Elemezzük az ellenzéki vágylistát!

2018. december 19. 10:04

Pilhál Tamás
Pesti Srácok
Egy szó jut róluk eszembe: terroristák!

„Elemezzük az ellenzéki vágylistát!

»Rabszolgatörvény«? Még az ellenzéki lapok egy része is megírta, hogy hazugság a túlmunka miatti hergelés. De ürügynek kiváló rendőrök megdobálására, karácsonyfa-borogatásra, a belváros földúlására.

»Kevesebb rendőri túlórát«? Akkor talán Kunhalmiék vezényeljék haza az anarcho-komcsi, kereszténygyalázó, szánkógyújtogató, rendőrdobáló csőcseléket a Kossuth térről.

»Független bíróságokat«? Ebben speciel egyetértünk, ám nem úgy, ahogyan ők gondolják. A ballibsiktől független bíróságokra lenne szükség. (Erről ITT írtunk részletesebben.)

»Európai ügyészséget«? Tehát adjuk oda a szuverenitásunk egy újabb jókora darabját Brüsszelnek, hogy Juncker meg a többi isiászos, nyálcsorgató elmebeteg dönthesse el Brüsszelből, ki a bűnöző nálunk, ki nem? Nyilván az, aki ellentmond nekik. Aki meg gazsulál és eladja nekik az ország közműszolgáltatóit, stratégiai cégeit (magyar balliberális pártok), annak minden el lesz nézve, mint 2010 előtt.

»Független közmédiát«? Olyat, mint 2002 és 2010 között volt? Vagy amilyen a haladó Nyugaton az elmúlt években? (Lásd: kölni tömeges nemi erőszakról való német hírzárlat, migráns-bűncselekmények cenzúrázása, satöbbi.) Hehehe. Ez a pont a legviccesebb mind közül.

Már csak azt nem értem, a fő követelésük miért nem szerepelt a listán! Tudniillik: »Azonnal váltsák le és kergessék el a magyar népet, amiért volt képe harmadszor is kétharmadhoz juttatni a Fideszt!« Ráadásul, ha ezt az utóbbit sikerülne megvalósítaniuk, az előző öt is okafogyottá válna…

Advent harmadik vasárnapján vagyunk túl, hét nap múlva itt a Szenteste. Az ünnepi készülődés, a várakozás áhítata helyett azt kell néznünk-olvasnunk a híradásokban, hogy néhány nyomorult, tehetségtelen, agresszív, buta, a magyarok által megvetett és ellenzékbe küldött politikuslárva a Kossuth téren és a köztévé székházában fenyegetőzik, zsarol, bűncselekményeket követ el és másokat is bűncselekményekre bujtogat. Egy szó jut róluk eszembe: terroristák!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "vágylista" minden pontja a demokrácia balos eltüntetésének vágyát tükrözi, mert demokratikusan másodhegedűsök, / ellenzék /, s a nagy messianisztikus vágyuktól hergelt lelkük beleőrül a frusztráltságba.

Varju foldon fetrengeset elemezzetek kicsinyket, balos barataim.
Ahogyan a volt banyasz, de inkabb kocsis, ott azt ordibalja a biztonsagi embereknek, hogy: en adom nektek a fizetest, szarer'-hugyer' dolgoztok , elrontottatok az estemet, a tietek se legyen jobb, nos, az bicskanyitogato. Es vallatja az aljalmazottakat, hogy kit hogy hivnak.
Ilyen primitiv allatot hivnak itt parlamenti kepviselonek?
Es ilyenekert verzik a 444 es a jo Index, HVG szive?

De ahhoz kepest jol kicsipte magat a Bangone, hogy kurvaerosenjol mutasson a vagokepeken.
Hozza van mar o szokva a publicitashoz, 2004-ben Gyurcsany plakatarca volt az erdelyi es hatarontuli magyarok elleni uszitasban - a munkahelyet, a gyerekei ovodajat, a szulei nyugdijat feltette a magyaroktol. Soha nem lett volna szabad ezt a luvnyat a Parlament kozelebe sem engedni!
Ilyen az, amikor Bangonekkal, Varjukkal, Szellel csinalsz forradalmat!
Aki Szelet vet, vihart arat!

Lehetne jobb a kozmedia, meg a nyugatinal, is jobb, persze.
De eddig azt hallottuk, hogy itt minden rossz, ott pedig minden jo. Hazugsag volt talan?
Es az igazsag az, hogy mostanra enyhult valamelyest a ballib tulsuly, tertunk vissza a normalitashoz.
'98 es 2002 kozott a fuggetlennek hazudott mediahenger ott tett keresztbe, ahol tudott a regnalo hatalomnak.
Ti azt mondjatok, nekunk hazudnak. De azert az sem palya, hogy az igazsagot minden hullamhosszon ti akarjatok mondani!
Medgyessynek az emlekezetes bonmotjara emlekszel meg: akinek teve kell, vegyen maganak!
Akkor is aprehendaltal?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés