Európa minden nemzete örökre adósa Magyarországnak

2017. december 3. 14:10

Geert Wilders
Halállistán
Aligha van még egy európai nemzet, amely olyan sokat szenvedett volna az iszlámtól, mint Magyarország.

„Kétség nélkül, Magyarország önfeláldozása megmentette Európát. Az oszmánokkal szembeni magyar ellenállás nélkül az európai védővonalak összeomlanak és ezzel keresztény civilizációnk is elveszett volna. Európa minden nemzete örökre adósa Magyarországnak.

A magyar ellenállás végül elérte, hogy az Oszmán Birodalom anyagi erőforrásai kimerültek, és ezért 1699-ben kénytelenek voltak visszavonulni. Magyarország azonban drága árat fizetett a hat generációnyi iszlám megszállásért. A magyarok voltak a térség legvitézebb szabadságharcosai, ezért az ő földjük lett a háború fő frontvonala, és ez a vérveszteség más nemzeteknél jobban sújtotta a magyarokat. Az iszlám hódoltság teljes időszakát tekintve a magyar nemzet létszáma szinte semmit nem nőtt. Aligha van még egy európai nemzet, amely olyan sokat szenvedett volna az iszlámtól, mint Magyarország.

(...)

Az elmúlt öt évben még fojtogatóbbá vált a globalista, iszlamofil nyugati hatóságok által az iszlám bírálói ellen folytatott cenzúra és jogi zaklatás.

Meggyőződésem, hogy a történelem a mi oldalunkon áll. Az elnyomás és alávetés erői hosszú távon soha nem győzhetnek. Magyarország történelme újra és újra bebizonyította ezt.”

Az idézetek Geert Wilders Halállistán című könyvéből származnak, ezeket a Vigyázó Blog hozta nyilvánosságra.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar nemzetnek a török megszállás felelősei okozták a legnagyobb kárt.
Lengyel Balázs: A török Magyarországon (Móra Ferenc könyvkiadó, 1975) című képes tankönyvében van egy ábra, amely Buda középponttal ábrázol két térkép-téglalapot. (149.old.)

Széltében kicsit nagyobb, mint Esztergom - Hatvan, függőlegesen a Dunakanyar - Szigetbecse távolságot ábrázolja mindkettő.

Az összehasonlító két térkép egyikén pontokkal jelöli a XV. század végi állapot településeit, a másikon pedig a XVIII. század végére megmaradt "magyar községek"-et.

Összeszámoltam: a török előtt 238 település volt, utána pedig csak 52. Azaz kevesebb, mint 22% maradt. Feltehető, hogy ettől délebbre még rosszabb volt a megmaradók aránya.

Ez a holokauszt smafu.

Látszik, hogy rendes magyar felesége van, jól beszél.

Valaki megtenné, hogy elküldi Wilders könyvét G. Sorosnak
és Barbara Spectre-nek.
Barbara Lerner Spectre 1942, USA. A svéd nép és minden fehér nép ellen folytat faji küzdelmet, támogatva a kulturális marxizmust és a faji tömeggyilkosságot demográfia által.1999-ben Svédországba költözött és Stockholmba telepedett, hogy csatlakozzon a férjéhez, Philiphez, aki a stockholmi zsinagóga rabbijaként szolgált , és 2000-ben megírta a svéd kormány alapdokumentumát Paideia, címen, melyet irányít.
Utóbbi "hölgy" ezt mondja:
"Úgy gondolom, azért erősödik Európában az antiszemitizmus, mert Európa még nem tanulta meg, hogyan legyen multikulturális. Úgy gondolom, mi zsidók részesei leszünk e transzformáció vajúdásainak, amelynek meg kell történnie. Európa nem lesz azoknak a monolitikus társadalmaknak az összessége, amely egykor volt a múlt században. A történések középpontjában a zsidók fognak állni. Ez egy roppant nagy átalakulás, amelyet Európának végre kell hajtania. Át fognak menni a multikulturális állapotba, és ezt rossz néven veszik a zsidóknak vezető szerepünk miatt. De e vezető szerep és transzformáció nélkül nem fog Európa megmaradni."
—Barbara Lerner Spectre, IBA-News, 2010.[

A hossza az egy dolog, de hogy úgy mondjam, közben országunkon ment át a 'front'.

Jobban jártunk volna, ha Ferdinánd nem akar magyar király lenni 1541-ben. Azzal tudott sok hívet szerezni, hogy fivére, V. Károly majd segíti őt a törökök ellen. Csakhogy Károlynak egymillió dukát adóssága volt a Fuggernél és egyéb bankoknál, akik zálogként lefoglalták Amerikából származó jövedelmét.

Ibériában gyenge kis kalifátusok vetették meg lábukat, amiket szépen kiszorítottak onnan. A hátramaradt moriszkókkal nem lett volna különösebb baj, de pénzügyi befolyásuk szemet szúrt a királyi udvarnak, ezért a zsidókkal együtt kitelepítették őket
Bizánc azért vesztett az oszmán birodalommal szemben, mert hadseregének javát adó anatóliai parasztság földjeit nagybirtokok kebelezték be.
Mohács súlyos csatavesztés volt, de az országot a hatalmi elitek esztelensége veszejtette el másfél évtized múlva.
A 15 éves háború változó hadi sikerekkel folyt, egyik fél sem volt ereje teljében. A Habsburg ellenes Bocskai felkelés éppen többé-kevésbé sikeres török ellentámadás kísérő jelensége volt. Sajnos Basta zsoldosainak garázdálkodása nem volt jobb a törökökénél.

Miért, köztük nincs rendes magyar?

Zárjuk le azzal, ami ténykérdés:
Magyarország romlása Szerencsés (Fortunatus) Imre színre lépésével kezdődött.
És 500 évvel később Szerencsés-Fortunatus helyére lép - mások mellett - George Soros.
Ő akar lenni a lefejező hóhér, azaz aki az Ő I-betűjükre felteszi a pontot.

Történelmileg Nagy Károly korában élt Roland lovagról nagyon keveset tudni. Cid (arabul: úr) sikeresen harcolt a mórok ellen, de halála után az általa birtokolt Valencia újra a mórok kezébe került.
A keresztények harcoltak egymás ellen, a mórokat először egymás elleni harcaik során hívták be a Pireneusi-félszigetre. De végső soron azért a vallási-faji hovatartozás volt a választó vonal.

Fatális kivétel, ugye tudod?
Ami erősíti a Soros-Spectre-Világbank-szabályt, hogy:
Európát viszont kizárólag nem európaiakkal kell betelepíteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés