A BKV-botrányok miatt is kérjen bocsánatot Tarlós István!

2018. június 27. 14:44

Magyar Liberális Párt
OS-MTI
A főpolgármester ne az Air Race miatt magyarázkodjon, hanem ezekre a problémákra adjon választ!

„A BKV-botrányok miatt is kérjen bocsánatot Tarlós István!

A budapesti főpolgármester bocsánatot kért a Red Bull Air Race miatt okozott felfordulásért, azonban a BKV körüli botrányokért való felelősségvállalás még mindig várat magára. Tarlós István a légkondicionálók kérdését virágosztáshoz hasonlította, így mi is készítettünk neki egy csokrot azokból az ügyekből, amikkel a fővárosi közlekedést teszik napról-napra élhetetlenebbé.

1. A múlt héten kiderült, hogy felújított metrók helyett elraktározott orosz kocsikat kapott Budapest olyan áron, amiből évtizedekre biztosítani lehetett volna az új, modern állományt más gyártótól.

2. A BKV a jegyárak szinten tartásáért cserébe már évek óta megszüntette az utasok biztosítását az ő tudtuk nélkül. Több mint egymillió utas elől hallgatták el ezt a felelőtlen döntést.

3. A magyar buszgyártás csodáját, az elektromos buszt kivonták csupán két év futás után. Mindeközben beszerzési stop van, mivel a már megrendelt buszokat sem szállítják.

4. A 4-es metró beruházásának a félbehagyása miatt alacsony a forgalom a vonalon és az állomások területén álló üzletek négy éve üresek, mivel így senki nem akarja őket kibérelni.

A 4-es metró akkor lesz egyedül sikeres, ha az eredeti tervek szerinti távolságig kiépítik és a 3-as metrót is meghosszabbítják. A mai állapotában töredéke a forgalom a lehetséges szintnek. A főpolgármester ne az Air Race miatt magyarázkodjon, hanem ezekre a problémákra adjon választ!
    
Kiadó: Magyar Liberális Párt”

(OS-MTI)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés