Blikk: Teljesen eltávolítják Havast az ATV-ből

2017. december 13. 13:18
Leveszi a képernyőről Havas Henrik műsorait az ATV egy friss belső döntés alapján, sőt, még azok ismétlése sem kerülhet adásba a Blikk szerint.

A Blikk információi szerint egy, az ATV székházban kedd délután egykor tartott rendkívüli megbeszélésen arról döntötték, hogy végleg menesztik Havast Henriket.

A döntésben meghatározó volt egy 2014-es videó a Hal a tortán adásából, amelyen Görög Zita felháborodva utasítja rendre a mellette ülő Havas Henriket, aki a modell állítása szerint többször hozzáért a combjához.

Az elmúlt egy hétben egymást érik a vádak Havas Henrik ellen, először Baukó Éva, majd Molnár Anikó jelentette ki, hogy a műsorvezető zaklatta őt. Az ATV hétfőn elrendelte a belső vizsgálatot, amely Havas Henrik sorsáról dönt majd. Bár ez még javában tart, a csatorna máris úgy döntött a Blikk szerint, hogy a szombati Havas a pályán helyébe a közéleti műsor korábbi verziója kerül Civil a pályán címmel, amely döntés azt is jelenti, hogy új műsorvezetőt láthatnak majd a hétvégén a csatorna nézői, a korábbi Havas-műsorok pedig meg felvételről sem mehetnek le a televízióban. 

A Blikk Havas Henriket is megkereste, ám ő szűkszavúan csak azt mondta: „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont”

Összesen 155 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rékakinga meg árván marad?

A messzi óceánon túli pillangószárny verdesésre emlékeztet, amitől még itt is, a magyar ugaron hasra (sőt, följebb) esnek a legellenszenvesebb pillangó vadászok. NEM kár értük.

Sajnos kénytelen vagyok egyetérteni. Havas egy nagyképű tahó, folyékonyan hazudik, undorító alak, de ez az egész metoo kampány egy civilizációs betegség. A hirtelen összeverődött csőcselék nem alkalmas arra, hogy igazságot szolgáltasson.

Havas persze bűnhődjön, ha bűnt követett el, de nehogy már a közösségi média döntsön felette.

drága uram, valamiben egyezzünk meg. még egy kurvát is meg lehet erőszakolni.
az erőszak (itt éppen a zaklatás) ténye független attól, hogy az illető előtte hány f*szt fogott a kezében.

próbáld meg egy többszörös gyilkos orrát betörni a tárgyalásán, majd arra hivatkozva kérni a felmentésedet, hogy nézzék meg mennyi embert megölt már, te meg még csak meg sem ölted.

Talán itt a legcsúszósabb a jég.

Ő is sokat köszönhet Havasnak.

Így van. Havast cseppet sem kedvelem, de ez az egész pont olyan, mint valami koncepciós per. Ráadásul állandóan a prostikról szóló könyve miatt cseszegetik, pedig simán le lehetne cseszni amiatt, mert szinte kényszeresen, betegesen hazudozó.

Igen, ebben egyetértek.

Egyébként nem állítom, hogy az egész kirakatper. Baukó Éva már 2011-ben nyilatkozott a zaklatási ügyről. Havas eg azt állítja, hogy a Baukó Éva sosem dolgozott neki egyetlen napig sem. Ezért lenne jó, ha bíróság találná bűnösnek, és ítélnék el. Ez így nem eljárás.

Tudom, hogy a baloldal nem egyszer karaktergyilkosságot követett már el a metoo előtt is, de az én gyomrom akkor sem veszi be ezt a módszert.

Ne csak a telefont , de a lantot is tedd le...

Nem kéne ennyire lenézni a nőket és azt feltételezni róluk, hogy ezrével ízlésficamuk van és mind Havast akarja.

Még véletlenül sem azért áll támadás alatt Havas, mert könyvet írt Vonáról.
Az ATV meg nyilván meg akar felelni az elvárásoknak.

https://24.hu/belfold/2016/12/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés