Apáti Bence: Ellenzékváltó hangulat van, négyötöde is lehet a Fidesznek

2018. január 13. 11:23
Balogh Gábor az Alfahír újságírója és Apáti Bence publicista beszélgetett az Echo TV Plusz-mínusz című műsorában.

Jó bőrben van-e a Jobbik? Az új kabát, amit felvett hozott-e annyit, mint amennyit elvitt? Balogh Gábor, az Alfahír újságírója az Echo TV Plusz-mínusz című műsorában azt mondja, minden irányváltásnak van ára, közép felé mozog a párt, de a baloldali szavazókat nem fogja tudni megnyerni.

Apáti Bence publicista felhívta rá a figyelmet, a kormány olyan témákat talált meg, ami él a baloldali szavazóknál, ilyenek például a migrációval, az ünnepekkel összefüggő kérdések. Szerinte azért nincs baj Magyarországon, mert a migránsok nincsenek itt.

Balogh Gábor az adásban kijelentette: sokkal fontosabb dolgok vannak annál, minthogy arról szóljanak a hírek, hogy nevezik a balliberális, vagy iszlamista erők a Nyugat-Európában a karácsonyt. Véleménye szerint óriási mellényúlás a Fidesz részéről, hogy „Orbán Viktor pénzt kér a Soros György elleni harcra”.

A műsor itt tekinthető meg.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Fidesz nem kért pénzt a választóktól , hanem a kampány során - minden demokráciában ! - szokásos módon , önkéntes adakozásra kérte szimpatizánsait .
2. Egyébként pedig pénzt ad mindenkinek , mert jól kormányoz...

1. Nem az a vita tárgya , hogy "kért"-e...
2. Önnek is adott , mert ami jó az országnak , az Önnek is jó .

Apáti Bence
2018. január 9. 13:35

Régóta foglalkoztat már az a kérdés, hogy honi ellenzékünk, és honi ellenzékünk szakadt, toprongyos szekerét toló ballibsi és újjobbikos médiája miért ilyen elcseszettül béna, ebből következően a magyar választópolgárok miért vannak permanens ellenzékváltó hangulatban.
Ugyanis abban vannak.
Természetesen megértem én a HVG, a 444, a 24.hu és az Index harcos lelkű, csillogó szemű, tiszta tekintetű újságíróit, valamint Kálmán Olgát amiért védik a mundér becsületét és folyton-folyvást arról beszélnek, hogy mostmáraztánbiztosanmegbukik az Orbán.
Nyilván mondaniuk kell valamit az olvasóiknak.
Azt kell hazudozniuk, hogy van bármilyen esély a kormányváltásra.
Pedig ők is pontosan tudják, hogy az esély a kormányváltásra a nullához konvergál.
[...]
Ahhoz, hogy ne legyen ellenzékváltó hangulat az országban, az ellenzéknek is be kell vallania, hogy elvakult Orbán-gyűlölete és beteges hatalomvágya miatt terjesztett dezinformációkat a migrációról.
Töredelmesen és őszintén bocsánatot kellene kérnie a nem létező szír kislányokért, a keresztény, elméleti fizikus anyukáikért, az agysebészetre specializálódott apukáikért.
Be kell vallaniuk, hogy aljas módon hazugságokkal akarták támadni a Fideszt és Orbánt.
Amíg ezt nem teszik meg, addig a választók nem fognak hinni nekik.
Ugyanis a hazug ellenzék, és a még náluk is hazugabb ellenzéki média nem érti meg, hogy mióta van internet, mióta van Facebook és YouTube, azóta nem lehet ilyen nagyokat hazudni.
Hiába hazudoznak kulturáltan ünneplő, integrált szír kémiatanárokról, ha egyszer az emberek azt látják, hogy borzasztóan vad afgánok és irakiak rakétázzák a templomokat, a rendőröket, a babakocsit toló nőket. Hogy Franciaországban ezer autót gyújtottak fel ezek a bevándorlók szilveszter éjszakáján.
Ha ilyen magas a lebukás kockázata, akkor tilos a bevándorlók végzettségéről, származási országáról, integrációjuk sikeréréről és bűnözési statisztikájukról hazudozni.
Mert a választók villámgyorsan hozzájuthatnak a valóságos információkhoz.
És ha hozzájutnak, abból azt fogják leszűrni, hogy a magyar ellenzék hazug, érdekvezérelt, szavahihetetlen figurák gyülekezete.
És akkor a magyar választók nem a kormányt, hanem az ellenzéket akarják majd leváltani áprilisban.
https://888.hu/article-miert-v..

4/5 nagyon elkényelmesítené a Fideszt. A közel 2/3 is megtenné, hogy fontos kérdésekben vegyék a fáradságot néhány kívülálló meggyőzésére.

Kivéve a gyevi bírót és a Fideszt, erről pedig az egykori fideszes képviselők vezette ÁSZ és legfőbb ügyészség gondoskodik...

Ez a Fidesz szerencséje. Mert 2010-ben még annál is olcsóbban plakátoltak, mint most az e miatt támadott Jobbik.

Pedig még Pintér Sándor is próbálkozott azzal az "ócska trükkel", hogy azt mondja, hogy nemzetbiztonsági kockázat a letelepedési kötvény.

https://mno.hu/gazdasag/nemzet..

De azért fújjátok csak naphosszat ezt a baromságot, hogy nincs ezzel semmi gond.

Ez viszont tény, miután a vonatkozó jogszabályba bekerült:

"...A 2012-es jogszabályba éppen emiatt került be az a kitétel, hogy a külföldi fél évig csak tartózkodási engedélyt kapjon, majd ezután igényelhesse a véglegesnek tekinthető letelepedési engedélyt..."

Az "cikkbeli vélemény" hogy ez benne van a jogszabályban??
Az a vélemény, hogy ez miért került abba bele, nem pedig az, hogy ez benne van.
Az már nyilván vélemény, hogy ez miért került bele, bár szerintem ennek oka elég egyértelmű.

Szerintem is hagyjuk, mert te szokás szerint úgy teszel, mintha nem értenéd hogy mit és miért írok, a tényeken pedig elegánsan átsiklasz..
Ennek így tényleg nincs semmi értelme.

Az általam idézett tényekkel pedig nem foglalkozol.
Ez így tényleg nem vezet sehova.

Nem. Befejeztem, de annyit még megjegyeznék, hogy NEM foglalkoztál az általam idézett tényekkel (a jogszabállyal), csak azzal voltál elfoglalva, hogy az újságíró a véleményét írta.

(Ja és nem én diszlájkoltalak.)

Mert a Fideszt ("a Pártot") leszámítva nagyjából megegyezik a véleményünk a a világ dolgairól.

Ráadásul mindketten nagyon makacsak vagyunk:))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában