Kedves Blanka!

2019. január 18. 11:05

A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy.

2019. január 18. 11:05
Ellenzéki képviselőnők

„Kedves Blanka!

Szeretnénk néhány támogató, bátorító szót mondani neked. Nem ismerünk, nem tudjuk valójában ki vagy, egy dolgot tudunk: iszonyatosan bántanak mostanában, mert volt bátorságod gimnazistaként pár mondatot mondani szívedből, lelkedből saját országod kormányáról. Voltak benne erős szavak, mondatok. Mi is szoktunk ilyeneket használni időnként. Nincs ezzel baj. A baj azokkal van, akik most bántanak, gyaláznak téged.

Tudod szerintünk mindegy, hogy igazad van-e vagy sem. Nekünk sincs mindig igazunk. De jogod és jogunk van ahhoz, hogy nyilvánosan beszéljünk hazánkról. Úgy, ahogy gondolkodunk róla.

A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy. Nem a valamelyik tantárgyból elért jegyed, hanem tisztességed, emberi becsületed, helytállásod, bátorságod minősít. És ezekből nálunk most ötöst kaptál. Ismeretlenül is becsülve fejezzük ki tiszteletünket és kívánunk neked erőt megküzdeni a saját ügyedet, ami a mi ügyünk is.”

*

AláírókBangóné Borbély Ildikó, Bősz Anett, Demeter Márta, Gurmai Zita, Hohn Krisztina, Kunhalmi Ágnes, Potocskáné Kőrösi Anita, Schmuck Erzsébet, Szabó Tímea, Szél Bernadett, Vadai Ágnes, Varga-Damm Andrea.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2019. január 20. 17:56
Szegény gyerek, őszintén sajnállak. Főleg azok miatt, akik gratulálnak Neked, Kihasználnak, megrágnak, kiköpnek, mint már annyi embert. Nem lesz könnyű az életed...……...kár......
Venn
2019. január 20. 17:50
Bravó Gémesi!! Hohn Krisztinát Gémesi, a "nagy" gödöllői polgi vitte, tette be maga helyett a parlamentbe. A nagyon katolikus, hű de vallásos Gémesi engedélyezte a trágárkodást, a gyűlölködést neki??? Kaméleonmadár meg a tolla...…………..
duzur
2019. január 20. 14:33
Érdekes, hogy világszerte egyre több hangadó diáklány száll szembe mindazzal ami rossz irányba viszi a jövöt. Ausztriában is van ilyen, de nemzetközi fórumokon is hallatják a hangjukat azok akiket leginkább érintenek a mostani döntések.
Szőke Ciklon
2019. január 20. 10:27
Hát pont olyan, mint az aláírók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik