„Ne nevess, te Ungár Péter!” – nekiment Ungár Péternek Demszky Gábor

2018. június 20. 11:25
Demszky szerint Ungár tudatlan. Bezzeg az SZDSZ.

Lapunk is tudósított a Republikon Intézetnek „Az ellenzék lehetőségei a kétharmad után” címmel az A38 Hajón tartott konferenciáról, ahol Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester élesen nekiment Ungár Péter LMP-s képviselőnek. A 444 felvételt is készített Demszky kirohanásáról, aki felrója Ungárnak, hogy büszke a tudatlanságára. 1990-ben nagyrészt tanárok érkeztek az Országgyűlésbe, aki értelmiségi módon gondolkodtak. „Nem akarom elsorolni, hogy akkoriban az SZDSZ ügyvivői testülete hány nyelven beszélt. Három-négy nyelv alatt nem volt ügyvivő, aki ne lett volna tárgyalóképes” – mondta Demszky, hozzátéve: ezt várná el Ungártól is. „Ne nevess, te Ungár Péter, ezzel is csak a tudatlanságodat jelzed!" – rivallt rá a jól szórakozó LMP-s politikusra Demszky, majd hosszan értekezett Max Weberről és Karl Popperről. 

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez nem a kádár-ügynök Arató által üzemeltetett hajó?

Ne nevess te ungárpéter
nem vagy még egy kilométer.

Az SZDSZ egykori ügyvivő testülete tehet egy szívességet a hatalmas nyelvtudásával. Kinyalhatja. 1994-ben a nagy tudásukkal beálltak az MSZP nómenklatúra mögé.

Ez is igazolja azt, hogy intelligencia és a morál közt nincs összefüggés. Intelligens emberek is lehet utolsó hazug szaremberek.

Az a furcsa érzés, amikor Ungár Péter hirtelen szimpatikusabbnak kezd tűnni .... :DDD

Talán pont az lett az SZDSZ veszte, hogy értelmiségi módon gondolkodott. Az intellektus hajlamos beleszerelmesedni saját kreatúrájába, és azt szakrálisnak kezelni.

Egyébként miért förmedt rá Ungár Péterre?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés