Még több menekültet Magyarországra!

2017. június 21. 9:57

Sztankóczy András
Válasz.hu
Kétségkívül érdekes társadalmi kísérlet lenne, hogy végre egy egész lett falu változik no-go zónává.

„Az Európai Parlament zöld frakciójának a vezetője, a német Ska (eredetileg Franziska, csak az túl kispolgárian hangzik) Keller például már az egyetemen is iszlámmal (és judaisztikával) foglalkozott, s pártjában és az EP-ben is a migráció a szakterülete.Ő javasolta most egy német helyi lapban, hogy a magányos szír menekültek problémájára a megoldás még több szír menekült, azaz egész falvak áttelepítése Kelet-Európába, hiszen ha egy komplett falu érkezik mondjuk Lettországba, akkor a falu lakói szívesen maradnak majd ott együtt. Keller szerint »ki lehetne használni, ha például a menekültek nem akarnak egyedül menni valamely országba, ahol nincsenek más menekültek. Bebizonyosodott, hogy az emberek oda mennek a legszívesebben, ahol már élnek honfitársaik. Ez megkönnyíti az integrációjukat és a befogadásukat.«

Kétségkívül érdekes társadalmi kísérlet lenne, hogy végre egy egész lett falu változik no-go zónává, és valószínűleg Keller képviselői oldalának legnézettebb videója lenne az, amikor egy lett falu lakossági fórumán elmagyarázza a helyieknek, hogy mennyire jó lesz nekik is, lehetőleg molenbeeki életképekből készült slideshow-val illusztrálva a biztató jövőt. De sajnos valószínű, hogy egy ilyen fórumra nem fog sor kerülni, mert Keller egyáltalán nem akarja sem megkérdezni, sem meggyőzni a helyieket, szerinte ugyanis a letelepítést keresztül kell vinni, és ha az érintett országok tiltakoznak, akkor rá kell őket kényszeríteni a menekültek befogadására.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a nő (Soros nyomán) kisérleti tepenek nézi emberek tömegeinek az életét. Soros mondta "reményeink szerint"...
És ha a remények nem jönnek be ? Békétlenséget és belháborút eredményez a különböző vallású, világlátású tömegek keverése ? Vagy tán éppen ez a cél ?

Az emberek nem kisérleti alanyok, közösségeik nem hangyabolyok, hogy majd nagyítóval megnézzük mit eredményez a "kisérlet".

Ezek a nagyon humanisták a legembertelenebb szörnyetegek !!!

Tényleg! Háborúzzanak nálunk, és akkor tőlünk is el fognak menekülni!

Hát, ugye otthonról eljönnek, tehát otthon nem lesz háború, nálunk meg háború lesz, ha idejönnek, tehát haza fognak menni a háború elől. Egyszerű ez, mint az egyszeregy. Mit lehet ezen nem érteni? Azér nem lettél még ejrópai politikus, mert mucsai bunkóként nem látod a világos összefüggéseket.

Jó, tehát te ismersz egy helyet ejrópában, ahol el mertél menni étterembe és mosodába. Le vagyok nyűgözve. De azért ugye nem baj, ha annak drukkolok, hogy Magyarországon minél több ilyen hely legyen, és minél kevesebb olyan, ahol a belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan?

Mosni és kajálni mondjuk ott is kell. Ha csadorban, hát csadorban.

Marian Kozma sem volt kis ember.

Falvakba kenyszeriteni a vendegeket, hat szep dolog ez?
Mikor ott vannak a modern nagyvarosok, s azok jotetemenyeit elvezhetnek a szegeny vilaguldozottek is?
Mind szanaszet maszkalnanak kifele a patyomkin falvakbol, hat kit merenyelnenek ott meg?
Ahogyan azt egy zod, liberalt elkepzeli!
De hogy ki is mondja, hat vakmero a holgy..
Vagy a nemerol nem tudunk, ne is emlitsuk. Ska skanzenrol almodik..

Értelek, a zembereknek nyilván különbözik a veszélyérzete, meg mondjuk a fizikai erő sem mindegy. Laktam én a Lehel téren, 1 évig úgy éltem, mint Ábrahám kebelén, közben meg hetente fosztottak ki cigány-bandák 70 éves néniket. Nem én voltam a célpont.

Egy arab faluval nem a bűnözés volna az elsődleges probléma, sőt, a terrorizmus sem feltétlenül ott zajlana. Ott fölkészítenék a terroristákat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés