Kisodródott?

Blikk: Teljesen eltávolítják Havast az ATV-ből

2017. december 13. 13:18
Leveszi a képernyőről Havas Henrik műsorait az ATV egy friss belső döntés alapján, sőt, még azok ismétlése sem kerülhet adásba a Blikk szerint.

A Blikk információi szerint egy, az ATV székházban kedd délután egykor tartott rendkívüli megbeszélésen arról döntötték, hogy végleg menesztik Havast Henriket.

A döntésben meghatározó volt egy 2014-es videó a Hal a tortán adásából, amelyen Görög Zita felháborodva utasítja rendre a mellette ülő Havas Henriket, aki a modell állítása szerint többször hozzáért a combjához.

Az elmúlt egy hétben egymást érik a vádak Havas Henrik ellen, először Baukó Éva, majd Molnár Anikó jelentette ki, hogy a műsorvezető zaklatta őt. Az ATV hétfőn elrendelte a belső vizsgálatot, amely Havas Henrik sorsáról dönt majd. Bár ez még javában tart, a csatorna máris úgy döntött a Blikk szerint, hogy a szombati Havas a pályán helyébe a közéleti műsor korábbi verziója kerül Civil a pályán címmel, amely döntés azt is jelenti, hogy új műsorvezetőt láthatnak majd a hétvégén a csatorna nézői, a korábbi Havas-műsorok pedig meg felvételről sem mehetnek le a televízióban. 

A Blikk Havas Henriket is megkereste, ám ő szűkszavúan csak azt mondta: „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont”

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés