Újév Nyugaton

2018. január 4. 7:27

Bayer Zsolt
Magyar Idők
Persze, tehetünk úgy, mintha ez lenne a normális. Mintha az új évnek éppen így kellene beköszönnie.

„Persze, tehetünk úgy, mintha ez lenne a normális. Mintha az új évnek éppen így kellene beköszönnie. Brüsszel hírhedett negyedében, a Molenbeek-Saint-Jeanben autókat gyújtottak fel, majd a kiérkező rendőröket kőzáporral és Molotov-koktélokkal fogadták. (Brüsszel és a világ már csak Molenbeeknek nevezi ezt a no-go zónát, a Saint Jean lemaradt, ami tökéletesen illik az összképbe, mit is keresne Szent János arrafelé…)

Németországban »védett zónákat« alakítottak ki a nőknek szilveszterre, arra az esetre, ha megtámadnák őket. Aztán szinte győzedelmesen jelentették, hogy »idén sokkal kevesebb nőt ért erőszak, mint tavaly«; kicsit ront az összképen, hogy ezzel szemben rendőröket, tűzoltókat, mentősöket támadtak meg.

A berlini tűzoltóság vezetője jelentette, hogy nyolc emberüket támadták meg és 57 járművüket rongálták meg. Stuttgartban petárdákkal és rakétákkal lőtték a rendőröket, Brémában szintúgy rakétákkal és petárdákkal lőtték a vasúti alkalmazottakat(!?) és a segítségükre siető rendőröket.
Ugyanez történt Lipcsében és Dortmundban is. Heiko Maas igazságügyi miniszter pedig mély, legalább hároméves álomból ébredve közölte, hogy ez elfogadhatatlan. Köszönjük a bölcs szavakat. Szászország belügyére, egy bizonyos Roland Wöller azt is megállapította, hogy a »rendészeti szervek elleni támadás a demokrácia és a jogállam elleni támadás is egyben«. Micsoda államférfi…

Amúgy a németek mintha ébredeznének. Arrafelé is betontömbökkel emelik mostanában a »téli vásárok« ünnepélyességét, szép nagy betonkockák emlékeztetnek a »télünnepre«, ilyenekkel veszik körbe a tömegeket, nehogy közéjük hajtson valami »menekült«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A mai világban nem a Bayer által megemlített eseteket ítélik el élesen, hanem Bayert, mert megemlítette őket.

Na mármost ugyanezen bejegyzésedet még soha nem láttam, mikor külföldi lapok beszélnek demokráciadeficitről, a fékek és egyen/ellensúlyok leépítéséről, és diktatúráról Mo. vonatkozásában.

Tehát nyugodtan gyilkolásszanak a migránsok, mert a maffia is öl? Hasonló gondolatmenet, mint a drogok liberalizációja mellett kardoskodni az alkohol okozta társadalmi problémákra hivatkozva. Második végtelenül ostoba bejegyzésed.

Én nem nevezném ezeket a helyeket no go zónának, ezek nem olyanok, ahova nem lehet bemenni, mert az utcán megtámadnak. A nyóckerbe is be is be lehetett menni.
Ettől függetlenül az ilyen helyek a bűnözés melegágya, úgyhogy a muszlim gettó kifejezés illik rá.

Sehol nem írtam ilyet, de erőlködj csak!
Legalább nem trágárkodsz.

Az ember a legbutább állat.
Ha az igazság orrba veri, úgy kell az igazságnak.

Ameddig ilyen botrányokról olvashatsz, nem lesz "súlytalan".
Vagy szerinted ezek mindennapos jelenségek voltak Európában?

"Vegyük még ezekhez: Egy 38 éves szomáliai migránst azután vettek őrizetbe az olasz hatóságok, hogy megpróbált megerőszakolni egy vajúdó nőt a Róma külvárosában található Sant’Eugenio kórházban - írja egy olasz hírportál."

Nem avatkozott bele! Elmondott egypár történetet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés