Trump-párti sapkában pózolt Kanye West

2018. április 26. 8:27
„Nem kell mindenben egyetérteni Trumppal, de a csőcselék sosem vesz rá arra, hogy ne szeressem.”

Valósággal felrobbant az amerikai Twitter, mikor a népszerű rapsztár Kanye West szerdán egy Donald Trump kampányszövegével díszített – és az elnök által személyesen szignózott – baseballsapkát öltött magára. Éppen a napokban lapunk is megjelentetett cikket Kanye konzervatív fordulatáról.

A Make America Great Again-sapkában pózoló Kanye mellett egyébként megjelent még Lucian Grainge, az Universal Music vezérigazgatója, és Lyor Cohen zeneipari szakértő is.

Ha nem lett volna elég egyértelmű a Trump melletti kiállás,  a rapper később magáról a sapkáról is feltöltött egy fényképet, biztosítva mindenkit arról, hogy azt személyesen az elnök írta alá.

Egy másik bejegyzésben arról írt, bár nem ért egyet mindenben Trumppal, de kedveli az elnököt: „Nem kell mindenben egyetérteni Trumppal, de a csőcselék sosem vesz rá arra, hogy ne szeressem. Mindkettőnknek »sárkány energiája van«. (jelen cikk szerkesztője nem jött rá, ezzel a művész mire akart utalni) Ő a testvérem. Nem értek egyet mindennel amit csinál. De ettől vagyunk személyiségek. És jogunk van a független gondolatokhoz” – írta.

Trump válasza sem váratott magára, szintén Twitteren köszönte meg a méltatást.

Persze azt sem lehet pontosan tudni, Kanye konzervatív irányváltása mennyiben médiahekk, és mennyiben őszinte. Mindenesetre a sárkány energiás” posztot magyarázván elmondta, Trump olyan 50-50-arányban megosztó számára, de nem mondaná egy Hillary-szimpatizánsnak, hogy ne támogassa az egykori First Ladyt. „Hillaryt is szeretem” – írta.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kanye West Trump-párti sapkában pózolt. És ez most egy jó hír? Vagy rossz?
Pláne, hogy Hillaryt is szereti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés