Újabb Soros-szervezet intézett nyílt támadást Magyarország ellen

2018. január 16. 17:07

Kovács Zoltán
Facebook
Az az alapvető probléma a Freedom House nevű szervezettel, hogy az egy Soros-szervezet, elfogult, és politikai érdekből és motivációból támadja az országot.

„Ismerve a Freedom House finanszírozási hátterét, teljesen nyilvánvaló, hogy egy újabb Soros-szervezet intézett nyílt támadást Magyarország ellen.
A szervezet módszertana, eljárása politikailag motivált.
Az értékelés is politikai, az Soros Györgyhöz, illetve azokhoz a liberális körökhöz kötődik, amelyekkel ideológiai és politikai értelemben vitában áll Magyarország.
Problémásnak tartjuk, hogy a szervezet jelentéseiben nem köszöntek vissza azok a nyilvánvaló jogsértések, amelyek 2006. október 23-án történtek, amikor a jogállamiságot lábbal tiporták.
Az az alapvető probléma a Freedom House nevű szervezettel, hogy az egy Soros-szervezet, elfogult, és politikai érdekből és motivációból támadja az országot.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyen világban élünk ahol a korábban - két , három évtizeddel ezelőtt - valóban nagyjából semleges szervezetek egyetemes jogokat védtek , ma már durván elfogult liberális nézetet képviselnek és tesznek meg mércévé . Ezért nagyon résen kell lenni , s tájékozódni kell , kik pénzelik , milyen parciális érdeket szolgál stb

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés