Így uralja a pillanatot a Fidesz

2018. szeptember 19. 23:21

Bazsó Bálint Márton
Alfahír
Újabb beszédtéma, újabb odavetett konc.

„Az egyik oldal győzelemként ünnepli az általa sem olvasott jelentést, örömkönnyek közepette próbálja eldudolászni az Örömódát, a másik oldal pedig rettegve-dühösen-felháborodva várja a kormány és Orbán Viktor határozott és mindent elsöprő ellentámadását.

Ami jön is, egy újabb méregdrága plakáterdő formájában: újabb beszédtéma, újabb odavetett konc a koordináta-rendszer tengelyein élősködő vagy vegetáló politikus társbérlőknek, mindenki boldog.

A kormány hívei szörnyűlködve hihetik, hogy Gyurcsány Ferenc nem egy réges-rég elhullott, de rendszeresen előásott politikai zombi (a komplett baloldallal együtt), hanem egy visszatérésre készülő, hazaárulók százezrei fölött operáló boss, a másik oldal pedig ismét elhitetheti magával, hogy Orbán Viktor napjai megvannak számlálva: Európa felmentő seregei már úton vannak, kár, hogy azok elakadtak a német autógyárak adókedvezményeivel és profitjával megerősített gyepűelvén. 

Vagy el sem indultak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Finesz állandóan magas labdákat kap, csak annyi dolga van, hogy leüti. Minél mérgesebben ütitek meg, annál könnyebb dolga van.

"Gyurcsány Ferenc nem egy réges-rég elhullott, de rendszeresen előásott politikai zombi (a komplett baloldallal együtt), hanem egy visszatérésre készülő, hazaárulók százezrei fölött operáló boss"

Három x százezer hazaáruló az. A demokrácia ünnepén, április 8-án lett megszámolva. Tartalmazza a technikai taktikai szavazókat is. Vannak köztük zazristák is a hellerizmus jegyében.
mszp trükkök százaival ez épp 5+%-ra volt elég. Az mszp parlamenti hordót ácsolt a hordószónoknak.

"A Jobbik pedig tartózkodik és szargentiniből építene várat Sorosnak."

" (Úlyhelyi, Niedermüller, Jávor, Balczó ugyanaz!)"

Nem kívánom a Jobbikot védeni (már rég), ÁMDE
Ne legyen homályos: A "Tartózkodás GOMB" (megnyomása a mi jogi álláspontunk szerint) az JÓ, n'est-ce Pas?

:Ha az EUparlamenti megtévesztő adhoc és hamis "jogszolgálati csoport" állítás(á)t követve nyomott talán Tartózkodást Balczó képviselő, akkor ő egy elítélésünket segítő semmisssssséget cselekedett. Ha pedig a GulyásGergő féle értelmezésben nézzük a szavazatszámlálást akkor Balczó képviselő Tartózkodás Gomb megnyomásával az elítélésünket akadályozók közé sorolandó.

A Fidesz azért ural minden pillanatot, mert minden pillanatban jobb az ellenzéknél...

"A Jobbik tudatában volt hogyan fogják értelmezni a tartózkodást."

Valószínűsíthetően ez bizony így van. Balczó viszont előadhatja ha elég vastagbőrű (és a HirTV-n a Földi-Kovács Andrea kérdéseivel szemben erősködött is) hogy ő nem szavazta meg elítélésünket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés