogy fiatal felnőttkorban előfordul. De nem változhat, mert a ballib segített neki a saját homlokára égetni egy billogot, amitől soha nem szabadulhat meg.
Ezeknek a "nőknek" akár anyaként is azt kellett volna mondaniuk, hogy tünés haza készülni az érettségire.

Nem szamit, hogy csunyan beszel, nem szamit, hogy igaza sincs, az sem, hogy rosszak a jegyei es hianyzik az iskolabol, csak egy dolog szamit, hogy a Fideszt minel eroteljesebben mocskolja. A legordenarebb modon.
Na, ezek a hires europai ertekek. Es akik itthon ezeket kepviselik: a hazai politikai pedofilia es anarchia holgyei, az MSZP- tol at egeszen a Jobbikig, ugy egyutt. Nem az orszaghazba, hanem valami masmilyen, piroslampas hazba valok ezek a noszemelyek. Bangoneval az elen, aki olyan szepen tudott a hatarontuli magyarok ellen is lazitani 2004- ben, hogy egeszen a Parlamentig vitte.
Sargentini csokolja oket homlokon nap mint nap! Arra azert kivancsi vagyok, mit lep az iskola. Igen, az iskola. Furcsa lenne, ha oktatas helyett Orban ellenes harcosokat nevelnenek - ilyen uresfejueket.
Valamikor hogy feltettek a gyerekeket a nemletezo kotelesbeszedtol, aztan most tessek: nyomatjak telibe a ge*it! De hat ez a vedjegyuk is; lassuk, mit szol mindehhez a t. ballib ettermiseg!

Válaszok:
pollip | 2019. január 18. 12:20

"Nem ismerünk, nem tudjuk valójában ki vagy"

Ennek ellenére:
"azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy."

Tehát vagy hazudnak neked, vagy maguk is ellentmondásos hülyék.

Jack a (vak)foltjat megtalalta, ill. vaktyukok vezetnek vilagtalant, hogy vakcsirke is talaljon szemet.
Egy szep karrier kezdete lehet meg ez, Bangone is valahogy igy kezdte.

Az iskola elhatárolódott a stílustól. Ezek szerint nem ott tanulta, hanem otthonról hozta. A Nagyi is gyanús:-)

Válaszok:
Google | 2019. január 18. 12:36

Rövid, tömör, de elég ahhoz, hogy magukhoz láncolják egy életre.

Az indulat _sem_ hatalmaz fel arra, hogy ilyesmiket irj. Semmi sem hatalmaz fel.
A tragarsag senkinek sem all jol. Es amugy is : lemenni a szintjukre rombolo, nem erzed? Oket pedig az ordenaresag egyaltalan nem zavarja. Szegyenuk nincs. Nyugodtan tragarkodnak, majd kejjel mutogatnak rad, hogy te mit csinalsz?!

A noi nem szegyenei vagytok - csak hogy tudjatok.

Kiváncsi lennék a családi háttérre, mit szólnak a szülők a lányuk mélyrepüléséhez?

Nemcsak a stilustol, a "kislanytol" is megvalhatnanak.
Vegyek fel az AKG-ba, a Horn G. iskolajaba - ha ez az utszeli stilus egyaltalan oda is bepasszol. Nem tudom.
Ketlem, hogy egy pedagogus ehhez a beleegyezeset adna - ha meg normalis..
De jobbat mondok: mondjon le valamelyik alairo holgy a mandatumarol, hadd gyakorolhassa Blanka a nemtudasat, nemigazat az Orszaghazban - orszag-vilag csufjara!

Válaszok:
pollip | 2019. január 18. 13:10

mélységesen szégyelleném magam, ha egy ilyen névsorral aláírt levélben méltatnák bármely tettemet...

Vajon ezek a holanyak(?) a sajat gyerekeiket is ebben a stilusban nevelik? Es ezt a tipusu viselkedest honoraljak a gyerekeiknel is?
Mert akkor: szegeny gyerekek; nem lennek a helyukben!

Nem egyszerű a jövője, azt biztos. Ilyen háttérrel indulni, mint amit ballib segítséggel összehozott megának....
Bács-Kiskun megyében tarolt a fidesz, tehát ilyen közegben mondta. A kecskeméti tüncin kb 500 ember volt, ők szálltak el tőle és ők emelték először a magasba. A kislány ettől elhitte, hogy ő aztán egycsapásra valaki lett.
El tudom képzelni, hogy az osztálytársai félnek tőle. A tanárok is félhetnek tőle, ezért biztos vagyok benne, hogy szépen leérettségizik, mert így szabadulhatnak meg tőle a leggyorsabban.

Pont erre gondoltam en is. Jol bezartak magukat a ketrecbe, gondolom, a kulcsot is lenyelte mar valamelyik nagyeszu.
Most aztan elvezzek a hulyeseguket! Ide vezet az esztelen gyulolet: ez lehetne a felirat az onkent vallalt ketrecukon.

Egyetértek. Azért hagytam ki őket, mert a Parlamentben gondolkodtam és kihagytam az ep-t. Elnézést.

Kedves Blanka!

Biztosan nehezen érted meg, hogy magam is melléd állok. Nálunk a kommunista pártban kemény fegyelem volt, a kisdobosoktól az úttörőkig, a KISZ-tagokig erősen kötöttek bennünket a párt által alkotott írott, vagy íratlan szabályok. A korosztályos elődeim, szellemi origóim kialakították a szocialista erkölcsöt, amiben szerepelt a szülők , az idősek tisztelete, a szép beszéd gyakorlása, a kulturált véleménynyilvánítás fontossága.

Szerencsére a korábbi erkölcsi gátlásoktól az SZDSZ sikeresen felszabadította az MSZP-t, ezért is szeretem mai pártomat, amely senki számára nem ír elő morális, emberi közlekedési szabályokat. Megnyugtató, hogy Te már ilyennek vallhatod Magad fiatalon, az MSZP büszke családodra, szüleidre, tanáraidra, csatlakozz hozzánk!

Kedves Blanka!

Igaz, hogy én most egyedül kell, hogy felnyissam nemzetem szemét, amely nem akar rám hallgatni. Nem érezték meg küldetésem súlyát, eltévedtek a Fidesz propaganda mocsarában, így nem lettem miniszterelnök. Pedig a szabónál már készen volt a miniszterelnöki beiktatásra szánt kosztümöm is, a fodrásznál is be voltam jelentve. Már előzetesen megkaptam Párizsból, Berlinből, Brüsszelből a meghívókat, e helyeken is készültek Rám, s csalódással élték meg, hogy a nemzet lemondott európaiságáról, s belesüllyedt mucsai gyökereibe, hamis őstörténetébe, a család, a vallás, a haza tiszteletébe. Most, amikor egy magyar csak európai lehet, követve testvérünk, Gyurcsány Ferenc intelmeit. Szükségünk van Rád, nekem is, magányomban, szibériai számkivetettségemben, nyomoromban. Támogass, adj erőt a fasiszta média elleni harcomhoz, Magyarország felszabadításához. Ha támogatsz, előbb jutunk el Európába, s előbb juthatnak kormányra az europérek, s előbb lesz Magyarország az Egyesült Európa része.

Szél Bernadett

Kedves Blanka!

Pár hónappal ezelőtt még nem írhattam volna Neked, Vona nemzetvezető testvér akkor még nem világosodott meg. Akkor még gyűlöltük a zsidókat, a cigányokat, Kunhalmit, Vadait, az LMP-t is.

Simicska mindent megtett, hogy kormányra kerüljünk, de a nemzet bennünket sem értett meg, miként Bernadettet sem. Mi már szeretjük a zsidókat, a cigányokat, s készek vagyunk Gyurcsány Ferenc vezetésével harcolni az új Magyarországért. Mi mindig szerettük a Ferenceket....Azt ne tévesszen meg, hogy ilyen sokszínűek vagyunk, a szivárvány is megfér közöttünk, a mi közös morálunk garancia arra, hogy Belőled okos, felkészült, intelligens, a nemzet javáért harcoló ember válik.

Az sem baj, ha otthon a szüleid Szálasi fényképe alatt költik el a vacsorát, tudod a mi európai barátaink - MSZP, DK,LMP,PM,Momentum - már régen nem kényesek erre, Őket is idegesíti néhány ortodox zsidó hagyományaikhoz történő ragaszkodása. S nyugodt lehetsz abban, hogy amennyiben győzünk, akkor is szeretetben fogjuk irányítani az országot. Amint Orbánt és társait börtönbe csukjuk....

Varga Damm-Andrea

18 éves, negyedikes éretlen gimnazista. Gyerek ez még.

A ballib szerint OV-nak már több, mint ezer milliárd a vagyona:-)))) és ezt komolyan leírják és el is hiszik.

" Voltak benne erős szavak, mondatok. Mi is szoktunk ilyeneket használni időnként. Nincs ezzel baj. "
Használjuk ezen túl az "erős szavakat"?
baj.zos f.sz, ... bas.za arcon magát
Inkább ne, nem használjuk.

Ha ez a gyerek, akiről a levél író bevallottan nem tudnak semmit, azon kívül hogy hihetetlenül mocskos szájú, az a szokásos baloldali kontraszelekció iskolapéldája. 18 éves fiam, aki nem jár tüncizni, pláne nem beszél baromságookat, viszon igen magas szinten tanulja a matekot-fizikát, hogy felvegyék a műszakira, ezek szerint szar alak.

Leírtad, amit én is gondolok. Ezek hülyék.

Üres fejű primitiv nők. Egy macskát se bíznék rájuk, nem hogy országot. Ezek annyira ostobák, hogy arra szavak sincsenek.

Válaszok:
pollip | 2019. január 18. 15:10

Ép ésszel felfoghatatlanok az elveik, a mentalitásuk, a gondolatviláguk.
A kislány szövege passzol a kurva erős képhez és a többi agyament cirkuszhoz.

Egy kicsit ragaszkodunk a kulturáltsághoz, az elveinkhez, a normalitáshoz.......stb.

Kedves Blanka!

Nem szeretnék én sem lemaradni, tudd, hogy az LMP is számít Rád! Látszólag mi vagyunk a legszétziláltabb párt, s már évek óta keressük a módját annak, amit András megálmodott, annak, hogy lehet más a politika.

A történelmi hibát ott követtük el, hogy e mottó jegyében azt hittük, hogy ez ránk is érvényes, Andráson kívül mással is, így Bernadettel is megtudjuk önmagunkat valósítani. A tervezettnél hosszabbra sikeredett az útkeresésünk. De mi kitartóak vagyunk, s ne idegenítsen el tőlünk az, hogy mostanság azzal vádolnak bennünket, hogy tettünk egy nemzeti félfordulatot. Ezt mindjárt tudom Neked cáfolni, mi is támogatjuk az ENSZ migrációs csomagját, a kötelező kvótát, a muszlimok korlátlan betelepítését Európába és Magyarországra. Gyere a sorainkba, nálunk van a /muszlim/ jövő.

Schmuck Erzsébet

Nem jön ki a matek. 2002-2010-ig: magas infláció, alig növekvő bérek, állami vagyon eladása, imf hitel, ppp, magas államháztartási hiány ( soha nem ment 3% alá)......sorolhatnánk.
2010-2030-ig: alacsony infláció, növekvő bérek, hitelek visszafizetése. csökkenő államadósság, alacsony államháztartási hiány....sorolhatnánk.

Ezekből mindenki vonjon le következtetéseket a saját szája íze szerint.

Kedves Blanka!

Hirtelen nem is tudom, hogy a régi, a jelenlegi, vagy a tervezett új pártomba invitáljalak Téged, de ez nem is lényeges egy liberálisnál, ne kukacoskodjunk, nálunk nincsenek dogmatikus szellemi abroncsok. A fontos, hogy mi nem vagyunk egy zárt közösség, bármelyik pártban dolgozol is, mindegyikben ott van a flow, biztosan ismered Csíkszentmihályi elméletét. Itt, a pártjaimban folyamatos, a flow, az áramlás: csak a jelen létezik /csak a Fidesz foglalkozik holmi jövővel/, semmi sem aggaszt - csak a Fidesz aggódik alaptalanul Európa iszlamizációja miatt - , minden pillanatban tudjuk, hogy mit kell csinálnunk - látod Berni és Hadházy halált megvető bátorságát - élvezetes - hát jókat röhögünk közben a balliberális tábort támogató RTL nemzedéken, a lakótelepekre kényszerült, becsapott embereken / A flow átültetése balliberális gondolatmenetbe/.

Van nálunk szimpatikusabb társaság? Na ugye, gyere Velünk!

Demeter Márta

Kedves Blanka!

Amennyiben igazi amazon vagy, akkor a PM-ben, köztünk a helyed. S akkor is, ha nem ragadsz le holmi moralizálásnál, elveknél, s vallod a szókimondás elsődlegességét. Látod, a spontaneitás szabaddá tesz bennünket. Nem kérünk számon senkin elveket, ígéreteket, ki a fa.....t érdekel, hogy mit mondtál, ígértél tegnap, s látod, ezzel vagyunk versenyképesek. Más pártoknak nincsenek hozzánk hasonló, mindenféle politikai mezzel kompatibilis vezetői. Mi mindenkinek tudunk miniszterelnöktől kezdődően minden posztra vezetőt állítani. Mi ne tudnánk, hogy mi kell a többi ellenzéki pártnak? Hiteles, szakmailag és morálisan felkészült miniszterelnök-jelölt. S mi már bizonyítottunk, Zugló virágzik, Veres Péter piros cserepes Magyarországát építjük mindenki boldogulására. A cigány hölgyek ingyen ülhetnek be dauerra a fodrászhoz, mi nem száraztésztát osztunk, mi a szíveket nyerjük meg. nekünk van a legnagyobb szívünk az össze párt közül, s a legnagyobb hitelünk Sorosnál....

Szabó Timi

"A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy."

Igen! Blanka pontosan olyan nagyszerű, mint a képviselőnők!
Bár én erre nem lennék büszke, egy kicsit sem, de mint tudjuk: "zsák a foltját"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés