„Golyóval” lehet kilépni a nemzeti radikalizmusból – újabb jobbikos hangfelvétel

2017. november 18. 11:14

Írta: Kereki Gergő
A nemzeti radikalizmusból csak „golyóval” lehet kilépni Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője szerint. Toroczkai László, a Jobbik jelenlegi alelnöke lezsidózza a Facebookot, majd egy másik jobbikos Nosebooknak nevezi a közösségi oldalt. Újabb hangfelvétel.

Szerkesztőségünk újabb hangfelvételre bukkant. Magvasi Adrián, a jobbikos Alfahír főszerkesztője, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje szerint a nemzeti radikalizmusból csak golyóval lehet kilépni. De a Facebooknak is kijut a jóból, a legnagyobb közösségi portált előbb lezsidózzák, majd „Nosebooknak” nevezik a jobbikosok.

Toroczkai László: „Már nincs erre idő, igazándiból beszélhettünk volna arról is, hogy tegnap az egyik ilyen közösségi oldal – vagy nem is tudom, hogy minek hívják az ilyen zsidó Facebookokat – azon köröztettek több ezer embernek elküldve egy írást, amit egy úgynevezett volt nemzeti radikális írt. Egyébként nagyon érdekes, hogy hogy lett valaki volt nemzeti radikális, tehát, hogy lehet kilépni. Tehát a hazafiságból, hogy lehet kilépni egyik pillanatról a másikra. Na, mindegy, ebbe most ne menjünk bele…”

Magvasi Adrián: „Golyóval.”

Toroczkai László: „Ahol az egy dolog…”

Zagyva György Gyula: „Nem minden esetben.”

Magvasi Adrián: „Igen, és azért annyit tegyünk még hozzá – zárszóul –, hogy mikor kérdeztük Gyurit (szerk.: Budaházy György), hogy mit lehetne tenni, akkor mondta azt, hogy tiltakozzunk minél hangosabban. Úgyhogy erre kérünk mindenkit – akkor Gyuri nevében is –, hogy holnap, aki tud, az is jöjjön, és aki nem tud, az is jöjjön fél hatkor a Fidesz székháza elé.”

Balasi András: „Bocs, de hogyha Laci egy pillanatra említette ezt a zsidó Facebookot. Eszembe jutott, hogy hogy neveznék tényleg a zsidók. Ez a nosebook lenne szerintem.”

Magvasi Adrián: „Jaj Istenem… Ez ám a zárszó, köszönöm! Ebből hogy dumáljam ki magam? Na, mindegy.”

 

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Isten hozott az internet korában, neo-Jobbik. :)))))

Például az, hogy a neo-Jobbik elnöke ezen a zsidó facebookon kampányol a legnagyobb erővel, közben naponta háromszor mond meaculpát a korábbi (?) zsidózások miatt, és szintén naponta háromszor tesz hűségesküt a zsidóknak - legutóbb pl. a már egyáltalán nem betiltandó Pride kapcsán.

Egyébként semmi probléma.

"Megint lebukott a Jobbik: Vona alelnöke az Új Magyar Gárdával ünnepel
Alig két nappal azután, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban, a balliberális "elit" otthonában azt állította, hogy már nincs is meg a gárdista mellénye, és a Jobbik már nem azonosul a Magyar Gárdával, a Hatvan Online írta meg, hogy szombaton Sneider Tamás, a Jobbik - pályáját szkinhedként kezdő - alelnöke és Lukács László, a párt országgyűlési képviselője együtt ünnepel Kónyi-Kiss Botonddal, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökével és Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda főkapitányával. Ennyit a „bensőleg megélt, átélt változásról”.
http://www.origo.hu/itthon/201..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés