Minek mentek Vecsésre?

2017. július 10. 16:23
Tényleg Goebbels a hivatkozási pontja a Vecsésen szervezkedő új radikális jobboldalnak? Mit szólnak Ernst Röhm melegségéhez a Pride-ellenes radikálisok? Erő és Elszántság vagy Rend és Igazságosság legyen az új mozgalom neve? Miben értenek egyet és miben nem az új radikális jobboldal képviselői? És minek mentek egyáltalán Vecsésre? Megkérdeztük tőlük egy forró szombati napon.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

+1, teljesen komolytalan ez a társulat.

Nyomorult érzés ezeket az arcokat hallgatni egy Csurka István után...

Nem értek egyet.
Ez - sajnos - az ún. Jobbiknak jó. Veszélyes akkor lehetett volna rájuk nézve, ha el is indulna pártként egy új formáció, valamilyen húzónévvel, olyasmi média-szerepléssel, mint ami a Jobbiknak volt 2006-2009-ben.
Ez a jelenlegi helyzet jó nekik: demonstrálni tudják, hogy ők már "néppártiak", mossák kezeiket, semmi közük immár Érpatakhoz meg a Betyársereghez - ellenben valós szavazatveszteség nem fenyegeti őket.

Az 1. nyilván hülyeség, a 2.-ben van ráció, de szerintem a 3. szempont a leglényegesebb: demózni lehet velük, hogy "megváltoztunk, bi-bi-bi!".

Igazából még kellene egy kis hírverés ennek a csapatnak, hogy igazán hasznos legyen a mocorgásuk a Vona-féle neo-Jobbiknak.

Semmire. Ez a feladata.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában