Spanyolországi dzsihád

2017. augusztus 23. 8:34
Somodi Zoltán
Magyar Idők
A hosszú távú megoldás csak az iszlamizáció megakadályozása lehet. Erre Magyarországon még van esély, de csak akkor, ha felfogjuk a probléma jellegét, képesek vagyunk azonosítani az ellenséget és ideológiai, stratégiai céljait.

„Hogyan értékeljük az arra való törekvést, hogy a córdobai katedrálist nyolcszáz év után ismét mecsetnek nevezzék, és megnyissák a muszlimoknak? Ezek alapján a társadalom jelentős részének elfogadható az iszlamizáció. Csak nehogy később ez a tendencia a világ legversenyképesebb és a spanyol GDP 11 százalékát kitevő turisztikai szektorára legyen negatív hatással!

Ha hatékonyan akarunk védekezni a dzsihádfenyegetettség ellen, akkor tovább kell lépnünk az olyan megoldásokon, mint betongúla, fémdetektor, beléptető kapu, több rendőrjárőr utcákra vezénylése stb. Ezek rövid távú és reaktív megoldások csupán, pótcselekvések, amelyek eleve kudarcra vannak ítélve, amíg nem tudjuk, kit akarunk a betonfalakon és ellenőrző pontokon kívül tartani, a rendőrök nem tudják, kit tartsanak szemmel, és a gúlasoron kívül is vannak védtelen, lemészárlásra váró káfirok.

A hosszú távú megoldás csak az iszlamizáció megakadályozása lehet. Erre Magyarországon még van esély, de csak akkor, ha felfogjuk a probléma jellegét, képesek vagyunk azonosítani az ellenséget és ideológiai, stratégiai céljait. Ahol ez nem működik, ott marad a szokásos megoldás: plüssmaci, virágcsokor, gyertyafény, szomorú arccal előadott ostoba beszédek, az iszlamofóbia hangoztatása és a lassú, de biztos behódolás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "probléma jellegének" fölfogásában éppen azok viszik tévútra Európát, akik szerint kezdetben még "probléma" sem volt (lásd álprobléma paradigma), illetve akik humanista problémaként óhajtják tálalni a kérdést (lásd "menekültek" paradigma).

A probléma nem (ál)humanista, hanem biztonságpolitika, illetve a huntingtoni kultúrák küzdelmének problémája. Ehhez jönnek bizonyos, elsősorban Európán kívüli gazdasági érdekek, amelyek célja a kontinensünk legyengítése a kulturális és szociális feszültségeket generáló migráció támogatásán keresztül.

És mindezek tetejébe, mintegy keserű habként jön az EU-ban államvallássá tett befogadás, integráció és multikulturalizmus dogmatika, amely szisztematikusan rombolja le a kontinens egészséges önvédelmi reflexét.

Érdekes adalék a témához Michael Stürzenberger német újságíró esete. A Facebook-on posztolt egy képet 1941-ből, amin az egyik náci vezető éppen a jeruzsálemi főmuftival ráz barátságosan kezet. A balkánon vagy 20 ezer muszlim légiós effektíve is harcolt szerb partizánok ellen, tehát a kép hiteles, történelmileg alátámasztható.
A müncheni bíróság viszont nem így gondolta. Egy a Tanú-c. filmbe illő eljárás végén két hete 6 hónap börtönre ítélte Stürzenbergert. Ha van időtök, tíz percet megér az újságíró riportja közvetlenül a tárgyalás után...

https://www.youtube.com/watch?..

Az iszlám 600-700 évenként lerohanja Európát. Kétszer sikerült visszaverni őket.

www.google.hu/search?q=bosnyák+ss&tbm=isch&imgil=irZQPVw4NfWyRM%253A%253BzPJn0lgLvBJOOM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.origo.hu%25252Ftudomany%25252Ftortenelem%25252F20150926-masodik-vilaghaboru-iszlam-heinrich-himmler-waffen-ss-partizanok-tito-dzsihad-adolf-hitler.html&source=iu&pf=m&fir=irZQPVw4NfWyRM%253A%252CzPJn0lgLvBJOOM%252C_&usg=__moRubSQvk0-1pRJseIgXT8IF5mI%3D&biw=1280&bih=918&ved=0ahUKEwii3bW09-zVAhWhYJoKHcxrCowQyjcIUg&ei=HTydWeLaL6HB6QTM16ngCA#imgrc=irZQPVw4NfWyRM:

Na ez használhatatlan.
l. 'bosnyák SS'

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés