Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját?

2018. december 14. 17:56

Volner János
Facebook
Kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.

„Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?

A munkavállalók felháborodása az elfogadott túlóratörvény miatt teljesen jogos. De sokan éppen azért nem mennek ki a Kossuth Lajos térre tüntetni, mert nem akarnak egy platformra kerülni a vörös zászlókat, anarchista jeleket lobogtató szélsőbalos csürhével. Mert látják, mennyire szánalmas versenyt folytat a pártzászlókat lobogtató ballib ellenzék a „legtökösebb ellenálló” címért: százával vannak kint az utcán a jól fizetett pártalkalmazottak, füstbombákkal, gyújtogatva, törve-zúzva megy a politikailag motivált műbalhé. A munkavállaló pedig még ha ellenzi is a túlóratörvényt, nem megy tüntetni, csak nézi ezeket a majmokat a tévében – mintha az állatkertben lenne.

És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális „barátaink”: aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nagyon Ukrajnára áll a dolog, és lazul a közrend, akkor remélem nem csak a betyárok, de minden jóérzésű ember elindul és megrángat pár girhes libsit.:)

"Aljamunka. Igen, de a karácsonyfa a Fidesz hatalmat szimbolizálja az ő számukra."

Te amúgy normális vagy? Netán hat éves?
A karácsonyfát is Fidesz szimbólumnak látod?
Ezek szerint a balliberális kormányok alatt is azért volt karácsonyfa, mert a Fideszt "szimbolizálták".
Komolyan, az eszem megáll!

...Komlótea esetleg?

Egyébként azt nem is hallottam hogy még a Szentkoronához is hozzá akartak piszkítani a "partikellék"gránátosok, azt azért remélem megvédik jól a koronaőrök! :-)

Ne zavarjon, hogy nem arra válaszoltál, amiről beszéltünk! :)))

Pedig. (38 kommented van, új nick vagy tán? Nem hiszel ugye a szemeidnek...)
Az ember sétál egy fenyveserdőben a nagy hargitán, de nem égeti föl, kis falvakban városkákban Karácsonyfákat látni , de azt sem, viszont ellenberger a Parlament előtt álló Karácsonyfa! Az

nyisd ki a szemed, megírta : Az a Karácsonyfa szimbolizálja az elnyomó fideszhatalmat .

..és ha nem érted befejeztük! Grrr! :-D

Én pedig arra kérlek, foglalkozz egy percig, a tegnapi válaszommal, hogy valóban úgy látod-e a dolgokat az Fidesszel kapcsolatban? Mi erősíti őket, és mi gyengíti az ellenzéket?

"Negue 2018. december 14. 02:32
4
@Az igazi sztrovacsek
"Egyáltalán van olyan, ami nem erősíti a fideszt?"

Igen van! Fogadjunk, neked sem jutott még eszedbe: NORMÁLIS EMBEREKBŐL ÁLLÓ, TEHETSÉGES ELLENZÉK!!! Az bizony, sokat gyengítene a Fidesz helyzetén, és még veszélyes is lenne számukra, de amint látjuk, ilyet nyomokban sem találunk.
Pedig már lassan mindent kipróbáltak ezen kívül. De ami nincs, az nincs. Így marad a dudálás, bunkóság, idióta viselkedés,és a "mindent szarozzunk össze" akció. Ez a jelenlegi bizonyítvány.

MSZP: Mi szerveztük a szerdai parlamenti akciót
tovább a kommentre "

jav: látod e a dolgokat "a" Fidesszel kapcsolatban

OH milyen igazán Helyesek az elsősegélyi ismereteid!

Ámde amit a könnygáz maróhatásáról moralizálsz hatalomelméletbe sőt tán orbánrezsimfóbiába csavarodva az sok és túlzó, különösképpen hogy bár

a 31éves DonáthAnnácska ugyan nem dodott "partikellék"-eszközt (csak fejföléemelte), Fe-Györ magamaga viszont dobott.

Írtad:
"Nem gondolkodott el még azon valaki, hogy a könnygáz helyett (ami irritáló, bőszítő hatású) nyugatót fújjon a tüntetőkre?
Valszeg nem, mert a könnygázban a hatalom haragja van benne, aminek marnia kell a tüntetők szemét, amitől még agresszívebbek lesznek."

Értsed hazafy, tedd föl magadnak állításod nyomán hogy kit is bőszít Fe-Győr füstgránátja ha pro primo a szolgálatos rendőrökre hajítja.

"Amúgy meg ami legjobban meglepett az Kövér kijelentése volt, hogy "a lehető LEGFÁJDALMASABB szankciót alkalmazzuk"."

Hidd el bizonyos hogy ez az öreg politikus ezzel a pénzbüntetést vetítette előre, abban a szent bizonyosságban hogy az ellenoldali képviselők mindenkori legnagyobb fájdalmát vetiti rémképül!

Korrekt.

Illetve hát korrekt lenne - ha Volner, Dúró és Apáti legkésőbb 2016-ban kiléptek volna az ún. Jobbikból, Toroczkai pedig be sem lépett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés