Adományt gyűjt a Jobbik, hogy indulni tudjon a választáson

2017. december 8. 9:08
A Jobbiknak nincs elég pénze, hogy kifizesse az Állami Számvevőszék által kiszabott 663 millió forintos büntetést, ezért a párt a magyar emberek segítségét kéri.

„Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a párt választásokon való indulásának ellehetetlenítése” – ezzel kezdett adománygyűjtésbe csütörtökön a Jobbik. 

A felhívás szerint a párnak nem áll rendelkezésére a kiszabott összegnek a töredéke sem, az összeg ugyanis 17 havi állami támogatásuknak felel meg. Ezért döntöt úgy a Jobbik, hogy az emberek támogatását kéri. „Kérjük segítsd adományoddal a kormányváltó erőt, hogy megvédhessük Magyarországot és a demokráciát! Ma ugyanis mi vagyunk soron, holnap a többi ellenzéki párt, holnapután pedig lehet, hogy Te...” – áll a felhívásban.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kibaszott amatőrök vagytok. Gondolom, még most sem esett le, hogy a "zseniális" ütem-, elv- és arculatváltásotok nagyjából úgy néz ki, hogy Lajos bá' ad egy kalap pénzt, ti meg elvisztek minden balhét. A vén G. Lajos csinált egy szar üzletet a plakátjaitokkal, az meg legyen a ti bajotok, hogy hogyan számoltok be róla.
Szerencsétlenek, KATA-s vállalkozóként is képtelenek lennétek törvényesen működni, de kormányzóképesnek érzitek magatokat?

Hehe!
Mennyire jó befektetés a Jobbik?
Nekem semennyire.
Vona elzavarta az értelmesebb szimpatizánsokat, Volner egy szitkozódó rinyagép, bevándorló barát társaság.
Olyan pártra soha nem szavazok, amelyik nem a tetteivel, hanem a másik párt, vagy az ország ekézésével akar nyerni.
Kérjenek Heller Ágnestől, neki van rájuk szüksége!
Sok ember azt gondolta, hogy egy értelmes ellenzék lesz belőlük. Már régen kiderült, hogy szélhámos ballib gyülekezet, Bernike szint.

Nem minden párt, csak a Fidesz csinálhatja azt amit akar.
Ez külön aranyos: "a fellebbezés lehetősége nélkül ". Ők talán az Atyaúristen?

Ti akartok kormányra kerülni, mikor még egy közepes
pártocskát sem tudtok elkormányozni? Ha bedöntitek az
államkasszát, akkor is az emberektől kértek pénzt, mondjuk
adóemelés formájában?

Mikroadományok persze, eltapsolták a legnagyobb ellenzéki frakció nagy állami támogatását fiszfaszra.

Hol lesz a pénzgyűjtés? A susványosban?
Volner lesz a kasszás?

"Simicska esetleg segíthetné néhány áron aluli plakáthellyel."

Tiltott adományozás és Lajos cége közterület-használati engedélyt sem ad a két karóhoz meg a táblához.

Zazrit lóvá tették.

Ez a cukifiú májustól az ideiglenes kormány miniszterelnöke. Ő mondta. Detti is ME lesz, azt meg Ő mondta. Karácsony is, csak még keresi melyik listán fut be. Most egy kukába tartó listára jelentkezett be. A P párt az 1%-osoknak járó állami támogatást se biztos megfutja.

majd Hellermama kinyítja a fiókot, aztán majd lesz libsi gyűjtés a jobbiknak.

"Megírtuk, hogy hétfőn este házkutatást tartottak a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft-nél a Jobbik plakátkampánya miatt. "

Vagyis ez arra utal, hogy innen szerezték be a szerződéseket és számlákat jogszerűen. A jelenlegi hírek még arról nem szólnak, hogy ennek a Jobbikos-Simicska trükközésnek van e adóvonzata. Feltételezhetően van, ezért a befizetési kötelezettség tovább fog növekedni.
A törvényességi felügyeletet ellátó ügyészségnél pedig még tart a vizsgálat, amely akár azzal is zárulhat, hogy a bíróságnál kezdeményezik a Jobbik törlését.

Egyébként az első vizsgálat ehhez hasonló témában nem a Jobbiknál, hanem az MSZP-nél volt.

"Az ÁSZ 2017. június 13-án nyilvánosságra hozott jelentésében állapított meg első alkalommal tiltott támogatást. Az ÁSZ feltárta ugyanis, hogy 2014-ben a Magyar Szocialista Párt 39 ingatlanból 10 ingatlan esetében kedvezményes bérleti díj, illetve térítésmentes ingatlanhasználat formájában jogszerűen igénybe nem vehető, jogi személyektől származó, mintegy 3,1 millió Ft összegű tiltott, nem pénzbeli hozzájárulást fogadott el. Az ÁSZ jelentésében a tiltott támogatás jogkövetkezményeinek érvényesítése érdekében a párttörvény előírása alapján felhívással fordult az MSZP elnökéhez. Molnár Gyula, az MSZP elnöke levelében tájékoztatta a Számvevőszéket arról, hogy az MSZP eleget tett az ÁSZ felhívásában foglaltaknak, és 2017. június 23-án befizette a központi költségvetésnek a tiltott, nem pénzbeli hozzájárulás miatt megállapított mintegy 3,1 millió Ft-ot."
http://www.aszhirportal.hu/hu/..

"Mert ugye az ügy lezárása nélkül nem lehet a bírság nagyságát megállapítani."

A bírság megállapításának megtörténte jelenti az ügy lezárását, amelyet a vizsgálati jegyzőkönyv tartalmaz. Ez mindaddig tervezet, amíg a megadott határidőn belül a vizsgált szervezet nem reagál. Ennek megtörténte után - amennyiben az esetleges kifogás a vizsgáló szervezet nem fogadja el - véglegessé válik. Ekkor kerül fel az ÁSZ honlapjára a részletes vizsgálati dokumentum.
Jelenleg ezt olvashatod.
http://www.aszhirportal.hu/hu/..

A szövegben pedig újabb linkek jelennek meg, ahol további tájékoztatást szerezhetsz.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)))))))))

Egyébként meg: miért nem a Simicskához fordulnak?

te tehetségtelen MLM huszár!

1, nem kellett volna beleállni Simicska magánháborújába és elárulni miatta/pénzért a nemzeti ügyeket
2, nem kellett volna elfogadni Simicska pénzét. Ha tudtad, hogy törvénytelen, amit csinálsz, azért kellene eltakarodni, ha nem tudtad, hogy az, akkor meg azért.
3, be kellett volna adni az iratokat időben.

***

+1
/thread

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés