Gaudi-Nagy Tamás: A Jobbik túltolta a biciklit a néppártosodással

2017. augusztus 28. 11:45
A Jobbik túltolta a biciklit a néppártosodás ügyében – erről beszélt Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik volt országgyűlési képviselője az Echo Tv műsorában.

2013 második felétől egy „jól észlelhető váltás” történt a Jobbikban, hiszen megindult a nemzeti radikális párt néppártosodása, ennek a változásnak a ritmusát még ő maga sem tudta felvenni – ezt Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik volt országgyűlési képviselője mondta az Echo Tv Napi Aktuális című műsorában még pénteken.

A műsorvezető kérdezte a volt képviselőt arról is, hogy mi az oka annak, hogy Silip Norbert, a Magyar Gárda vezetője visszavenné a gárdamellényt Vona Gábortól. Gaudi szerint ez abból fakadhat, hogy a Jobbik taktikai szempontoknál fogva már nem csupán a nemzeti radikálisokhoz szóló üzeneteket fogalmaz meg. A volt képviselő szerint ezzel a Jobbikosok „túltolták a biciklit ezen a téren”. 

Gaudi ezt a változást száznyolcvan fokos fordulatnak még nem nevezné, hiszen a Jobbikos képviselők „nem operáltatták át magukat, értékeik szilárdak, de ez a taktikai megfontolás nagyon sok olyan embert elriasztott a Jobbik környékéről, akik korábban mély elkötelezettséggel és az alulról jövő mozgalmi hevülettel szerettek volna változást elérni. ” Ezeket az embereket Gaudi szerint nem szabad elfelejteni, hiszen az ő szavazataikkal jutott be a Jobbik a parlementbe. A volt országgyűlési képviselő szerint ezekben az emberekben „elárvulási érzés” van, amit többen akár elárulási érzésnek is nevezhetnek.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán Terry Black mikor fog nyilatkozni az Echo tévében???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés