Az ENSZ által képviselt világrendnek fel kell bomlania

2018. június 8. 15:36

Gulyás Virág
Pesti Srácok
Ha patrióta magyar vagy, nem lehetsz más, csak cionista. Interjú.

Ha Magyarország hosszútávon szembehelyezkedik az ENSZ szabta bevádoláspolitikával, milyen retorziókra számíthat?

Semmire. Valami szankció esetleg. Ne tulajdonítsuk túl nagy szerepet az ENSZ-nek. Az ENSZ egy paktum, egy megegyezés az államok között, de nagyon kevés kötelező jellegű döntése van. Amit retorzióként adhat az a folyamatos rossz PR Magyarországnak. Az EU, ilyen tekintetben erősebb lábakon áll. A köreimben azért van egy íratlan megegyezés: jobb bent, mint kint, de ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell fogadni. Én vallom: minden ország tartsa fenn saját morális iránytűjét. (...)

 

Hogyan lettél keresztényként-magyarként harcos cionista?

2012-ig a zsidó vicceken, a Holokauszt borzalmán kívűl nem sokat tudtam Izraelről és a zsidóságról. Visszagondolva, teljesen őszítén felvállalom, hogy egy voltam azok közül, akik a zsidókról sok jót nem, de a sztereotípiákat nagyon ismerték. Nem voltam palesztin-párti, vagy Izrael-ellenes, mert ahhoz kellett volna valamiféle vélemény, de ez a közeg engem akkor egyáltalán nem érintett meg. Az első izraeli utam során történt a nagy változás. Libanon után ez volt a második ország a Közel-Keleten, ahová elmentem. A mai napig keresem a választ: mi indította el a dominó effektust? De azóta teljesen megváltozott az életem. Sajnos a cionizmus, mint jelző, Magyarországon, de persze máshol is, igen pejoratív kicsengésű. Így nem azonnal azonosultam azzal, hogy én cionista lennék. Számtalanszor jártam Izraelben az elmúlt évek során, többek között 2014-ben a gázai konfliktus alatt is. A legtöbb barátomat besorozták, én meg futottam, amikor szólt a sziréna. Aztán az elmúlt évek alatt összeállt a kép, és ha megérted, hogy valójában a cionzimus azt jelenti, hogy a zsidó népnek joga van az önrendelkezéshez, akkor rájössz, hogy ha patrióta magyar vagy, nem lehetsz más, csak cionista. (...)

Ha az ENSZ által hetven éve képviselt világrend felbomlik, mi léphet a helyére?

Világbéke. Csak viccelek. Bár tényleg úgy gondolom, hogy valaminek változnia kell, mégpedig sürgősen. A mai ENSZ által képviselt világrendnek fel kell bomlania. Nem kívánom megnevezni őket, de nagynevű ügyvédek mantrázzák New York-ban, hogy az ENSZ székhelyét át kellene helyezni Katarba, és itt pedig kezdjünk újra mindent. Sajnos ma velük értek egyet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha egy mód van rá, én inkább maradnék csak és kizárólag
patrióta magyar. A cionista az egy patrióta izraeli.

Válaszok:
ÁrPi | 2018. június 8. 16:22

Az arab olajmaffiának megfelel a jelenlegi ENSZ, sajnos még a gazdag nyugati országokat is tudják zsarolni, nem beszélve a szegény harmadik világról. Azt is elérték, hogy egy ember jogi szervezetnek arab legyen a vezetője, aki hazánkat ekézi. Vicc az egész.

Oké kihalunk, de te előbb mész a bús az internet bús picsájába.
>> /dev/null

+1 Így következetes a magyar emberi beszéd.

Aki a cikk-felvezetőt fogalmazta fogalmazásgátlót szed , vagy másért abortálódtak kimondani kívánt és leírt gondolatai, egyébként tán valami patriótaságbéli hasonlatosságot akar ugyebár figyelmünkbe hozni...

Válaszok:
ÁrPi | 2018. június 8. 16:28

(Illetve látom maga az interjúalany fogalmaz ilyen buta inkonzisztens módon mikor kijelenti a fent ki is emelt dolgot)

Megfontolandó lehet, hogy van-e az idők során változása és merrefelé . Én szívesen hallgatnám meg ennek (figyelemreméltó kommented) fényében újfent Drábik János véleményét az egészen mai "cionizmusról" * .

Ismervén Drábik pluszos/lájkos :) gondolatait a "zsidók nemzeti otthonáról - Izraelről" érdekes előadás lehetne.

* : (pl.lásd eme fura szövegelésű interjú-alanyos interjú, aki az Izraelt irritáló ENSZ-et betámadja, most amikor mi is ENSZ által vagyunk kissé bactatva)

A kurucinfo gnómjainak arabokkal való szövetsége maga a paradicsom a Fidesznek. Hasznos idióták, szükség van rátok panelnyilasok.

Pár "érzékenyítőn" átment ez a doromboló kiscicát játszó "hölgyemény", bocs: női ügynök.
Magyarországnak a cionizmushoz annyi köze van, hogy ha nincsenek cionisták: nincs Magyarország önmagával határossá tétele!
Lassan 100 éve.
Ezt tette elődeinkkel, s végeredményben velünk: a cionizmus.

Van egy betiltott film, a Jud Süss, ami nagyon is világosan lefesti a zsidó nép problémáját, amit mára maguk a zsidók is egyre jobban felismernek. Nem a rabbival és a zsidókkal van a baj, hanem azzal az ocsmány réteggel (Soros és társai), amelyik megpróbálja kihasználni a zsidóság törzsi vallás jellegét. Egyetértek, mi, akik magyarok vagyunk, cionisták is kell, hogy legyünk.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa vétójoggal rendelkező állandó tagjairól:

1. A Szovjetunióbeli kommunisták áldozatai: 61,911,000 lélek. Forrás: R. J. Rummel: Lethal Politics, Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Halálos politizálás, szovjet népírtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publishers, 1990. www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

2. Népi Kína: 73,237,000 áldozat. Forrás: R. J. Rummel: China’s Bloody Century, Genocide and Mass Murder since 1900 (Kína véres évszázada, népírtás és tömeggyilkosság 1900 óta), Transaction Publishers, 1991. Továbbá Rummel korrekciója, 2005-ben. Forrás: www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

3. USA: David E. Stannard könyve: American Holocaust, the Conquest of the New World, Oxford University Press, 1992. (Amerikai holokauszt, az Újvilág meghódítása)

Idézet egy méltatásból: Megsemmisítő leírása a halálnak, betegségnek, nyomorúságnak és apokaliptikus megsemmisítésnek, ami az amerikai indiánokat érte az 1492-t követő évszázadokban. (The Washington Post Book World)

És egy másikból: Stannard meggyőzően bemutatja, hogy ami történt az a legrosszabb demográfiai tragédia az emberi faj történelmében. (The Boston Sunday Globe)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés