Teljes ellenzéki összefogással sem nyerne Mellár Tamás Pécsen

2018. március 5. 20:05
Ha minden ellenzéki jelölt visszalépne Mellár Tamás javára Pécsen, akkor is csak megszorítani tudná a fideszes Csizi Pétert – legalábbis a Közös Ország Mozgalom kutatása szerint.

Mellár Tamás a legesélyesebb ellenzéki Baranya 1-es választókerületében. Ám a további visszalépések is csak azt jelentenék, hogy megszorítaná, de nem győzné le a Fidesz jelöltjét – írja az Index a Közös Ország Mozgalom kutatása alapján.

A kutatást a Závecz Research készítette.

A grafikon alapján egyértelmű, hogy a fideszes Csizi Péterrel szemben a legnagyobb esélye Mellár Tamás független jelöltnek van. Amennyiben az összes ellenzéki jelölt visszalép Mellár javára, akkor a közgazdász meg tudja ugyan szorítani a Fidesz jelöltjét, de legyőzni nem fogja tudni – legalábbis a felmérés szerint.


Forrás: Index

 

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Forrás?

Azt is látni kell, hogy ha visszalép az összes többi ellenzéki jelölt, akkor itt az összes párt elesne az egyéni töredékszavazatoktól. Ugyanez a helyzet Veszprémben. ha aztán még ki is kapna Mellár vagy Kész - akkor az kész ráfizetés.

Te figyelj, alapíts egy közvélemény-kutató céget. Aratni fogsz.

Nem tudom, én már egyre kevésbé bízom a "kutatókban", szerintem Hódmezővásárhelyen sem látták a végeredményt.

Méghozzá a mindenoldali elvtársak megszavazták minden településen: MSZP-sek, ún. jobbikosok, DK-sok, LMP-sek.

Ez egyelőre legyen az ellenzék baja.
A ballib kvk hozza ki vesztesnek a ballib "tutibiztos" befutó jelöltjét - ráadásul ugye, egy független jelöltet, szemben a többi 104 kerülettel.

Persze , - az írása többi részétől eltekintve - az Ön írásában is szerepel : "vicces". De jó , Simon B. magáról írta , hogy vicces . Érti ?...

A lényeg : minden kormánypárti menjen el szavazni ! Minden kormánypárti a környezetében tegye szóvá a koordinált visszaléptetés sunyiságát . Azt , ahogy az utolsó pillanatban való visszaléptetéssel manipulálni akarják a szavazókat .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés