AfD-társelnök: „Hitler csupán madárpiszok Németország sikertörténetében”

2018. június 3. 9:22
Alexander Gauland kijelentésével óriási felháborodást váltott ki: a kormányzó kereszténydemokraták szerint ezzel az AfD „megmutatta a polgári maszk mögötti, igazi arcát.”

Felháborodást váltott ki szombaton Németországban, hogy Alexander Gauland, az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali párt társelnöke egy pártrendezvényen elmondott beszédében sokak szerint kisebbíteni próbálta a náci Németország által elkövetett bűnöket.

„Hitler és a nemzetiszocialisták pusztán madárpiszok Németország ezeréves sikertörténetében” – fogalmazott helyszíni tudósítások szerint Gauland a türingiai Seebachban, a párt ifjúsági szervezetének kongresszusán felszólalva. Nem tagadta ugyanakkor Németország felelősségét.

„Csak azoknak adatik meg a hatalom, hogy formálják a jövőt, akik elismerik a múltat” – fogalmazott a jobboldali pártvezér, hozzátéve, hogy a nácizmus Németország sokkal régebbre visszanyúló „fényes” történelmének csak egy része.

„Ötvenmillió háborús áldozat, a holokauszt és a totális háború csak madárpiszok az AfD számára. Hát ez az AfD igazi arca a polgári maszk mögött” – kommentálta Gauland megjegyzését Annegret Kramp-Karrenbauer, a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) főtitkára.

Lars Klingbeil, a Szociáldemokrata Párt (SPD) főtitkára szerint Gauland beszéde a történelmi tények „szörnyű elbagatellizálása”, és szégyen, hogy ilyen emberek ülnek a német parlamentben.

A Nemzetközi Auschwitz Bizottság közleményében elfogadhatatlannak és méltatlannak minősítette az AfD-s társelnök szavait. Christoph Heubner, a szervezet alelnöke pedig egyenesen undorítónak nevezte azt, amit Gauland mondott.

(MTI)

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hitler és hívei miatt bekövetkezett emberveszteség ma is a probléma Németországban.

A kommunizmus is csak légypiszok lehetett, ha az ellenzéki tüntetéseken Che Guevara képpel, Che Guevara pólóval demonstráltak. Mellette pedig a mára a baloldal számára is szalonképessé vált, nemrég még állítólag rossz emlékeket idéző Árpád sávos zászlókkal. Amit gondolom Jobbikosok vittek, de hát Heller Ágnes Jobbikkal kapcsolatos nyilatkozataiból úgy tűnt, hogy ha kellő haszon néz ki belőle, akkor az antiszemitizmus, rasszizmus is bocsánatos bűn lehet.

Próbáld így nézni az AfD alelnök szavait. Einstein pedig csak bámul fentről hogyan nyer teret a relativitás elmélet a politikában is.

Németországot lerohanták? Mindezt a gyengén felszerelt Lengyelország provokálta ki? Ez érdekes. De szerintem te vagy az aki hülyeségeket írva, felesleges vitákat provokál.

"Az amerikaiak a saját történelműket szégyenletesnek tekintik-e és éreznek-e bűntudatot azért, mert kiirtották az indiánokat "

Milyen amerikaiak?

A gyarmatosítók zömében portugálok, spanyolok, franciák angolok voltak.

Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombomba felér egy holokauszttal még akkor is, ha nem volt közvetlen annyi áldozata. Értelme sem volt, mert Japán mindenképpen kapitulál.
http://www.erdekesvilag.hu/hir..

A németeknek pedig nem volt atombombájuk, mert a fejlesztést leállították.
Egyik német kommentelő a következőket Idézi és írja: „An Gaulands Aussage ist nichts, aber auch gar nichts zu kritisieren. Deutschland muss seinen Nazi-Komplex überwinden und sich auf die zu 99% positive deutsche Geschichte besinnen, oder es wird untergehen.“

Genau das -Heisenberg 73- meine ich auch!

Heisenberg-ről pedig itt lehet olvasni https://moly.hu/alkotok/werner..

Háború kitörése? Melyik?
A szovjet kommunisták halálteljesítménye a következő korszakok végére, göngyölve:

A polgárháború idején 1922 végére: 3,284,000
A NEP korszak 1928 végére: 5,484,000
A kolhozosítás, éhhalál 1935 végére: 16,924,000
A Nagy Terrorral 1938 végére: 21,269,000
A sztálini foglalással 1941 közepéig: 26,373,000
A világháborúval, 1945 közepéig: 39,426,000
A háború után 1953 végéig: 55,039,000
A poszt-sztálinista kor 1987 végéig: 61,911,000

Forrás: R. J. Rummel: Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Szovjet népirtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publisher, 1990.

Innen látszik, hogy például Hitler hatalomra jutásakor a szovjet halálteljesítmény körülbelül 12,000,000 erőszakosan, idő előtt elpusztított embernél tartott, míg hadba lépésünkkor már 26,373,000-nél.

Ha egy zsarolható vezetés vezeti az EU-t, akkor az egész EU fogott. Pont.

"Theodor Gilbert Morell (1886. július 22. - 1948. május 26.) német orvos volt, aki Adolf Hitler személyes orvosaként ismert ."
Theo Morell tudna beszélni, kivé-mivé kellett tennie Hitlert, kiknek a megbízásából?...
"Hitlernek beadott anyagok [ szerkesztés ]
Morell orvosi naplót tartott a gyógyszerekről, tonikról, vitaminokról és egyéb anyagokról, amelyeket Hitlernek adtak be, általában injekció formájában (napi 20-szor) vagy tabletták formájában. A legtöbb esetben kereskedelmi készítmények voltak, amelyek közül néhány Morell saját keveréke volt. Mivel ezeknek a vegyületek közül nem egy mérgezőnek tűnnek, a történészek arra gondoltak, hogy Morell véletlenül hozzájárult Hitler romló egészségi állapotához. A Hitlerbe beadott mintegy 74 anyag (28 különböző keverékben) részleges listája [14] magában foglalja a pszichoaktív szereket , mint például a heroint és a kereskedelmi mérgeket. A vegyületek betűrendben: [7]

Atropa belladonna (2-4 tablettát minden étkezéssel, összesen 8-16 tabletta naponta, [15] Doktor Koster Antigaspillsben , [16] sztrichnint is tartalmazó vegyület) [17]
atropin ( szeminárium vesékkivonata ) [16]
Brom-Nervacit ( bromid , 1941 augusztusától egy kanállal szinte minden éjjel, a metamfetamin stimulálásának ellensúlyozása és az alvás alvása érdekében)
koffein
kamilla
kokain és adrenalin (szemcseppeken keresztül) [18]
E. coli [19]
enzimek
Eukodal vagy Eukodol ( oxikodon kereskedelmi neve) [20]
Eupaverinum (papaverin, görcsoldó szerek ) [7]
Glyconorm ( metformin ) [7]
Metamfetamin (mint Pervitin és Vitamultin ) [7] [16]
morfin
Mutaflor (1936-ban a Hitlerre felszívódott tabletta, Morell első nem-drogos kezelése, emberi székletből kivont baktériumok, lásd: E. coli ) [19]
oxim-tartarátot
kálium-bromid
a profenazon (a fenazon származéka)
az állati szövetekből és zsírokból származó fehérjék és lipidek
nátrium barbiton
sztrichnin [17]
szulfonamid
tesztoszteron
vitaminok
A második világháború [ szerkesztés ]
1939-ben Morell véletlenül bekapcsolódott a csehszlovákiai invázióhoz. A csehszlovák elnök, Emil Hacha , annyira megijedt Hitler kitörésétől, hogy elájult. Morell intravénás injekciót adott Hachának, hogy felébressze, és bár ő azt állította, hogy ezek csak vitaminok, talán tartalmazhattak metamfetamint . Hacha hamar elfogadta Hitler követeléseit."
A Wikipédia szövegében található két kulcsmondat:
1. "Morell véletlenül hozzájárult Hitler romló egészségi állapotához."
2. A Morell-vitaminok beadása után "Hacha hamar elfogadta Hitler követeléseit."
..."Morellt az amerikai erők elfogták és 1945. május 18-án kihallgatták, sohasem vádolták bűncselekményért. Nagyon elhízott, annyira, hogy halálra hizlalták, 1948. május 26-án meghalt egy Tegernsee kórházban. "

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2018. június 3. 13:56

Még egy kis adalék:
"1944. július 20-án a Hitler elleni merényletet követően Morell topikus penicillinnel kezelte, amelyet csak az utóbbi időben vezettek be az amerikai hadsereg tesztelésébe. Hol szerezte ismeretlen, és Morell azt állította, hogy teljesen hiányzik a penicillin, amikor az amerikai hírszerző tisztek a háború után megkérdezték."
Nyilvánvaló, Hitlert életben kellett tartani, amíg Németország 100%-ban nem válik törmeléktengerré, ill., amíg a Little Boy és Fat Man Hirosimára és Nagaszakira való ledobása nem válik elérhető közelségbe.

A lényeg, amit itt is leírtak:
A XX. század Németországot illette.
Minden egzakt számítás szerint.
Ezt kellett megakadályozni, mert a globálhatalom súlypontja, Németország pechjére, nem náluk volt, hanem nyugatabbra, Londonban, de főként New Yorkban, Párizs érdekeivel is összhangban.
Erről szólt a nem nyilvános hatalomtechnika és ezt szövi ma is.
És ez a technika hozza elkerülhetetlenül magával, akár tudatosan, akár nem, a fehér ember visszaszorulását, - végül halálát, de mondható úgy is: kivégzését - napról napra, mindig legalább egy egységgel.
Lassan, de biztosan, de mára a lassan szót "egyre gyorsuló"-ként kell hitelesen értelmezni.

Akit már valaha is lepiszkított madár , tudja , hogy ez nem semmi...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés