Balázs Péter cáfolta az MSZP-t: nem lesz kormányfőjelölt

2017. október 30. 20:50
Cáfolta Balázs Péter volt külügyminiszter az MSZP frakcióvezetőjének azon állítását, hogy a párt tárgyalt vele a kormányfőjelöltséggel kapcsolatban. Balázs elmondta: egy-két baloldali pártnak nem, csupán egy teljes összefogásnak lenne miniszterelnök-jelöltje.

Cáfolta Balázs Péter volt külügyminiszter, hogy egyeztetett volna az MSZP-vel a kormányfőjelöltséggel kapcsolatban. Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan az ATV Egyenes beszéd című műsorában elmondta: a párt elnöksége hamarosan dönteni fog arról, támogatják-e Balázs Péter miniszterelnök-jelöltségét, akivel ugyan hivatalosan még nem tárgyaltak, telefonos beszélgetéseket azonban már folytattak vele. „A választási győzelemhez szükség van közös miniszterelnök-jelöltre, közös egyéni jelöltekre. Ha Balázs Péter tud közös miniszterelnök-jelölt lenni, ha Balázs Péter a választók felé meg tudja jeleníteni azt a reményt, hogy Orbán Viktor leváltható, akkor én személy szerint támogatom őt” – fogalmazott Tóth.

Balázs Péter szintén a műsor vendége volt, és cáfolta, hogy felkérték volna jelöltnek, vagy hogy akár telefonon egyeztetett volna az MSZP-vel. Balázs elmondta: egy-két baloldali pártnak nem, csupán egy teljes összefogásnak lenne miniszterelnök-jelöltje. Balázs egy héttel ezelőtt hasonlóan nyilatkozott, kijelentve: nem kereste meg egyetlen párt sem, és nem vállalná, hogy a DK-MSZP miniszterelnök-jelöltje legyen.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke a műsorban elmondta: az elmúlt hetekben tárgyalásokat folytattak az MSZP-vel és a DK-vel, Balázs neve vagy egy közös miniszterelnök-jelölt gondolata azonban fel sem merült.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP-t Ciccolina, alias Staller Ilona sem vállalná fel!

Kabaré! :))))))

Mindezt 2014 után, még egyszer...

Fletó megmondta, hogy a DK részéről nem lesz közös miniszterelnök-jelölt. :)

És az úgynevezett közös jelölt parancsol majd mindegyik balos pártnak , vagy , mindegyik párt parancsol az úgynevezett/úgynevezetett közös jelöltnek ?...

Mielőtt felmerülne a nevem: Engem sem keresett meg az MSZP kormányfőjelölés ügyében!

Ezidáig azt sem tudták, hogy létezem, és mivel független jelöltet keresnek, nálam ideálisabb jelöltet aligha találnának!

Sajnos ez nem biztos, hogy lázálom. :(

Nem bírom ezt a sok kávét.

Várom a heti jelölt nevét!

Feri majd bezsebeli a baloldali és Jobbikos szavazatok egy részét és lesz képe fapofával, derékcsavarással kijelenteni: A DK egy igazi néppárt kiszórta a volt kádáristákat. Majd hazamegy és főz egy csirkeszottyot Lendvai botoxosnak.

Végre találtak megint egy "vadonatúj" arcot! :DDD
Még azért a tombolát is meg lehet próbálni, hátha ott nyernek egy miniszterelnök jelöltet. Ki tudja? :)))

"Most akkor melyik maszopos hazudik?"

Amelyiknek mozog a szája.

Ma fel sem akartam jönni a Mandira, de megérte! Mindig van egy szellemes beírás!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés