Ők 2018 legbátrabbjai

2018. május 28. 15:48

Oláh Gellért
888.hu
Azok az igazi bátrak, akik a baloldali véleményterrorral szemben mertek nagyok lenni, mertek tenni.

„A bátrakat nem arról ismerjük meg, hogy magukat férfivá operáltatják át, azok sem igazán bátrak, akik bemondásra lincseltetnek, legkevésbé pedig azok, akik részegen a hányásukban bűzölögve őrjöngnek az Oktogonon. Azok az igazi bátrak, akik a baloldali véleményterrorral szemben mertek nagyok lenni, mertek tenni. Az igazán bátrakat onnan ismerjük meg, hogy nem írnak róluk a baloldali médiumokban, nem emelik piedesztálra őket, senki nem köszöni meg a munkájukat. Ezt pótolva mi most megtesszük!

Következzenek Magyarország legbátrabb emberei.

1. A határvédők, akik Magyarország határait, ezzel a kultúránkat, a történelmünket, a szüleinket, a barátainkat védték az idegen betolakodókkal szemben. Ha valakik, hát ők megérdemlik a köszönetet. Köszönjük!

2. A közmunkás borsodi cigány, aki 27 év után most először kap munkát. Most először tud gondoskodni családjáról, most először tud példaként állni a gyermekei előtt. Ehhez nagy bátorság kell.

3. A tüntetéseken helytálló rendőrök, akik a sok aljas provokáció ellenére napi 24 órában védték a békés állampolgárokat és azok jogait a hangos, őrjöngő kisebbségtől. Nekik sem köszönte meg senki helytállásukat. Mi most megtesszük.

4. A sokgyerekes anyuka, aki a »progresszív« széllel szemben haladva úgy döntött, hogy mégis vállal gyerekeket, akiket tisztességben felnevel. Köszönjük!

5. Az itthon vállalkozó fiatal, aki úgy döntött, hogy szülőhazájában keresi meg a napi betevőt. Nem Londonban mosogat napi 18 órában éhbérért, hanem itthon ad munkát másoknak.

6. A jobboldali újságíró, aki le merte írni, hogy a baloldali narratíva káros, romboló és hazug. A jobboldali sajtómunkások árral szemben úsztak, de a történelem nekik adott igazat. Köszönjük a bátorságotokat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lassan a normalitáshoz kell az igazi bátorság.

a baloldali véleményterrorral szemben
888, tv2, köztévé, közrádió, magyar idők, magyar hírlap, figyelő, lokál, ripost, a vidéki napilapok stb. stb. stb.

Pedig a ballib újságírók kijelentették, hogy csak ők értenek az újságíráshoz. Erre varrjál gombot.

Ugye te állami gondozott voltál?

kit gyilkolnak le, te szerencsétlen idióta?

Állami pénzből nyomják a propagandát, pökhendi szaros, semmihez sem értő bölcsész hülyegyerekek, akiknek az egyetlen esélye ebben az országban a biztos egzisztenciára, ha a kormány felszopói lesznek. Mert máshoz se tehetségük, se szorgalmuk, se tudásuk.
888, lokál, riposzt, blikk, origó, magyar idők, figyelő, királyi média - mégis mi a faszról beszélsz?


Szemenszedett hazugságok a kampány során, karaktergyilkosságok sora. És mindezt azért, hogy a szaros nyuggerbázis, meg a lumpenprolik biztosan elhiggyék, hogy egy 90 éves kriplitől kell megvédeni az országot.

Végülis sikerült, te vagy az élő példa rá.

Milót meg senki nem karaktergyilkolta le. Az inkább a gazdáid szintjét jelzi, hogy baloldali kritikáért nem mondjuk Ben Shapirót vagy Jordan Petersont keresik (mivel őket nem értenétek meg), hanem egy pedofilszimpatizáns kis pöcs is megteszi. Bohóc kellett, aki azt mondja, amit hallani akartok.
Persze nektek mindegy is, már a vén komcsikat is kebletekre öleltétek, jó lesz Milo is.

Mondjuk arra az "árra" én is kíváncsi lennék, ami ellen úszniuk kell szegény agitprop oszt. alkalmazottaknak akkor, amikor gyakorlatilag a teljes írott sajtó a Párt kezében van.

Bayer Zsóti ballib újságíró lenne???
Az tény, hogy egykor dolgozott a Népszabadságnál is, de az, hogy ballib lenne talán egy kicsit túlzás!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés