Szelektív #metoo mozgalom

2018. augusztus 24. 8:13

Földi László
Magyar Idők
A nők, gyerekek elleni szexuális támadások az európai lakosság terrorizálásának, megfélemlítésének eszközei.

„A nők elleni szexuális támadások elszaporodása mellett a másik sokkoló kihívás Európának a gyermekházasságok megjelenése. 2016-ban 132 ilyen esetet regisztráltak Svédországban, ám a szakemberek ennél jóval magasabbra becsülik ezek számát. A gyerekkorúval kötendő házasságot ugyan a törvény tiltja, de a svéd kormány nem felszámolni, hanem »kezelni« akarja a helyzetet. A Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Hivatal olyan tájékoztató brosúrát adott ki, amely azoknak a migráns férfiaknak ad tanácsokat, akik gyermekkorúval élnek házasságban. Már Németországban is harcolnak azért jogvédő szervezetek, hogy a gyermekekkel létesített szexuális kapcsolat természetes irányultságnak minősüljön.

Mindezekhez képest elhanyagolható problémának tűnik a burka, a hidzsáb viselésének kérdése. A teljes testet, arcot fedő ruházatot már több országban betiltották, legutóbb Dániában. A törvény ellen tüntetők között szép számmal jelentek meg dán nők is, akik érthetetlen módon az emberi jogok csorbítását látják ebben. Eljutottunk odáig, hogy a burka fürdőruha-változatát, a burkinit már divatbemutatókon igyekeznek népszerűsíteni.

Meggyőződésem szerint a nők, gyerekek elleni szexuális támadások az európai lakosság terrorizálásának, megfélemlítésének eszközei, amelyek ellen a hatóságoknak a törvény teljes szigorával fel kell lépni. A keresztény–zsidó kultúra, életforma alapjait ért támadásként kell kezelni a nők jogainak korlátozását. Emlékeztetőül: Szaúd-Arábia most engedélyezte, hogy a nők is vezethessenek autót.

A fentiek alapján nem igazán értem, hogy a nyugat-európai jogvédő szervezetek, feminista mozgalmak miért nem emelik fel a hangjukat ebben a kérdésben is csak úgy, mint a #metoo mozgalommal tették. Nem hihetik a nők, hogy az iszlám radikalizmus terjedése Európában nem akarja a saját képére formálni az önfeladó Nyugatot! Legyen szó étkezési szokásokról, viseletről, családról, emberi és szexuális jogokról. Ez a harc már folyik. Minden egyes lépés, amely életformánk, szokásaink önkéntes feladásával jár, egyben a hódítókat erősíti.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés