A Magyar Demokrata nyilatkozata

2017. november 21. 21:47

Bencsik András
Demokrata
A Magyar Demokrata kiáll László Petra mellett és visszautasítja a gyáva Jobbik újabb színvonaltalan támadását. Egyúttal felszólítjuk a jobbikos provokációt lelkesen közvetítő balliberális médiumok munkatársait, hogy tartsák tiszteletben László Petra személyiségi jogait.

„A nagyszájú és pimasz megjegyzéseiről hírhedt jobbikos Szilágyi György ezt azzal tetézte, hogy a Demokrata védelmét élvező és a Pesti Srácok megbízásából a Parlamentben forgató operatőrt provokálta ahelyett, hogy maga és pártja nevében bocsánatot kért volna szánalmas gyávaságukért.

László Petra, akit az elképesztő agresszivitású nemzetközi médiakampány és a szégyenletes bírósági ítélet nyilvánvalóan megviselt, erre a provokációra ingerült és sértő megjegyzést tett, amelynek tartalmával talán lehetne vitatkozni, indulatával azonban teljes mértékben egyetértünk. Feltehetően bármelyikünk hasonló helyzetben hasonló, vagy még hevesebb gesztussal reagált volna a „nyakonbaszó” Szilágyi provokációjára.

A Magyar Demokrata kiáll László Petra mellett és visszautasítja a gyáva Jobbik újabb színvonaltalan támadását. Egyúttal felszólítjuk a jobbikos provokációt lelkesen közvetítő balliberális médiumok munkatársait, hogy tartsák tiszteletben László Petra személyiségi jogait.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

http://pestisracok.hu/laszlo-p..

A cicapárt... Apáti, Szilágyi, Ríg, Szávay... kemény, ez a csapat kemény...

"Migránsrugdosó" - nem, ez nem a DK politikusa szájából hangzik el, hanem a neo-Jobbikéból...

Ő egy operatőr.

ELLENBEN ez a Szilágyi nevű véglény PARLAMENTI KÉPVISELŐ. (Még a Szent Koronára is felesküdött, LOL, amikor még nem a Spinoza-házba járt Vona...). Ez ugyebár más a sokadik minősíthetetlen botránya a parlamentben (lásd még: "Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed"). Hogy a szavaiddal éljen: "igen rosszul kezeli az ilyen feszült helyzeteket".

Elég csak a népszava.hu
- akkori
- és mai
cikkét összevetni...

Tényleg "no comment".

Válaszok:
ThunderDan | 2017. november 21. 22:50

Ugyanez igaz "természetesen" az alfahírre is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés