EU-s migrációs biztos: A bevándorlás megállíthatatlan

2017. december 18. 12:12
Át kell alakítani az európai politikát, mert a bevándorlást nem lehet megállítani – írja a Politicón megjelent cikkében az Európai Unió migrációs biztosa, Dimitrisz Avramopulosz.

Szembe kell nézni az igazsággal, hogy a bevándorlást nem tudjuk és nem is fogjuk megállítani – írja a politico.eu portálon megjelent cikkében Dimitrisz Avramopoulosz.

A migrációs válság enyhülni látszik, de a világon több mint 244 millió ember él a szülőhazáján kívül most is. El kell tehát fogadni, hogy az Európai bevándorlás nem egy ideiglenes válság, hanem az életünk szerves része lesz a XXI. Században – szögezi az EU migrációs biztosa. Szerinte az EU politikáját is ebben a tudatban kell kialakítani.

Dimitrisz Avramopoulosz úgy látja: Európában az elmúlt két évben sikeresnek mondható migrációs válságkezelés zajlott. A szabálytalan beáramlás 63 százalékkal csökkent, több mint 32 ezer embert sikerült áthelyezni Európán belül és Líbiában is migránsok ezreinek sikerült segíteni nemzetközi partnerekkel együttműködve.

A cikkben a biztos azt is leírja, hogy szerinte a gazdasági bevándorlás megkönnyítésének új formáit is ki kell dolgozni, különösen is elősegítve a képzett munkaerő Európába áramlását.

A bevándorlási politikát újra kell gondolni teljesen, hogy a nacionalista és idegengyűlölő felhangoktól mentes, értelmes vitán alapuló, közös, európai politikát lehessen kialakítani  – véli Dimitrisz Avramopulosz.

 

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjatok már valami újat. Rohadt unalmas már ezt a szart olvasni. Izraelnek ezen az alapon már rég vége lenne, ha ilyen önfeladó, vén impotens szarok irányítanák.

Dimitrisz Avramopuloszt a következő EP választáson a görög választók ne szavazzanak rá és küldjék el Afrikába a migránsok közé. Ott kezelheti a problémát.

A bevándorlási nyomás tartós, de ellene kell szegülni, ha kell tűzparanccsal. A beengedés az európai létet veszélyezteti.

Aki azt mondja a migráció megállíthatatlan, no azt kellene minél gyorsabban, akár egy tarkónlövéssel is megállítani. Nyomorult kapunyitogató, sehonnai, globalista lipsik mindenhol, ahol Európában döntések születnek...

Mert ők meg AKARTÁK állítani a migrációt, nem úgy, mint Brüsszel.

Ha Rejtő Jenő élne írna egy új könyvet, melynek címe; Fülig Jimmyt ász betegségben szenved.

Jövő tavasszal pedig a következő kötete címe lehetne; Fülig Jimmyt elvitte az ÁSZ.
Nyáron; Fülig Jimmy kolostorba vonult.

Elnézést. A másik poszthoz szántam.

Jellemző, hogy az Unió migrációs biztosa egy görög....
Másrészt azért az ember az EU migrációs biztosától kicsit több kompetenciát, határozottabb fellépést várna, de ez a bohóc már most letette a fegyvert, és lengeti a fehér zászlót a harmadik világ előtt.
De tegyük is hozzá gyorsan, hogy nem véletlen, hogy egy ilyen senkiházi alak pont egy ilyen pozícióban van, nem beszél vissza, csak bólogat, tökéletes.

Brüsszel nem akarja megállítani a migrációt, hanem meg akarja szervezni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés