Jobbik: Sosem voltunk a szélsőjobb pártján

2017. július 11. 11:34
A Jobbik sajtótájékoztatóján Farkas Gergely amellett, hogy az ösztöndíjak emelését sürgette, kifejtette, a párt sosem volt a szélsőjobb pártján, ezért nem fél Orosz Mihály Zoltán új szervezetétől.

A Jobbik a hallgatói ösztöndíjak emelését sürgeti. Farkas Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány 10 éve nem emelte a keretösszeget, miközben a diákok költségei – az albérlet, étkezés, tankönyvek ára – folyamatosan növekedett.

„A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) kimutatta, hogy egyre több diák kénytelen dolgozni tanulmányai mellett vagy a szüleire támaszkodni” – fejtette ki a jobbikos politikus, aki szerint a helyzet az elvándorlással is összefügg.

Farkas Gergely szerint az ösztöndíjemelés csak szándék kérdése, pártja választási győzelme esetén meglépné azt. Kérdésre azt is közölte: a HÖOK elemzése szerint 9 milliárd forintos többletből már érezhető emelést lehetne végrehajtani.

A frakcióvezető-helyettest megkérdezték az Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester által bejegyzett egy Rend és Igazságosság nevű pártról is. Azt felelte: a Jobbik sosem volt a szélsőjobb pártján és nem tart attól, hogy szavazókat veszít. Ahhoz, hogy pártja hatalomra tudjon kerülni, a kiábrándult fideszesek, baloldaliak és bizonytalanok között is kell szavazókat keresnie – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a mondat, akár egy rekviem. Minden benne van.

Nem elegáns nyáron is hazudni, cukifiú!

Na!
Már megint ráléptek a trollok tyúksuemére?
Anyukádnak pussz, már csak azért is, hogy idejekorán nem vágott agyon, te szerencsétlen!

:)))))))))))))))

Ezek már serényebben retusálnak, mint annak idején Sztálin.

Közröhej.

Beakadt a tű?

Szerinted tényleg bérkommentelőnek kell lenni ahhoz, hogy kiröhögjük az ún. Jobbik legújabb "soha nem voltunk... " típusú történelem-retusálását?

Tényleg?

ritka eset, de egyetértünk!

Jó helyed lesz a disznóólban, te száznevű szerencsétlen.

Ezt az elmúlt 10 évben valahogy nem sikerült kommunikálni. Egy Gyurcsány által összegrundolt áljobboldali párt vezetőjétől ez a mondat persze nem meglepő, legfeljebb annak csalódás, aki egy percig hitt a handabandájukban.

Csakhogy egyelőre simán lehetnek Jobbik-szavazók. Mert hogy nem hoztak létre új pártot. A Tyirityán meg az identiteszes gyerek meg az OMZ (és bármely hasonló attitűddel rendelkező ember) kire fog szavazni a választáson? Jó eséllyel - TGM szavait használva: "orrbefogva" - a Jobbikra.

Ha lenne egy pregnáns széljobber párt, pláne egy húzóarccal, az más tészta lenne, tényleg nagy veszélyt jelentene a Jobbikra.
Ez a helyzet inkább nekik jó, egyelőre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés