Istennek tulajdonítja a sikert a horvát szövetségi kapitány

2018. július 12. 10:53
Zlatko Dalic mélyen vallásos.

Horvátország szövetségi kapitánya Istennek tulajdonítja a sikereit – írja a Catholic News Agency. Az 51 éves, rendkívül népszerű szakember, aki a döntőbe vezette Horvátország labdarúgó válogatottját a világbajnokságon, mélyen vallásos, így Istennek köszöni meg a győzelmeit.

A világbajnokság előtt így nyilatkozott: „Minden, amit elértem az életemben, illetve a pályafutásomban azt a hitemnek köszönhetem. Hálás vagyok ezért az én Uramnak. Ha elveszítjük a reményt, akkor Istenben és a hitünkben kell bíznunk.”

Dalicnál mindig van rózsafüzér, nyakláncon egy keresztet hord, amiről azt nyilatkozta, hogy  „amikor valami nehézségem adódik, csak ragaszkodva megfogom, és minden könnyebb lesz”.

Játékosai tűzbe mennének a kapitányért, aki remek közösséget formált a válogatottból.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán szerint kicsit a mi sikerünk is a horvát győzelem.
Ilyenek a ner sikerei.

Focizni azért a játékosoknak kell... Vagyis : a tréner , a játékosok , a képességet Istentől kapják , de nekik maguknak kell azt ténylegesíteni , végrehajtani . Amit a horvát kapitány mond az tehát helyes , követendő , szép , és főként , igaz . De nagyon könnyen félreérthető ! Tehát , a Szentháromság a francia csapat tagjait is ugyanúgy segíteni fogja , és mindenki akkor éri el , valósítja meg a maga lehetséges maximumát , ha őreá nyitottan készül .

Hogy is mondta Cromwell? 'Bízzatok Istenben és tartsátok szárazon a puskaport.'

a tipikus pitiáner komcsi stílus. Nulla teljesítmény, mások tollával ékeskedés.

A Szentháromság léte abszolút nyitott , mert önmagában végtelenül megalapozott , tehát tud egyetemesen szeretni , létet közölni . Hogy ki mihez kezd az Isten ajándékával - fociban vagy nem fociban - , az már az ő emberi feladata . Akkor jár a legjobban , ha minél következetesebben elfogadja a meghívást...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés