Íme egy újabb érv a halálbüntetés mellett

2018. szeptember 21. 16:30

Bayer Zsolt
Bádog
Igen. Ha negyven éve felkötik ezt a patkányt, ma mindannyian egy kicsit beljebb vagyunk...

„»Negyven éve megölt egy rendőrt, most azzal gyanúsítják, hogy minden héten megerőszakolta a gyerekeit A gyanú szerint heti rendszerességgel erőszakolhatta meg a kiskorú gyerekeit az 59 éves férfi, akit a Heves Megyei Főügyészség indítványára tartóztatott le a bíróság.

A N. István a rendszerváltás előtti évtizedekben elkövetett gyilkosság miatt 1980-ban életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek, de 2000-ben feltételes kedvezménnyel szabadult a büntetéséből. Az Index szerint a férfit a Soós-gyilkosság harmadrendű vádlottként ítélték el. A banda tagjai a 70-es években egy rendőrt és több embert is különös kegyetlenséggel öltek meg. Akkor N. Istvánt azért nem akasztották fel, mert a gyilkosságok elkövetésének idején még nem volt 20 éves.

Aztán 2007-ben vagyon elleni bűncselekményeket követett el, melyek miatt felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabott ki vele szemben a bíróság. 2017 őszéig Tarnaszentmiklóson lakott akkori élettársával, akivel közösen nevelték két kiskorú gyermeküket, egy fiút és egy lányt. N. István a gyanú szerint a falu egy lakatlan, romos házában heti rendszerességgel erőszakolta meg a gyerekeket.

A férfi az élettársi kapcsolat felbomlása után Győr-Moson-Sopron megyébe költözött, ott vették bűnügyi őrizetbe. Gyermekei 2018. áprilisától nevelőszülőknél élnek.«

Igen. Ha negyven éve felkötik ezt a patkányt, ma mindannyian egy kicsit beljebb vagyunk...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés