Csökkenti a minimálbért Bolsonaro brazil elnök

2019. január 4. 11:25
Jair Bolsonaro egyik első intézkedéseként csökkentette a minimálbért, de nekikezdenek az állami tulajdon privatizációjának, az adók csökkentésének és a büntetőjog szigorításának is. Bolsonaro megígérte: megszabadítja Brazíliát a szocializmustól és a politikai korrektségtől.

A Telesur beszámol arról: Jair Bolsonaro új brazil elnök 1006 realról 998 realra (74 ezer forintra) csökkentette a minimálbért. A döntést még jóvá kell hagynia a brazil kongresszusnak is.

Bolsonaro ígéretéhez híven rögtön nekikezdett keményen jobboldali politikája megvalósításának. Felpörgetik az állami tulajdon privatizálását, szigorítják a büntetőjogot és elkezdik az adók csökkentését is. A cél az állam szerepének gyengítése.

Az elnök azt is bejelentette: lehetséges, hogy amerikai támaszpont jön létre Brazíliában.

Jair Bolsonaro azt is megígérte: megszabadítja Brazíliát a szocializmustól és a politikai korrektségtől.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem legjobban az amerikai tamaszpont zavar, az a lenyeg, a tobbi csak a nephulyites

A mandiner ennyire hülye, vagy tájékozatlan? Tegnap a Karc FM betelefonálós műsorába az USA-ból jelentkezett be valaki, s beszámolt a legfrissebb hírekről. Brazília -V4-ek, s Magyarország kapcsolatát is érintő stratégiai kezdeményezésekről. S milyen érdekes, erről az MTI mélyen hallgat - bolsevik fellegvár - , s mandiner sem vette a fáradtságot, hogy ennek járjon utána, s erről tájékoztasson.

Soros becsöngetett a mandinerhez, reszkessetek, lemosunk Titeket is a kormánnyal együtt, ha nem kezditek Orbánt, s kormányát támadni. A fiúk beszartak, s így született ez a cikk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés