Bicikli vs. BKV

2018. május 11. 9:03

Huszthy Zita
Hungarian Cycle Chic
Nem kell a zárt térben émelyegned szájszagtól, izzadságtól és egyéb testszagoktól.

„1. Saját tapasztalat, cáfolja meg kommentben, aki tudja, de nem volt még olyan pontja a városnak, ahova nem ugyanannyi, vagy kevesebb idő volt eljutni bringával, mint békávéval. Oké, kivétel a repülőtér. Konkrétan: Normafa, Pál-völgyi-barlang, Pasarét, Flórián tér, Angyalföld, Zugliget, Wekerle-telep, Budatétény ésatöbbi.

2. Nem kell a zárt térben émelyegned szájszagtól, izzadságtól és egyéb testszagoktól, ellenben beleszippantva a levegőbe elkaphatod a virágzó fák és a frissen sült kakaóscsiga illatát.

3. Nem kell a különböző fülesekből kihallatszó slágerek és a hangos panaszáradatok zajában arra koncentrálnod, hogy halld a saját gondolataid. Miazhogy, még hangszórót is szerelhetsz a bicódra, abból meg aztán az szól, ami szívednek legszebb.

4! Nem kell átadnod a helyed, sőt, mindig lesz ülőhelyed. Sőt, ha van kosarad/csomagtartód, a táskádnak is lesz helye.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó példa arra, hogyan NE reklámozzuk a bicajt.

Egyrészt teljesen igaz, hogy csak olyan helyre érdemes bicajjal menni, ahol utána megoldható a zuhanyozás (vannak ilyen munkahelyek, ami azt illeti, a "munkahelyi öltöző" fogalmát már az átkosban is ismerték), másrészt a virágzó fák és a frissen sült kakaóscsiga illatánál kicsit jellemzőbb városi szag a benzingőz, harmadszor meg húzzál már a picsába, ha ennyire nem tudod elviselni az emberiséget!

Szoktál te bringázni? Mert én lámpánál állva bezony be vagyok tojva attól, hogy mit kaphat ki bárki a kosaramból. De talán az az eset is eszedbe juthat, amikor motorosok rabolták ki az OSZK igazgatóját, aki azután autós üldözésbe fogott. Na, ezt csináld utána bicóval!

Szóval bicózz bátran, én is ezt teszem, de bűnözés szempontjából ne hazudj magadnak: igencsak sérülékeny vagy.

Amit leír szvsz az autóra is igaz. Sőt. Letekerem az ablakot és csak úgy árad be az orgonaillat.

Imádom a reggeli napalm szagát!

Azért ugye te is le szoktad zárni a bringádat? Vagy annyira nem félsz, hogy azt se? Na, mert a kosaram viszont nincs lezárva, és a hátam mögött van. Tudod: a biciklis csomagtartón. Azt a hátsó kerék fölé szokták szerelni, mert a kormányródon csak egy egész picike fér el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés