Csak saját gazdagodása érdekli a fideszeseket

2018. március 21. 11:18

Együtt
Közlemény
Jó pénzért szinte ellenőrizetlenül engedett Magyarországra húszezer bevándorlót a Fidesz-rezsim.

„Ma már nem kérdés: a magyarok érdeke nem, csak saját gazdagodása érdekli a fideszeseket. Húszezer kérelmezőből csak 20 letelepedésikötvény-igénylőt és 44 hozzátartozót utasítottak vissza a magyar hatóságok az egész világról a kötvényprogram négyéves fennállása alatt – írta meg a Magyar Nemzet. 

Az Együtt szerint nincs rendben, hogy a kötvényprogram részeként hamis lakcímmel el lehetett kerülni a tényleges büntetlenség szülőhazai vizsgálatát. Ráadásul a kötvény-biznisszel ellenőrizetlenül jöhetett be sok orosz és kínai üzletember is.

A pénzért állampolgárságot biztosító programok működhetnek a világban, de a Fidesz ebből is a legrosszabb, legveszélyesebb és legkorruptabb, az adófizetőknek a legdrágább megoldást választotta. Egyszerűen csak azért, mert a fideszesek, Orbán Viktorok, Habony Árpádok és Rogán Antalok lopni akartak – más már rég nem is érdekli őket.”

(MTI-OS)

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tisztelt Együtt! Olvastátok-e Tótawé cikkét a fiszem-faszom pártocskákról?

Kétségbeesett hazudozás : a "korrupció"-blöff és a migráns-téma görcsös átértelmezési kísérletei jelzik , hogy Orbánék feddhetetlenül kormányoztak , csak hazudozással , szócsavarással próbálkozhatnak az ellenzékiek .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés