Állítsuk meg a muszlim-ellenes őrületet!

2017. május 24. 13:01

Bőtös Botond
Do toho
Egészen elképesztő az a legfelsőbb szintekről ömlő rasszizmus, ami most a manchesteri merénylet után néhány órával elborította a magyar közélet egy részét.

„Egészen elképesztő az a legfelsőbb szintekről ömlő rasszizmus, ami most a manchesteri merénylet után néhány órával elborította a magyar közélet egy részét. A kormánypárti mandiner.hu és 888.hu, illetve a »mindig ellenzékben« mno.hu szerzője, Puzsér Róbert olyan írásra ragadta magát, amelynek hangulata az 1930-as évek uszító atmoszféráját idézi. Akkor a zsidók ellen alakult ki valami nagyon hasonló, politikusok és közírók által gerjesztett megbélyegző gyűlületkampány. Késett a hivatalos Fidesz-propagandagyár is: szerencsénkre szerdai Ripost címoldalán végre kimondja azt, amit már eddig is sejthettünk: Soros áll a legújabb tömeggyilkosság mögött. Egészen elképszető árukapcsolás, igaz, a Fidesz keddi hullarabló mondatai után, mi mást várhattunk volna?

Oké, azt látjuk, hogy az emberek Magyarországon újra milyen könnyen átadják magukat a zsigeri gyűlöletnek, milyen könnyű elkezdeni utálni egy csoportot, most ott tartunk, hogy kitelepítsük ki a muszlimokat Európából. Emlékeztetném a magyar olvasót, hogy pont mi, magyarok vagyunk a legjobban felháborodva a magyarok kollektív kitelepítését és megbélyegzését egykor előíró Benes-dekrétumokon, úgy látszik, egy kis fasizmus, ha nem rólunk van szó, még belefér? Vagy mégis, kedves Puzsér Róbert, hogyan gondoltad ezt? Telepítsük őket vissza, de a vagyonukat vihetik vagy azt azért hagyják itt neked? Egy kis megjelölés még belefér vagy vetkőztessük őket azért meztelenre, hogy egyértelmű legyen a bőrük színe más, mint a miénk?

Kőmüves Kelemen újra munkába állt

Magyarországon nemcsak a belpolitikai, de a külpolitikai gondolkozás is nívótlan, tényleg mindenki elhiszi, hogy hazánk a bokréta a jóisten kalapján? Csak rakjuk ki a határra a kerítést, probléma megoldva, oszt jónapot? Milyen szinten kell a 19. században ragadni, milyen szinten életképtelen és működésképtelen már a magyar politikai elit, hogy nem érti a 21. század kihívásait? Tényleg az a magyar válasz, hogy a változásokról legjobb nem tudomást venni, homokba dugjuk a fejünk és ha ezért szólnak, akkor durcásan toporzékolunk? Lehet álmodozni fehér és keresztény Európáról, a boldog 80-as évekről és a Fekete erdei klinika békebeli hangulatáról, de annak a világnak egyszer és mindenkorra és örökre vége.

Nem akarok egy olyan országban élni, ahol az a vezérelv, hogyan ússzuk meg a változásokat, ahol Kőműves Kelemenként akarunk saját jövőnk feláldozásával falakat építeni, mert abba az ország pusztul bele.

(...)

Az emberek többsége jó és szeretne jól és békében élni. Akik Európába jöttek és fognak jönni, azért érkeztek, mert ebben a kultúrában szeretnének jól és békében élni. Mi, európaiak pedig dönthetünk: akarjuk-e őket vagy sem. De ami most történik, az a legrosszabb alternatíva, mert megállunk félúton. Kerítést építünk, de bedurrantjuk a letelepedési kötvényeket. Akarjuk is őket, de a úgy viselkedünk, mintha nem fogadnánk be senkit és lenézően, kirekesztően bánunk ezekkel az emberekkel. És az ebből születő frusztráció az oka, amiatt az emberek a valláshoz fordulnak. Igen, a vallás is ambivalens élmény, segíthet az embernek magánéletében, de sajnos a bosszú és a fanatizmus eszközeként is működik. El kéne dönteni, mit akarunk: olyan Európát szeretnénk, amilyen volt – ahol minden ember egyenlő bánásmódban részesül vagy elkezdjük a kitelepítéseket. Merre szeretnénk menni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy jönnek ide a Benes-dekrétumok? Hogy jön ide az, hogy egy őshonos népcsoportot kollektíven megbélyegeznek és kitelepítenek a saját hazájából? Mikor csináltak a magyarok tömeges halállal járó terrorcselekményeket kontinens szerte?

Tisztelettel kérdem a Mandiner szerkesztőségét: miért szemléz ilyen gyakorló elmebetegeket?

Hogy némely durvább reakció után lehessen megint a "mélymagyar rasszizmusra", meg a "mucsai tahóságra" mutogatni?

Te meg Botond, ha ennyire gyűlölsz bennünket, szedd a sátorfádat, és menj ki az imádott migránsaidhoz. Mehetsz Keletre, mehetsz Nyugatra. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megállsz félúton.

"Akik Európába jöttek és fognak jönni, azért érkeztek, mert ebben a kultúrában szeretnének jól és békében élni."

Hát ez teljesen nyilvánvaló, alá is támasztja a párizsi, a brüsszeli, a nizzai, a londoni, a kölni és a manchesteri (folyt. köv.) "elszigetelt" esetek sora.

De ezt a bornírt ostobaságot is tudja fokozni ez a fasz: "Mi, európaiak pedig dönthetünk: akarjuk-e őket vagy sem. De ami most történik, az a legrosszabb alternatíva ..."

Végülis a szokásos liberó cucc: döntetünk, már feltéve, hogy úgy döntünk, ahogy ezeknek tetszik. Megjegyzem, nincs olyan, hogy "mi, európaiak". Mi magyarok, már döntöttünk, ti, gazemberek, meg szartok erre, és ti "nemdöntésetek" halálos következményeire is.

Mondj a legutobbi evek terrorcselekmenyeibol akar egyet, ahol nem valamilyen Abdul, Ali, Hasszan, akarki volt az elkoveto, aztan meglatjuk.
Ha a muszlimok leallnak az oruletukkel, akkor a valaszreakcio is le fog allni, ennyi.

"Mi, európaiak pedig dönthetünk: akarjuk-e őket vagy sem."

Na errol tessek beszelni, mert nem ugy tunik hogy barki megkerdezne bennunket. Kiveve az egy szal Magyarorszagot.

Mellesleg ha ebben a kulturaban szeretnenek elni, akkor miert nem azt csinaljak? Mert nem azt csinaljak, hanem idehozzak a SAJAT kulturajukat, tolunk csak az eletszinvonalat vennek at, ami viszont a mi rasszunk es mi kulturank termeke, csak ezt mar nem ertik meg.

"Minden egyes migránspárti, bevándorláspárti politikust, nem kormányzati szervezetet, idióta „jogvédőt” oda kellene ültetni a vádlottak padjára, a gyilkosok mellé. " (Bayer Zsolt)

"Akik Európába jöttek és fognak jönni, azért érkeztek, mert ebben a kultúrában szeretnének jól és békében élni."

Nem ebben a kultúrában, hanem ezen az életszínvonalon szeretnének élni, továbbra is a saját kultúrájukban, vallásukban. Nem akarnak sem liberálisok, sem demokraták lenni. Csak muszlimok. Női kvóta és az LMBTQ, mint másság iránti tisztelet nélkül.

Bőtös Botond egy pontosan tudja, és pont az a baja, hogy ezt mások is tudják.

Ez az a fiatalember, aki az oly áhított hatalomváltás után az árokpartról dobálná fel a magamfajták hulláit egy IFA-ra. (Hogy egy modernistának, miért pont az NDK-s IFA teherautó ugrik fel nagy indulatjában, azzal még egy liberális pszichológus is elbíbelődhetne.) Gondolom, nem maga intézné a hullásításomat, vagy ha mégis, akkor a távolból valami géppisztollyal, különben még becsúszhatna egy baleset - de hagyjuk is ezt.

Az a probléma, hogy Bőtös úr okfejtésének logikai szerkezete Bartus László színvonalához közelít. Futóbolondokkal pedig lehetetlen vitatkozni, mert a tényektől sem zavartatják magukat és az állításaik is légből kapottak.

"... akkor mondom és tudatosítsuk: sajnos ezek a tömeggyilkosságok teljesen normálisak egy háború idejében" - állapítja meg (némi stílzavarral) a tegnapelőtti terrortámadás kapcsán. Ízlelgessük egy kicsit: "teljesen normális", ami történt. (Talán mégsem véletlen az az IFA.)

No de akkor mitől olyan kívánatos az a társadalom, amely befogadja a "sivatagi kunyhókból" közénk költözőket, akiknek a "többsége jó és szeretne jól és békében élni". A többsége. Jó esetben. A kisebbsége pedig köztünk folytatja a háborút ellenünk, - teljesen normálisan, ugye.

Konklúzió: Bőtös barátunk nem akar egy olyan országban élni, ahol a saját jövőnk feláldozásával falakat építünk, "mert abba az ország pusztul bele". Értjük ugye: abba pusztulunk bele, ha nem engedjük be az ellenünk háborút folytató muszlimokat.

Gondolom, Bőtös Botond azt felejtette ki az okfejtéséből, amit Charles Gati mondott valamelyik nap a Népszava olvasónépének, hogy a sivatagi kunyhókból ide költöző jó emberekből lesznek a nóbeldíjasok. S ha a robbantókból nem kérünk, a nóbedíjasokból sem kapunk, tehát feláldozzuk a jövőnket.

Tudja mit, Bőtös úr, - áldozzuk fel! S, ha ön nem akar egy ilyen országban élni, - ne éljen. De ne is írjon. (S főleg ne álmodozzon gyilkolászó demokratákról és holtakat összegyűjtő IFA-król.)

Nem alap nélküli az iszlám vallással szembeni előítéletünk. Valahol valaki a világ nem muzulmán részén lerajzol egy szakállas emberalakot és mellé írja, hogy Mohamed, erre a muzulmán világ milliós tömegszeánszokon megöléssel fenyegeti az illetőt. Normális dolog ez? Elfogadható vallás az számunkra, amely hittételszerűen alacsonyabb rendűnek tartja a nőket? Amely előírja, hogy a hitet kényszerrel és erőszakkal terjeszteni kell és ennek támogatása minden hívőnek kötelessége?

De nem csak erről van szó. A vallások nem csupán hittételek, előírások, "szent" szövegek és magyarázatok összessége, hanem intézmények is és főként társadalomszervező erők. A földrajzi környezettel, vallási előírásokon kívül eső szokásokkal, gazdálkodási rendszerekkel, hatalomgyakorlási módszerekkel kölcsönhatásban meghatározzák a gyermekek szocializációját, a támogatott és tiltott, jó és rossz cselekedeteket, a közösségek szerveződését és törekvéseit, az egyén szabadságának mértékét és irányát.

A muzulmán civilizáció szinte sehol, szinte semmiben nem hagy teret az egyéni szabadságnak, a legaprólékosabban szabályozza az egyén életét, s keményen (akár a halálos ítéletig) bünteti az ettől való eltérést. A közösségek hierarchikusak és mereven tekintélyelvűek. Az arab iszlám születésétől fogva támogatta a központosított hatalmat és a katonai hódításokat. (A kelet-ázsiai iszlám ezt a tradíciót kevésbé vette át.)

Az iszlám kultúrában nem alakult ki szekularizáció, bizonyos gazdálkodási ügyeken kívül nem létezik külön világi (állami) és vallási törvénykezés, kizárólag vallási előírások léteznek. (Egy muszlim nem is érti, mi a mi fogalmaink szerinti jogállam és mire való.) Ezeket az előírásokat azonban minden közösség vallási vezetője jogosult értelmezni, a szunnita világban nincs intézményes vallási központ. Ebből következik, hogy nem lehetséges vallási "fejlődés". Egy időben, egymás mellett léteznek a Korán legkülönbözőbb értelmezései, a hitetlenek kíméletlen és válogatás nélküli legyilkolása révén való üdvözüléstől a más vallásokkal és civilizációkkal való békés együttélés tanaiig. Nincs egy központ, egy muszlimpápa, amely azt mondhatja, hogy ez az értelmezés a zsinórmérték, minden más "eretnekség". (A síitáknál a helyzet valamivel jobb, de a Korán jóval kevesebb alternatív értelmezést kínál, mint a keresztény szent szövegek.)

Az ilyen Bőtösöknek (Sorosoknak és egyéb globalista kufároknak) minderről fogalma sincs (mert nem érdekli őket a történelem, csak a "modernség" vagy a profit), vagy egyszerűen buták és nem fogják fel mindennek a jelentőségét és a veszélyeit.

A miénktől ennyire homlokegyenesen eltérő szervezettségű és gondolkozású, gyökeresen más történelmi utat végigjárt és a mi kultúránkkal szemben ellenséges beállítottságot hordozó kultúrát és közösségeket integrálni (feloldani) egyszerűen nem lehetséges. A muzulmán és az euroatlanti kultúra vegyítése robbanóelegyet képez.

És még nem is beszéltünk az eltérő demográfiai tendenciák lehetséges jövőbeni következményeiről, vagy arról, hogy a muzulmán szocializáció miért jelen eleve hátrányt az euroatlanti társadalmak versenyiskolai rendszerén belül, és hogyan lesz a muzulmánok iskolarendszeri frusztrációjának következménye a dzsihadista iszlámértelmezés iránti fogékonyság.

Ha nem világos, akkor megismétlem: a dzsihadista Korán-értelmezés, nem valamiféle elhajlás ("radikalizálódás"), hanem a muzulmán vallási tanok egyik, kezdetek óta létező legitim értelmezési iránya, amelynek a támogatottsága attól függ, hogy éppen hány imám válik a követőjévé.

Ez az ujsagiro az, aki keblere olelne a vilagot, de a fideszesek hullait IFA platora pakolna fel lapattal?
Utolag azzal jott, hogy nincs lapatja. Miert?Maskent, mit is csinalna? Ja, a fideszesek hullait dobalna a platora az interregnum idejen.
Tenyleg szemlezesre erdemes a ficko. Egy allatkertben talan.Feroces lion escaped from the zoo..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés