Orbán Viktor: A választásokon a nemzetiek és a globalisták feszülnek egymásnak

2018. március 15. 14:49
Orbán Viktor a Kossuth téren tartott, március 15-i, a Békemenet résztvevői előtt tartott beszédében elmondta: április 8-án a nemzetiek állnak szemben a globalistákkal. Európa invázió alatt áll, s a választásokon a jövő a tét. Nézze meg videónkat a kormányfő beszédéről!

Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő csütörtökön az Országház előtti díszünnepségen.

A miniszterelnök beszédében kifejtette: Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem közepén áll. Egy népvándorlással néz szembe, amely az élet eddigi rendjét, az emberek életmódját sodorja veszélybe.

Nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá szervezett nemzetközi hálózattal – folytatta. Külföldi konszernek és belföldi oligarchák által kitartott média, hivatásos béraktivisták, bajkeverő tüntetésszervezők, a nemzetközi spekulánsok által fizetett NGO-k láncolata, amit Soros György neve foglal össze és ő testesít meg – jelentette ki.

Mi a keresztény kultúrából nőttünk ki, különbséget teszünk az ember és a tettei között. Sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit, továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében – emelte ki a kormányfő. Orbán Viktor ugyanakkor hozzátette: harcolni fognak az ellen, amit Soros György birodalma Magyarországgal tesz és tenni akar. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – hangsúlyozta. 

A miniszterelnök kifejtette: minden választókerületben ők állnak majd szemben a mi jelöltjeinkkel. Nekik az a feladatuk, hogy hatalomra kerülve végrehajtsák a nagy tervet. A nagy tervet, hogy a bevándorlók útjában álló Magyarországot megtörjék, és először bevándorlók ezreit, aztán tíz- és tízezreit telepítsék be néhány év alatt Magyarországra. 

Európa már most invázió alatt áll. Ha hagyjuk, a következő egy-két évtizedben tíz- és tízmilliók indulnak meg Európába Afrikából és a Közel-Keletről. Brüsszel nem védi meg Európát. A bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja – jelentette ki a miniszterelnök.
Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben három hét múlva, az országgyűlési választáson – jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök hangsúlyozta: mindenki tudja, hogy a bevándorlást ellenző magyarok vannak többen. Az ellenfeleknek csak úgy van esélyük, ha sikerül a „táborunkat megbontani”, ha sikerül megosztani az egységet.

Az a céljuk, hogy bármiről legyen szó, csak arról a veszélyről ne, amely Magyarországot fenyegeti. Ellenfeleink is tudják, most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza – mondta a kormányfő.

Aki magyar, velünk tart, újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké – hangsúlyozta Orbán Viktor.

 A kormányfő szerint gyáva népnek nincs hazája, s a magyarok összeszedték a bátorságukat, ha kellett, pedig sosem volt könnyű. Felidézte, hogy Andrássy Gyula miniszterelnököt halálra ítélte a bécsi császár, II. Rákóczi Ferenc fejedelem száműzetésben halt meg, Kossuth Lajost elűzték a labancok, Tisza István miniszterelnököt lelőtték a kommunisták.

Sohasem ment könnyen, de a végén mégis mindig mi győztünk – hangsúlyozta. Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most hazaküldjük „Gyuri bácsit” is a hálózatával egyetemben. „Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat” – jelentette ki Orbán Viktor.

Tétként a jövő van feltéve az asztalra, újabb esély, pótvizsga nincs, ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a migrációra utalva csütörtökön az Országház előtti díszünnepségen.

A kormányfő kiemelte: 2010-ben, amikor talpra álltunk, fellázadtunk, és harcolni kezdtünk a magyarokért Brüsszelben és a többi birodalmi központban, még egyedül voltunk. De aztán megjöttek a lengyelek, a szlovákok és a csehek. Aztán az Egyesült Államok bevándorlásellenes elnököt választott, és a britek is saját útjukra léptek. Izrael máig kitart. Aztán Ausztriában a hazafiak átvették a hatalmat, és az olaszok is nemet mondtak a bevándorlásra – sorolta.

Orbán Viktor szerint csak az a kérdés, a magyarok tanultak-e a mások hibájából, megértették-e, hogy csak egyszer lehet elrontani. Ha egyszer elvétették, vége, újabb esély, pótvizsga nincs. Ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik – jelentette ki.

Magyar fiatalok, most a hazának van szüksége rátok, gyertek, és harcoljatok velünk, hogy amikor majd nektek lesz szükségetek a hazára, még meglegyen – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtti díszünnepségen.

A kormányfő szerint lehet, hogy a fiatalok most úgy érezhetik, hogy övék az egész világ, hogy „ide nekem az oroszlánt is”. Igazuk van, a nagyra törés hiánya maga a középszerűség, és az élet semmire sem jó, ha nem kezd vele valamit az ember.

Hozzátette: de eljön a pillanat, és rá fognak ébredni, hogy kell egy hely, egy nyelv, egy otthon, ahol az ember az övéi között, biztonságban és szeretetben leélheti az életét. Egy hely, ahová visszatérhet, ahol megérezheti, hogy az élet nem hiábavaló, és a végén sem hullik a semmibe. Hozzáadódik és beépül az ezeréves nagyszerű alkotásba, amit egyszerűen csak hazának, magyar hazának nevezünk.

 

(MTI)

Összesen 364 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

2010. április 11., fidesz.hu
Orbán Viktor:
" a következő évek során számunkra a legfontosabb a SZERÉNYSÉG és az ALÁZAT kell, hogy maradjon."

2014. május 25., kormany.hu
Orbán Viktor:
"Számunkra a MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG, és az ALÁZAT a politika zsinórmértéke."

2018. április 8.
Kérdés:
folytatódik-e
Orbán és a Fidesz-KDNP részéről
"a MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG, és az ALÁZAT"?
(:–)

Válaszok:
péterx | 2018. március 15. 15:24

Értse meg mindenki , hogy április 8. tétje nem egy szokványos 4 éves kormányzati ciklusra szól , hanem a magyar "lenni vagy nem lenni" a kérdés !

Igen , azt mondta , s Ön meg a szokásos bolsi módon értette...

A belgák mellé. Ebben a kérdésben ez a helyzet.

Az összes magyar polgár zsebébe loptak béremelést , a nemzetközi hitelminősítők által is elismert fejlesztésekből , nem hitelből ! Utasítsuk el a csődbaloldal 2. államcsőd kísérletét !

A nemzeti=normális , értsd , a helyzetet jól értők és értékelők !...

Az igazságon soha ne háborodjon fel !...

Az Ön torz Orbán-KÉPE nem Orbán...

Gyurcsányi jövőt akar , újabb államcsőddel ? Szemkilövetéssel ? 25 milliárdos , kamatostól visszafizetendő , hitellel ?

A szar Önből ömlik...

Folytatódik , sok , eddigihez hasonló nagyszerű eredménnyel !

Válaszok:
Schollander | 2018. március 15. 15:30

Az ellenzék meg egyenesen azt mondja, hogy bebörtönözné (hogy most a lámpavasas, sortüzes cifrázásokat ne is említsem) a kormánypártiakat.

Orbán tovább fog kormányozni , mert a nagy többség - Önnel ellentétben - jól ítéli meg a 8 év hatalmas fejlődését !

Az írod, hogy folytatódik?
A "MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG, és az ALÁZAT"
Orbán és a Fidesz-KDNP részéről?

A hónap vicce – a tiéd!

Válaszok:
péterx | 2018. március 15. 15:36

Ha már mások - helyesen - nem nevezik annak...

Az írod, hogy folytatódik?
A "MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG, és az ALÁZAT"
Orbán és a Fidesz-KDNP részéről?

A hónap vicce – a tiéd!

Válaszok:
péterx | 2018. március 15. 15:42

Mosson fület...

Érdemes beleolvastam a 24.hu kommentekben. Akkora sokkot kaptak a tömegtől, hogy csak agresszíven, kozonsegesen tudnak megszólalni, mint akik a vesztuket érzik:-))))) kifejezetten szórakoztató.

Egyébként nekem picit csalódás volt a beszéd: maradt a kampány azon az egysíkú vonalon, ami vagy működik, vagy nem.

Én ilyen 8 év után, ahol ennyi eredmény van, azért legalább egy jelzésszerű felsorolást tartottam volna. Mint mondjuk 2002-ben a TF-en, pedig most talán még markánsabb fejlődés és növekedés van, mint 1998-2002 között. Azt is látom, hogy a "pozitív kampány" nehéz műfaj, pláne Magyarországon nehézkesen működik, de azért mégis lehetett volna ebben a témában is cölöpöket leverni.

Nem jelenthető ki , mert ez demokratikus ország , nem egypárt-rendszer . Érti ?

LOL :)))))

Na és a Vona-dzsemborin? :)

Ön sötét alak , nem tudja , hogy milyen jó tiszta fejjel gondolkodni...

Orbán kiváló kormányzása derűs , megalapozott vidámságot jókedvet hoz...

Külföldről néztem az ünnepséget. Felemelő volt, nagyszerű színészekkel, zenészekkel, szereplőkkel, s a legnagyobb elismerés illeti a rendezőt is.

S jó volt nézni, hogy Magyarországon még vannak józanul gondolkodó emberek, akik a teret, a környező utcákat megtöltve, zsidóként, katolikusként, s a többi vallás gyakorlójaként , az ország, a nemzet, a család, az egyház iránti felelősségtől átitatva kifejezték kiállásukat a jövő egyedüli letéteményese, Orbán Viktor mellett.

Hirtelen Orbán mellé tettem az ellenzéki törpéket, az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket, már ez önmagában groteszk, s elborzadtam, hogy mennyire silány a felhozatal az ellenzéki oldalon.

A balliberális szavazók, az öreg DK-s veteránok, az MSZMP/MSZP utóvéd harcosai, de a Soros zsoldban álló LMP és Momentum fiataljai is ha jövőt, hazát, nyugdíjat, élhető körülményeket szeretnének biztosítani, , a Dohány utcai zsinagógát harckocsi őrizet nélkül szeretnék látni, látogatni, akkor szavazzanak a Fideszre.

Igazad van : csak józan ész kell !...

Nem rossz ember Ön , ha tud nevetni...

Válaszok:
Schollander | 2018. március 15. 15:52

Felesleges a számháború.
A gyurcsányi matematika szerint a legnagyobb prímszám a 11, ebből következik, hogy az ellenzék szerint a békemenet 3 főből állt. Úgymint Orbán, Viktor és Orbán Viktor.

Előre a soros gyurcsányi úton a karácsonyi ünnephez. ;-)

1.)
Kösz az infót, de engem nemigen érdekel, mit láttál az atv-n,
és egyébként sincs köze ahhoz amiről itt írtam.

2.)
Arról írtam,
hogy Orbán 2010-ben és 2014-ben is
SZERÉNYSÉGről, ALÁZATról, meg MÉRTÉKTARTÁSról hadovált,
mint a politikájuk zsinórmértékéről.

Azt kérdeztem (jelezve a gúnyt),
hogy folytatódik-e
Orbán és a Fidesz-KDNP részéről
"a MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG, és az ALÁZAT"?

Ha valóban csak vicceltél,
akkor te mégsem lehetsz annyira elvakult,
mint amennyire a beírásaid mutatják...

Válaszok:
péterx | 2018. március 15. 16:13

Unió - Erdéllyel

Mit is akartál mondani?

A Jereváni rádió úgy tudja, hogy az MSZP/PM ünnepén a fő műsorban Gyurcsány és Karácsony "békegalambokat" eregetett.

Most éppen Prágában, a barátaimnál, családostul. Egy cseh polgári családnál, már ha tudod egyáltalán, hogy ez mit takar, általában és cseh relációban, kultúrkörben. Szóval intelligens emberek között, éppen a szilencium végén. Most gép kikapcsolva, s Te is, a balliberális primitív emberkéket idézed fel bennem.

Bocsánat , Ön vette viccnek...Ez más..

A Soros a legnagyobb prímszám?

Lehet?????

Mi ez a visszafogottság, elvtárs?

Indexen van egy zseniális közös kép gyurcsányról és kunhalmiról. :)))

https://m.galeria.index.hu/bel..

#27

Válaszok:
pollip | 2018. március 15. 16:36

Nagyon jó volt együtt lenni ennyi rengeteg emberrel!
Nagyon jó volt a beszéd!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!

GyF éppen bejelentette, hogy összefogna a jobbikkal. Utána fellép Hajós András, aki az őszödi beszéd után lemondásra szólította fel:-))))

Válaszok:
ThunderDan | 2018. március 15. 16:54

Vicc az egész.

Közben ugyanezen a rendezvényen Kunhalmi azt mondja, hogy minden Jobbikra adott szavazat megy a kukába, Karácsony pedig szintén arról beszél, hogy ha Vona nyerne, akkor Orbán győz.

LOL

Válaszok:
Berecskereki | 2018. március 15. 17:13
pollip | 2018. március 15. 17:24

Egyébként most, hogy belegondoltam, ez a Fletó zseniális troll.
Miközben Kunhalmi és maga Karácsony meglepően határozottan demarkációs vonalat húzott a ballib és a Vona-párt közé - éppen Fletó hívja tárgyalni az ún. Jobbikot. :)))

Érdekes meccs lesz ez még.

Én úgy vagyok vele, hogy ha már nem bírom, kimegyek, és könnyítek..., folytassam...?
De, tudom, ez csak a normál emberek sajátja.
Az olyan különlegeseké, mint te is vagy, ott nagyobb esélye a különleges, unnormal-disorder magatartásnak.

Nincs olyan kvk, amelyik 25-30%-osnál nagyobb átszavazási hajlandóságot mérne bármelyik irányba a két ellenzéki tömb között - és ezt is csak akkor, ha visszalép a másik jelölt. A visszalépések viszont megint csak visszaütnének az egyes pártokra.

Annyira azért még mindig nem egyszerű a mutatvány, mint láttatni szeretitek. Három hét maradt.

Ez a harc lesz a végső.....

Gyurcsány beijedt.Már mindenkivel tárgyalni akar. Szél javára is lemondatják a DK jelöltjét.
http://www.sztarklikk.hu/kozel..

"Karácsony pedig szintén arról beszél, hogy ha Vona nyerne, akkor Orbán győz."

Gyurcsány meg a Jobbikkal akar egyezkedni. Kabaré az egész. A jobb kéz nem tudja mit akar a bal. Balfácán egy társaság az ellenzék.

Válaszok:
ThunderDan | 2018. március 15. 17:20

Én nem sok tudatosságot látok ballib oldalon, de ez most lehet, hogy összebeszélt manőver.

Vona nem fogadhatja el GYF ajánlatát (bár Vona és pártja kapcsán már tényleg semmiben nem lehetek biztos) - onnantól meg lehet még revolverezni is, hogy lám-lám, a Vona-párt nem akar összefogni, mindenki más igen. És az LMP-t is nehéz helyzetbe hozzák, amelyik ugye éppen az MSZP/DK vs. ún. Jobbik megállapodáshoz kötötte a saját visszaléptetéseit.

Válaszok:
Berecskereki | 2018. március 15. 17:42

Eddig is az ellenzék tiszta káosz volt:-)))) ami most jön, az lesz a megsemmisülés.

Pedig van benne tudatosság, csak nem jó helyen keresed.

Elméletileg egy összefogásnak van realitása. A kérdés mekkora a kockázat. A jelen körülményeknek figyelembevételével az összefogásban résztvevők többségének nagyobb kockázatot jelent, mert egy bukás esetén a politika süllyesztőjébe kerülnek.
Ebben az összefogásból közép és hosszabb távon is csak Gyurcsány nyerhet. Egy bukás esetén meg maga mögé tudja állítani a mostani ellenzék támogatóinak a többségét és a DK lesz a legnagyobb ellenzéki párt. Szerintem a "játék" erről szól a részéről.

Látszik, hogy nem voltál ott.

Én meg ott voltam és ezért írtam, hogy nagyon tévedsz.
Tök jó hangulat volt, mint mindig.

Azt valóban nem láttam, mert mire a hídra fel tudott menni a tömeg, ők már valahol előrébb jártak.

Sajnos túl sikeresre festette a nemzeti múltunkat, nagyom erős szomszédaink voltak. A szultánt ( igazából Ali Abdulrahmán budai pasát) egyedül nem tudtuk volna kiverni, igencsak kellettek hozzá az egyesült európai seregek is ( Lotharingiai Károly és Savoyai Eugén), és a Habsburgoktól sem tudtunk volna egyedül megszabadulni. Ez a megszabadulás egyébként pokoli keserűre sikerült....( Trianon)

"1300 milliárd, hehehe, még mindig ezzel jössz, pedig már a médiafőnökeid is visszatáncoltak ettől a bárgyú ostobaságtól"

Tessék mondani, hol olvasható
Simon Bolivár nick "médiafőnökeinek visszatáncolása"?

Ezektől
https://mno.hu/belfold/kosa-la..

https://mno.hu/belfold/ime-a-k..

történt "médiafőnöki visszatáncolásra" valami ellenőrizhető forrást,
ha adnál...

(Előre szólok, aláírás vonatozásában azért nem árt óvatosnak lenni, mert ugye, az Elios-ügyben azzal próbált érvelni a kormánypárti média, hogy az önkormányzatokkal kötött szerződések egyikén sem szerepel a derék Tiborcz neve és aláírása. Ebből aztán nagy pofáraesés lett, mert előkerült a hódmezővásárhelyi szerződés, amint ott virított Tiborcz vezérigazgató neve és aláírása. Nem mintha ezt a buktát lehozta volna a kormánypárti média, de azért mégis...)

Nekünk Magyarország az első – holtversenyben Orbán Viktorral!

Ezt a hazugságot hol olvastad? Honnan másoltad? És miért nem teszel idézőjelet?
Na, akkor elárulom neked, első kézből, hogy tömegközlekedési eszközöket vettek igénybe a márc. 15. résztvevőinek többsége.
Persze voltak az ország minden részéből is ünneplők. Sőt határon túlról is magyarok és nem magyarok.
Honnan van ez a téves infód?
Minden párt, mivel választások lesznek, felhasználta az alkalmat a választási beszédre.
Orbán volt az egyedüli, akinek nem csak erről szólt, hanem március 15-i témáról.

"A főleg vidékiekből álló buszokkal felfuvaroztatott tömeg"

"Orbán utolsó szavai " mennyetek és harcoljatok " Nagyon szép !"

Háááát... így, ahogy leírtad, meg különösen "szép".
(:–))))))))))))

ENNÉL FONTOSABB:
az igaz ugyan, hogy egy harctéri, véres ütközetben
már régen nem azt kiáltják a hadvezérek, hogy "utánam!",
DE
itt egészen másféle, politikai ütközetről van szó.
Orbán Viktor vezényszava
azonban
– MÉGSEM AZ, hogy "Gyerünk, magyarok! Harcoljunk!"
– HANEM AZ, hogy "Menjetek és harcoljatok!"

Mit mondjak, ez ám a "bátorság"...
de nem is véletlen ám,
hogy ez a másokat harcra buzdító Orbán
maga még egy szópárbajra is gyáva kiállni az őt kihívó ellenféllel.
(:–(((((((((((((

Hát, ha már nem jött össze neki, legalább vágyik rá...

1.)
A többes ("foglalkoztok", "ti", "vezéreitek") használata
részedről nagy baromság.
Én csak a magam nevében fórumozom. Te talán nem?

2)
Ami engem illet,
– bizony, hogy foglalkozom Orbán beszédével,
hiszen – bárhogyan is szónokol – egyelőre Orbán a miniszterelnök.
Ha pedig foglalkozom a beszédével, akkor megírom az észrevételeimet.
– nekem nincs "vezérem", egy sem.

Ez csak nem megy a fejedbe, ugye?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés