Elemezzük az ellenzéki vágylistát!

2018. december 19. 10:04

Pilhál Tamás
Pesti Srácok

Egy szó jut róluk eszembe: terroristák!

„Elemezzük az ellenzéki vágylistát!

»Rabszolgatörvény«? Még az ellenzéki lapok egy része is megírta, hogy hazugság a túlmunka miatti hergelés. De ürügynek kiváló rendőrök megdobálására, karácsonyfa-borogatásra, a belváros földúlására.

»Kevesebb rendőri túlórát«? Akkor talán Kunhalmiék vezényeljék haza az anarcho-komcsi, kereszténygyalázó, szánkógyújtogató, rendőrdobáló csőcseléket a Kossuth térről.

»Független bíróságokat«? Ebben speciel egyetértünk, ám nem úgy, ahogyan ők gondolják. A ballibsiktől független bíróságokra lenne szükség. (Erről ITT írtunk részletesebben.)

»Európai ügyészséget«? Tehát adjuk oda a szuverenitásunk egy újabb jókora darabját Brüsszelnek, hogy Juncker meg a többi isiászos, nyálcsorgató elmebeteg dönthesse el Brüsszelből, ki a bűnöző nálunk, ki nem? Nyilván az, aki ellentmond nekik. Aki meg gazsulál és eladja nekik az ország közműszolgáltatóit, stratégiai cégeit (magyar balliberális pártok), annak minden el lesz nézve, mint 2010 előtt.

»Független közmédiát«? Olyat, mint 2002 és 2010 között volt? Vagy amilyen a haladó Nyugaton az elmúlt években? (Lásd: kölni tömeges nemi erőszakról való német hírzárlat, migráns-bűncselekmények cenzúrázása, satöbbi.) Hehehe. Ez a pont a legviccesebb mind közül.

Már csak azt nem értem, a fő követelésük miért nem szerepelt a listán! Tudniillik: »Azonnal váltsák le és kergessék el a magyar népet, amiért volt képe harmadszor is kétharmadhoz juttatni a Fideszt!« Ráadásul, ha ezt az utóbbit sikerülne megvalósítaniuk, az előző öt is okafogyottá válna…

Advent harmadik vasárnapján vagyunk túl, hét nap múlva itt a Szenteste. Az ünnepi készülődés, a várakozás áhítata helyett azt kell néznünk-olvasnunk a híradásokban, hogy néhány nyomorult, tehetségtelen, agresszív, buta, a magyarok által megvetett és ellenzékbe küldött politikuslárva a Kossuth téren és a köztévé székházában fenyegetőzik, zsarol, bűncselekményeket követ el és másokat is bűncselekményekre bujtogat. Egy szó jut róluk eszembe: terroristák!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/140412

Ajánljuk még a témában