NYUGI, NYUGI!

2018. február 25. 23:51

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI
Csak semmi izgalom. De a kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból!

„Csak semmi izgalom. De a kétharmados Fidesz győzelem eléréséhez változtatni kell az eddigi gyakorlaton. Elég a sorosozásból! El kell mondani: ha netán az ellenzék győzne áprilisban, akkor: a migránosk eltartása miatt nem lesz nyugdíj-emelés, nem lehet szó béremelésekről, kevesebb lesz a minimálbér. Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak. Vissza az ellopott 146 milliárd metrópénzt, nyugdíjemelésre fordítjuk A kormánynak, mint bárhol a világon, látványos tömegtámogatásra van szüksége! A CÖF százmilliókkal rendelkezik, vezetője Csizmadia László ül a pénzen, kirándulásokat szervez Lengyelországba és Brüsszelbe, nem a mi emberünk. Azonnal mondjon le! Ifjú Lomnici úr jó szándékú, de jogászkodása hatástalan.

Gyakorlati politikusnak kell szólni az emberekhez. Vegyék már észre »cöfösék«, meg a kampányolók, hogy a politika utcai megmozdulásokon dől el minden országban, ugyanis a tv világba kürtöli az eseményt. 

Ha gyávák vagyunk, nem érdemlünk hatalomgyakorlást. Elég a panaszkodásból, a nyafogásból, aktív, offenzív politikával kell meggyőzni az embereket: csak reánk számíthatnak. Telik az idő, ébresztő nemzeti jobb!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a hőzöngő pánikkeltés a legrosszabb . Semmi ok hisztérikusan reagálni , elég ha az ellenzék hiszterizál . Fel fogják fújni április 8-ig a vásárhelyi eredmény jelentőségét , de le kell hűteni őket pl. a nemrégiben aratott solymári győzelem felidézésével , ahol tönkrevertük az úgynevezett összefogást .

1.Minden egyes esetben tömérdek különböző faktor van , nem csak a részvételi arány számít . Maga a tény , hogy az "összefogást" bárhol meggyőző fölénnyel le lehetett győzni , fontos .
2. Egy esetből nem lehet túl messzemenő következtetést levonni , bár az ellenzék mostantól ezt az egy eredményt fogja abszolutizálni-szuggerálni . Azonban a parlamenti és a polgármesteri választás karaktere jelentősen különböző : az előbbi esetben lényegesen nehezebb teljes egységet elérni , mert a pártlisták is szavazatvesztést szenvednek el , ha egy párt egyéni jelöltje visszalép .

Nem biztos , hogy a magas részvételi arány nem kedvez a parlamenti választásokon a kormánynak : ugyanis , éppen a pártlisták sokfélesége miatt itt a nagy részvétel nagy széthúzást , szavazat-szétszórást is jelenthet . 2002-ben nem volt ilyen , mostani típusú ellenzéki "összefogás" . Azonkívül , április 8-án sok párt jelöltje indul , nem úgy , mint Vásárhelyen , ahol csak egy egyéb / balos / szereplő volt .

"Az ellenzék bevezeti az ingatlanadót (a panelokra is kiterjed), eltörlik a családtámogatást, és a rezsicsökkentést, visszaállítják a kórházi vizitdíjat, nincs többé ingyen ebéd a kisiskolásoknak."

Az a vicc, hogy jobboldali-konzervatívként simán támogatni lehet jó néhányat ebből a listából. Lehet ingatlanadó a megfelelő előkészítés után. Nem kell rezsicsökkentés, legyenek piaci energiaárak. Lehet vizitdíj, ha ez segít az egészségügynek. Továbbá ne legyen ingyen ebéd senkinek. A fentiekből befolyó pénzt *természetesen* adócsökkentésre kell fordítani.

Valóban , nincs jobb , mint a tárgyi összefüggések szívós felmutatása , a kis és nagy ellenzéki hazugságok leleplezése , s a bizonyítékok terjesztése .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés