Futni hívta választóit Szél Bernadett

2018. március 7. 19:02
A Margitszigeten futott és az összefogásról beszélt az LMP-s politikus.

Április 8-án a választáskor mindenkinek meg kell mozdulnia a változás érdekében – jelentette ki Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, aki szerdán ezt szimbolizálandó futásra invitálta az embereket a Margitszigetre. 

A politikus Pitz Dániellel, a Lehet Más a Jövő elnökségi tagjával közösen beszélt erről újságíróknak. Pitz Dániel a tömegsport támogatásának szükségességéről beszélt, hangsúlyozva a mozgás fontosságát az egészségmegőrzésben is. 

Szél Bernadett kérdést kapott az LMP másik társelnöke, Hadházy Ákos ingatlanvásárlási törekvésével kapcsolatos sajtóhírével kapcsolatban. Szél Bernadett azt felelte: amit a propagandasajtó az LMP politikusairól állít, annak általában a fele sem igaz vagy az egész hazugság. Ha az LMP erősödik, támadni próbálják – mondta, és sajtószabadságot, demokráciát, jogállamot követelt. 

Dúró Dóra (Jobbik) korábbi kijelentését, amely szerint az LMP-nek nincs elég ereje a kormányzáshoz, úgy kommentálta: pártja a következő hetekben azért dolgozik, hogy legyen elég támogatójuk a korszakváltáshoz. 

Kijelentette azt is: a Jobbikkal és más hagyományos pártokkal nem készül közös kormányzásra, „értékrendi elköteleződés” nincs ezen pártok között, de ha a három erőközpont megegyezik a koordinációban a választáson, akkor megszorongathatják Orbán Viktort és kormányát. Az LMP háromoldalú tárgyalást szorgalmaz, amelyen az MSZP szóba áll a Jobbikkal, és amelyre az MSZP a szövetségesével, a DK-val egyeztetett állásponttal érkezik – közölte.

(MTI)

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Futottak még...

A futásról jut az eszembe

Találkozik az őserdőben az elefánt az egérrel, aki eszeveszett gyorsasággal fut.
- Hová szaladsz ilyen gyorsan, egérke?
- Ne is kérdezd! Valamelyik állat megerőszakolta a nőstény oroszlánt, és a hímje most minden gyanús állatot üldözőbe vett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés