Gyurcsány Ferenccel nem megyünk tüntetni a hatalom ellen!

2018. április 18. 20:28

Nagy Ervin
Polgár Portál
Aki még emlékszik 2006 őszére, az tudja miről beszélek. Aki nem, azt pedig emlékeztetni kell rá.

„Aki ma 18-20 éves, annak a vérében van a lázadás. Nincs is ezzel semmi baj. Ez a természet és a társadalom rendje, a generációváltások logikája.

Demokrácia van és véleményszabadság. De létezik moralitás is… Ez pedig azt parancsolja nekünk, hogy Gyurcsány Ferenccel nem megyünk tüntetni a hatalom ellen. Mert nem!

Aki még emlékszik 2006 őszére, az tudja miről beszélek. Aki nem, azt pedig emlékeztetni kell rá. Vagy el kell neki mesélni, hogy tisztán lásson.

És ez, hangsúlyozom, a szülők felelőssége!

Meséljetek hát nekik a vizitdíjról, a tandíjról, a lepusztuló egészségügyről, az eladósodott önkormányzatokról, a devizahitelről! Meséljetek nekik a hazugságokról, a gázáremelésről, az inflációról, a munkanélküliségről! Meséljétek el, hogy mit tett ez az ember a szocialistákkal és az SZDSZ-szel karöltve! De meséljetek bármiről, ami eszetekbe jut – mindegy, csak mutassátok meg nekik, hogy lehet elégedetlenkedni, lehet más véleményen lenni, lehet tüntetni, de Gyurcsány Ferenccel egy sorban vonulni nem.

Ez nem politikai, ez morális kérdés, ami szerintem (és remélhetőleg a többség szerint is) magasabb rendű dolog.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány odaengedése jelzi , hogy a tüntetés szervezői tudatlanok : Orbán lenne a nagyobb rossz ? Ráadásul , az ellenzék ellen is tüntetnek , s ezért nem érthető , miért engedik oda a bukott ellenzéki politikusokat ?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés