Titkosszolgálati kormánymódszerek

2018. július 11. 11:55
Mindent meg kell tudnunk arról, hogy a magyar kormány dolgozott-e izraeli közvetítőkön keresztül magyar állampolgárok ellen.

„A kormány adjon tájékoztatást arról, hogy dolgozik-e titkosszolgálati módszerekkel magyar állampolgárok ellen – Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője kezdeményezi, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság a soron következő ülésén kérjen tájékoztatást arról, hogy a magyar kormány együttműködik-e egy exkémekből álló izraeli biztonsági céggel, akik feltehetően magyar állampolgárok elleni titkosszolgálati műveletekben vettek részt.

Az LMP frakcióvezetőjének álláspontja szerint az ügy különösen akkor érdekes, amikor a Politico ezzel kapcsolatos cikkének megjelenését követően, a kormánypárti Magyar Idők hétfő reggelre leszedte azokat a márciusi cikkeket, amivel a lap főmunkatársa próbálja azt igazolni, hogy az ún. »Soros-szervezetek« kiemelt nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Az LMP határozott álláspontja, hogy mindent meg kell tudnunk arról, hogy a magyar kormány dolgozott-e izraeli közvetítőkön keresztül magyar állampolgárok ellen.”

(MTI-OS)

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés