A nemzetes interjúja után kirúgták Urbán Flóriánt

2017. május 18. 11:50
Három fordulóval a bajnokság vége előtt, váratlanul kirúgták Urbán Flóriánt a Nagykőrös FC csapatától. Mindez aznap történt, amikor Urbán a Magyar Nemzetnek adott interjújában egyebek mellett arról beszélt: NB I-es kispadot ígért neki egy kormánypárti politikus, ha nem lesz jobbikos képviselőjelölt.

Urbán Flóriánnal a keddi Magyar Nemzetben jelent meg interjú, amelyben egyebek mellett arról beszélt: miután kiderült, hogy a Jobbik képviselőjelöltje lesz az újpesti időközi választáson, megkereste őt egy kormánypárti politikus, hogy lépjen vissza, és ha így tesz, akkor felhívja a miniszterelnököt, és kap egy NB I-es kispadot cserébe. 

Az edzőt még aznap, néhány órával az interjú megejelenését követően elbocsátották a megyei első osztályú Nagykőrös FC csapatától – írja a Magyar Nemzet. A lap megkereste Urbánt az ügyben, aki ugyan több részletet is elárult a Magyar Nemzetnek, de hivatalosan addig nem fog megszólalni a kirúgása kapcsán, amíg a Nagykőrös elnöke is meg nem teszi ezt.

Urbán Flórián január óta dolgozott a Pest megyei első osztályban szereplő Nagykőrös FC-nél, amely jelenleg 26 pontjával a 13. helyen áll a bajnokságban, a legutóbbi öt bajnokin pedig 7 pontot szerzett. A bajnokságból még három forduló van hátra – írja a Foci a köbön blog.

 

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Urbán nevezze meg az állítólag őt lekenyerezni akaró nevét , s akkor közösen lehet tisztázni mindent / ki , mit és hogy értett , vagy nem értett / . Enélkül meg zajlik a szúnyogból elefánt csinálás...

Nem biztos, hogy ez az ok. Megyei első osztályban 13-ik lenni nem olyan hatalmas edzői teljesítmény.

ja, csak a nyilatkozata előtt is ott álltak.

Ügyes. Levegőben lóg a kirúgása, mert kiesés fenyegeti a csapatát, erre mártírt csinál magából és visszatér a politikába.

mondom: a nyilatkozata előtt

Urbán elég sötét, ez tény. De felteszem, látott pár Németh Szilárd- és Tállai-nyilatkozatot, és úgy gondolta, itt bőven volna neki is keresnivalója.

Mr. Paraszt Vetítésre nagyobb feladatok várnak holmi edzősködésnél. Ő egész népét fogja, nem középiskolás fokon, taní-tani.

Helyes. Tanulja meg vegre az ellenseg, hogy kovetkezmenye van annak, mit pofazik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés