Jobbik: Sosem voltunk a szélsőjobb pártján

2017. július 11. 11:34
A Jobbik sajtótájékoztatóján Farkas Gergely amellett, hogy az ösztöndíjak emelését sürgette, kifejtette, a párt sosem volt a szélsőjobb pártján, ezért nem fél Orosz Mihály Zoltán új szervezetétől.

A Jobbik a hallgatói ösztöndíjak emelését sürgeti. Farkas Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány 10 éve nem emelte a keretösszeget, miközben a diákok költségei – az albérlet, étkezés, tankönyvek ára – folyamatosan növekedett.

„A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) kimutatta, hogy egyre több diák kénytelen dolgozni tanulmányai mellett vagy a szüleire támaszkodni” – fejtette ki a jobbikos politikus, aki szerint a helyzet az elvándorlással is összefügg.

Farkas Gergely szerint az ösztöndíjemelés csak szándék kérdése, pártja választási győzelme esetén meglépné azt. Kérdésre azt is közölte: a HÖOK elemzése szerint 9 milliárd forintos többletből már érezhető emelést lehetne végrehajtani.

A frakcióvezető-helyettest megkérdezték az Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester által bejegyzett egy Rend és Igazságosság nevű pártról is. Azt felelte: a Jobbik sosem volt a szélsőjobb pártján és nem tart attól, hogy szavazókat veszít. Ahhoz, hogy pártja hatalomra tudjon kerülni, a kiábrándult fideszesek, baloldaliak és bizonytalanok között is kell szavazókat keresnie – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a mondat, akár egy rekviem. Minden benne van.

Nem elegáns nyáron is hazudni, cukifiú!

Na!
Már megint ráléptek a trollok tyúksuemére?
Anyukádnak pussz, már csak azért is, hogy idejekorán nem vágott agyon, te szerencsétlen!

"Jobbik: Sosem voltunk a szélsőjobb pártján"

Fletó, meg főleg az SzDSZ és sajtója csinálta a Jobbik v2.0-t.

Balóné magukfajtázása, Bánó és Bethlen - a köztévé kiszervezett reggel műsorában, Gyárfás művek.

Horn Gábor, amikor már tuti vége volt a Sazdinak a Szadi plakáthelyeinek felén már a Jobbikot futtatta az EP választásokra, 3 képviselőjük be is jutott ( Szadi helyett), pont a cionista tagozat.

Most, hogy a vörös térfélen ember emberének farkasa, Zazri verbálisan is visszafoglalja a légüres teret.

Hellerek, és harasztik szavazatai előre megvannak Zazrinak és TGM is készíti elő a terepet, jogy a Jobbiknak csak az mszp-vel kelljen viaskodnia a második helyért.

A végén Zazri nehogy saját magát lője a Dunába!

Sztem legalább két paksi reaktort is hozzá kell számolni a VB költségéhez. Áram nélkül nem lenne VB.

:)))))))))))))))

Ezek már serényebben retusálnak, mint annak idején Sztálin.

Közröhej.

Beakadt a tű?

Szerinted tényleg bérkommentelőnek kell lenni ahhoz, hogy kiröhögjük az ún. Jobbik legújabb "soha nem voltunk... " típusú történelem-retusálását?

Tényleg?

ritka eset, de egyetértünk!

Jó helyed lesz a disznóólban, te száznevű szerencsétlen.

Ezt az elmúlt 10 évben valahogy nem sikerült kommunikálni. Egy Gyurcsány által összegrundolt áljobboldali párt vezetőjétől ez a mondat persze nem meglepő, legfeljebb annak csalódás, aki egy percig hitt a handabandájukban.

Válaszok:
DrPepper | 2017. július 11. 18:20

"Vona buzizása meg arra jó, hogy elterelje a figyelmet a mértéktelen tolvajkodásukról."

Egy kétes egzisztencia utalt rá, hogy Vona buzi. Vonának kevés módja van mértéktelenül tolvajkodnia.

Akik ismerik sokaknak tényleg kicsit buzis Zazri, de ennek nincs sok jelentősége. 10 éve küzd, erős versenyben van a szétesett mszp-vel. A második helyért.

Ha marad a Főnök polgári körében, most lehetne pl. munkaügyi államtitkár-helyettes. Szavai nem sokat érnek, meglátjuk jövőre lemond-e.

Csakhogy egyelőre simán lehetnek Jobbik-szavazók. Mert hogy nem hoztak létre új pártot. A Tyirityán meg az identiteszes gyerek meg az OMZ (és bármely hasonló attitűddel rendelkező ember) kire fog szavazni a választáson? Jó eséllyel - TGM szavait használva: "orrbefogva" - a Jobbikra.

Ha lenne egy pregnáns széljobber párt, pláne egy húzóarccal, az más tészta lenne, tényleg nagy veszélyt jelentene a Jobbikra.
Ez a helyzet inkább nekik jó, egyelőre.

Továbbá: ha 10 év alatt nem tűnt fel neki, hogy itthon és külföldön a pártja neonáci pártként van/volt elkönyvelve, akkor szimplán elmebeteg, ha meg tudta, de semmit nem tett ellene, akkor gazember, de még egyszer, mivel távirányított bábpártról van szó, ennek semmi jelentősége. Remélhetőleg minél gyorsabban eltűnnek a politikából.

"De remélem, hogy Vonát kirúgják, és elkezdenek kicsit szellemileg kupálódni. Szükség lenne egy jól felkészült, nyelveket beszélő, nemzetközileg is kompatibilis Jobbikra. "

Tele van a frakciójuk ilyenekkel..
Hogy áll Dóra az értelmiségi holdudvarral?

Vonának nem volt elég, hogy "elvette a Jobbik lelkét", most meg is tagadja. :D

El tudom képzelni, mit érezhet egy igazi Gárdista, ha meglátja ezt a cukifiút a mellényben.
Nem is értem a Jobbikosokat, soha, semmi nem tűnt fel nekik?

Te aztán valóban "realista " vagy. :D

Amúgy: A Jobbik szimpatizánsainak jó része régi bolsi, csak mondom, hogy tudd!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés