Öntökönbojkottolás már megint?

2018. június 19. 21:41

Ésik Sándor
Azonnali
Az is lehet, hogy addigra munkásőrök állnak majd a szavazófülkék mellett és rendszeresek lesznek a lincselések, ahol felhergelt lumpenprolik fognak minden migránssimogatónak vélt alakokat a fára húzni.

„Azt írja Ungváry Krisztián, hogy bojkottálni kell az EP választásokat. Rosszul mondja.

Egyrészt, az EP választások 2019. május végén lesznek. Az még nagyon-nagyon sokára lesz. A következő egy hónapban lesz visegrádi csúcs, EU-csúcs, Orbán-látogatás Berlinben, és nem lennék meglepődve egy Seehofer-Orbán vagy Söder-Orbán találkozón sem. Addig nagyon sok minden változni fog a világgazdaságban és a világpolitikában. Lehet, hogy lesz valami nagy Macron-Merkel kiegyezés, lehet, hogy Merkel helyett már Söder fogja vezetni Németországot. Az is lehet, hogy Seehoferék tényleg lezárják a német határt, és hirtelen majd nekünk kell ráébredni, hogy mégiscsak milyen jó volt, hogy azt a másfélmillió embert eddig a német költségvetés terhére etették.

Egy év alatt a politikában rengeteg dolog történhet. Meglehet, valóban az fog történni, hogy Orbán addigra nemhogy gleichschaltolja az Alkotmánybíróságot, hanem bezáratja (én örülnék neki, jobban lennénk enélkül a szánalmas gittegylet nélkül). Az is lehet, hogy addigra munkásőrök állnak majd a szavazófülkék mellett és rendszeresek lesznek a lincselések, ahol felhergelt lumpenprolik fognak minden migránssimogatónak vélt alakokat a fára húzni. Lehet, hogy jegyrendszer lesz, pestis és kolera.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A maga szempontjából teljesen igaza van.
Csak abban téved, hogy az EPP tagjai zöme rühelli Orbánt.

Merkelnek úgy van szüksége Orbánra és Seehoferékre, mint a korty vízre, a Néppárt konzervatív szárnya a túlélése záloga. Soha nem fogja elengedni a kezüket.

Ma írja egy német véleménykutató, hogy amennyiben a CSU kiválik a CDU-ból, országosan választható lesz, illetve a CDU Bajorországban is választható lesz, EGYÜTT vinnének 40 %-ot !!! Míg az AfD-re kevesebb "szüksége" lenne a választóknak, és nem ugraná meg a 10%-ot országszerte.

Kurz is azért tarolt, mert összeállt az FPÖ-vel, ha nem teszi, az FPÖ-re szavaz a tábora fele.

Orbán itthon is, Európában is megkerülhetetlen, és ezt nagyon jól tudják Niedermüllerék és Újhelyiék is. Csak Esik Sanyi nem.

VERGŐDJETEK, libsik, bolsik!

Atyaég, mi ez a színvonaltalan vergődés?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés