Ne tanulj fiam, legyél liberális!

2018. január 19. 8:04

Máté T. Gyula
Máté T.
Az oktatás itt csak ürügy egy újabb, civilnek álcázott kormányellenes tüntetésre.

„Azonban nem is ez a lényeg! Az oktatás itt csak ürügy egy újabb, civilnek álcázott kormányellenes tüntetésre. Amelyre mellesleg várnak mindent és mindenkit; még a szokásos kérés sincs, hogy ne legyenek pártjelképek.

Mondjuk, ilyet egy kicsit képmutató is lenne elvárni egy olyan demonstráción, amit bevallottan a Friedrich Ebert Alapítvány pénzel. Amely ugye a Német Szociáldemokrata Párt hivatalos szervezete. Igazán megható, hogy Martin Schulz ennyire aggódik az ifjú magyar elmék miatt…

Jó, nem csak Berlinből jön pénz. A buliba beszállt maga a Graphisoftos Bojár Gábor is. Most van felesleges pénze, hiszen a Momentumban csalódott, kell másik projekt. Persze azért Fegyőrék is ott lesznek, hiszen miért pont ebből a »civil« buliból maradnának ki, ha a Jobbik-tüntin is elmentek?!

S hát, ha civil… Nos, igen, ilyen rendezvény ma Magyarországon szinte el sem képzelhető a jó Soros György nélkül. A tüntetés szervezését ugyanis nagyvonalúan a Gyetvai Viktor által fémjelzett Független Diákparlament vállalta magára.

Ők annyira, de annyira függetlenek, hogy náluk talán csak a CEU függ kevésbé az amerikai spekulánstól.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés