Akarsz gender-diplomát?

2018. február 11. 9:33

Máté T. Gyula
Máté T.
Kérem a Kedves Olvasót, hogy kezdjen el idejekorán elhatárolódni tőlem. Mert most meglehet, nem leszek kellőképpen píszí.

„Meglepő rendezvényt tartott a Michigani Egyetem egyik kutatóintézete, a Research on Women & Gender. Az alapvetően a nők jogaival és a társadalmi nemekkel foglalkozó intézmény tartotta fontosnak, hogy kielemezzék a felnőtt férfiak és a serdülőkorú fiúk közötti szexuális kapcsolatokat.

Hát… Kérem a Kedves Olvasót, hogy kezdjen el idejekorán elhatárolódni tőlem. Mert most meglehet, nem leszek kellőképpen píszí.

A fent említett esemény címe: »Pederasztikus Rokonság: a Queer-tanulmányok koncepciótlanítása«.

Önmagában az is meglep, hogy ennek olvastán az emberek nem kapkodtak a Btk. vonatkozó paragrafusaihoz, de… De mi?!

Pusztán a »pederaszta« kifejezés miatt – s ismétlem, még csak a szónál, nem a tettnél tartunk! – kinyílik minden tisztességes ember zsebében a bicska. Viszont a Michigani Egyetem már azt kutatja, hol lehet ennek »normalitását« össztársadalmi szinten értelmezni.

Szóval van ez az »oktatási intézmény«, amely »nevelni« akar fiatalokat. Személy szerint én aligha tévedek már oda, de tételezzük fel, hogy valamely honfitársam megteszi. Aki tanulni akar, mert megszerzett információi alapján trendi a külföldi iskola.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés